در حال انتقال به بانک ... processing...

نقش پرتئینها در طیور

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

چند راهکار برای کاهش قیمت گوشت

نیازی به واردات جوجه و تخم مرغ نطفه دار نیست

7 هزار تومان زیان در تولید هر کیلو تخم مرغ

حذف تولیدکننده‌های کوچک‌ از دایره تولید

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

دامپزشکی استان تهران درباره شیوع تب کریمه کنگو در دامداری‌ها هشدار داد

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

اهمیت تغذیۀ گوساله

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

مهر گزارش می‌دهد؛ گرانی گوشت قرمز و ارزانی دام زنده/ باز هم پای دلالان در میان است

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

آویلامایسین(محرک رشد)

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

پرورش دام

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

12 اردیبهشت 1400 | 11:18 مقالات
محققین استرالیایی برای فراوری شیر خام به تکنیک جدیدی دست یافته اند که ادعا می شود ضمن آن که تمامی مزایای شیر پاستوریزه را دارد مواد مغذی بیشتری را حفظ می کند و عطر و طعم بهتری نیز دارد.
در فناوری Haelen از تکنیک فشار به جای گرما برای کشتن عوامل بیماریزا و میکروب ها و ماندگاری شیر استفاده می شود. کارشناسان اعتقاد دارند در این فناوری ویتامین، پروتئین و آنزیم هایی که در پروسۀ پاستوریزه کردن شیر آسیب می بینند حفظ می شوند. آنها ادعا دارند در این پروسه:
•سطح بالاتری از ویتامین های B2 و B12 که برای بچه ها لازم و ضروری است، در شیر باقی می ماند.  
•فسفاتاز آلکالاین که آنزیم مهمی برای عملکرد کبد و رشد استخوانی است فعال می شود.
•آنزیم های کلیدی و مهم در مقایسه با فراورده های پاستوریزه هضم شیر را آسانتر سازند.
•طعم و رنگ شیر طبیعی باقی می ماند.

همچنین این روش جدید، با تکنیک UHT یا "فراوری با گرمای فوق العاده" (Ultra Heat Treatment) که همانند پاستوریزه کردن مبتنی بر گرما است و نه فشار، تفاوت دارد.
در پاستوریزه کردن، شیر به مدت 15 ثانیه در دمای 71.7 درجۀ سانتیگراد (161 درجۀ فارنهایت) قرار می گیرد؛ در حالیکه در فرایند UHT شیر به مدت 2 ثانیه در دمای 140 درجۀ سانتیگراد (284 درجۀ فارنهایت) قرار می گیرد.  

در روش Haelen شیر در طول پروسه سرد می ماند. شیری که به شیوۀ Haelen فراوری می شود تا 60 روز قابل نگهداری در یخچال است که در مقایسه، شیر پاستوریزه را شاید تا 14 روز در یخچال بتوانیم نگه داریم. این قابلیت امکان جابجایی شیر تا مسافت های طولانی در سر تا سر جهان و به نقاطی که امکان دسترسی به شیر تازه را ندارند، فراهم می آورد.

کارشناسان اذعان دارند که با این روش نوین، باکتری باسیلوس سرئوس که موجب تهوع و اسهال در انسان می گردد از بین می رود.
علاوه بر فراوری شیر مایع، تکنولوژی Haelen پتانسیل لازم برای استفاده در سایر فراورده های لبنی – به ویژه آن گروه از فراورده ها که شیر پاستوریزه نشده در آن استفاده می شود مثل پنیر – را نیز دارد.

تکنولوژی Haelen که به تأیید مؤسسۀ سلامت غذایی ویکتوریا استرالیا رسیده بناست تا در نیمۀ اول سال 2021 میلادی مورد استفادۀ کمپانی تجاری تولید شیر فراوری شدۀ Naturo قرار گیرد. این فراورده در ابتدا با محصول شیر مایع تحت برند "Wholey Milk Company" فروش خود را در کوئینزلند استرالیا آغاز و در سال 2022 میلادی فعالیت خود را به صورت جهانی توسعه خواهد داد.
 
 

//