در حال انتقال به بانک ... processing...

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

قیمت های دستوری و برخورد تهدیدآمیز آفت بازار است

گالیم

تنظیم بازار قیمت مرغ با کشاورزی قراردادی بین اتحادیه مرغداران و مرغداران

دامداران در معرض ورشکستگی هستند

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

احتمال بالا رفتن قیمت مرغ

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

روند افزایش قیمت مرغ شدت گرفت

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

کنترل کوکسیدیوز

علل همشکل نبودن گله

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

تخم مرغ و خواص آن

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

صنعت دامداری در وضعیت قرمز

واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار و مرغ منجمد برای کنترل بازار

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

قیمت مرغ پر کشید

صادرات تخم مرغ به ۵ هزار و ۴۰۰ تن رسید/ قیمت هر کیلو تخم مرغ ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

افزایش میزان فروش فراورده های لبنی با پایۀ گیاهی

انتقاد از ممنوعیت صادرات تخم مرغ برای تنظیم بازار

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

توقف صادرات تخم مرغ/ کاهش قیمت در راه است

تخم مرغ گران نشده است/ بعد از ۳ ماه زیان مرغداران به قیمت مصوب رسیدیم/ پیش‌بینی بازار ملتهب برای ماه‌های آینده

صدور پروانه تاسیس مرغداری آزاد شد

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

یک دلیل برای گرانفروشی مرغ کشتار روز در بازار

تکنيک انتقال جنين در گاو

مشکلات بازار تخم‌مرغ در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد

گرانفروشی مرغ ربطی به وزارت جهاد کشاورزی ندارد/ کمبودی در تولید مرغ نداریم

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

واردات ۱۲۰ هزارتن مرغ به کشور تصویب شد/کاهش قیمت در راه است؟

مجوز واردات مرغ با ارز دولتی افزایش یافت + سند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

قیمت تخم مرغ همچنان زیر نرخ مصوب است

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

عرضه دام‌های مولد به کشتارگاه به دلیل گرانی نهاده

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

آویلامایسین(محرک رشد)

اهمیت تغذیۀ گوساله

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

هشدار جدی درباره تعطیلی گسترده مرغداری‌ها

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

حذف تولیدکننده‌های کوچک‌ از دایره تولید

7 هزار تومان زیان در تولید هر کیلو تخم مرغ

نیازی به واردات جوجه و تخم مرغ نطفه دار نیست

چند راهکار برای کاهش قیمت گوشت

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نقش پرتئینها در طیور

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

دامپزشکی استان تهران درباره شیوع تب کریمه کنگو در دامداری‌ها هشدار داد

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

مهر گزارش می‌دهد؛ گرانی گوشت قرمز و ارزانی دام زنده/ باز هم پای دلالان در میان است

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

پرورش مرغ تخمگذار

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

تخم مرغ و خواص آن

28 اردیبهشت 1400 | 11:05 مقالات

تخم مرغ منبع خوبى از پروتئين، ويتامين ها و املاح ضرورى است و مى تواند به عنوان يک ماده غذايى مهم در برنامه غذايى افراد وجود داشته باشد. نيازهاى تغذيه اى افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.

ارزش انرژى زايى تخم مرغ:
يک عدد تخم مرغ متوسط 76 کيلوکالرى انرژى دارد و مصرف روزانه يک عدد تخم مرغ، 3 درصد نياز انرژى يک مرد بالغ و 4 درصد نياز انرژى يک زن بالغ را تأمين مى کند.

پروتئين:
تخم مرغ منبع بسيارغنى پروتئين است. ارزش بيولوژيکى پروتئين تخم مرغ بسيار بالاست و نسبت به ساير منابع پروتئينى مثل لبنيات، گوشت ها و حبوبات غنى تر است. پروتئين تخم مرغ داراى تمامى اسيدآمينه هاى ضرورى براى سلامتى بدن مى باشد.
بنابراين مصرف تخم مرغ با ساير موادغذايى که از نظر پروتئينى فقير هستند مانند نان ، برنج و غلات، باعث تکميل ارزش پروتئينى غذا مى شود.
12.5 درصد وزن تخم مرغ را پروتئين تشکيل مى دهد و هم در زرده و هم در سفيده وجود دارد. ولى بيشتر در سفيده تخم مرغ و به نام آلبومين وجود دارد.
در نمودارهاى ارزيابى کيفيت پروتئين موجود در موادغذايى، هميشه تخم مرغ در بالاترين حد يعنى 100 قرار دارد و بعنوان استاندارد مرجع براى سنجش پروتئين ساير غذاها استفاده مى شود. يتامين ها:
تخم مرغ، بيشتر ويتامين هاى موردنياز بدن به جز ويتامين C را دارد. تخم مرغ منبع خوبى از ويتامين هاى گروه B و ويتامين A مى باشد. همچنين ويتامين D و ويتامين E را به مقدار کافى و لازم تأمين مى کند.

املاح:
تخم مرغ حاوى تمامى املاح براى تأمين سلامتى فرد است. به خصوص اينکه منبع بسيار خوب يد و فسفر مى باشد که يد براى ساخت هورمون تيروئيدى و فسفر براى رشد بهتر و سلامتى استخوان هاى بدن لازم مى باشند.
املاح مهم ديگرى که در تخم مرغ وجود دارند شامل: روى، سلنيم، آهن و کلسيم مى باشند.
روى باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر مى شود و عفونت را نيز از بين مى برد.
سلنيم نيز يکى از آنتى اکسيدان هاى مهم مى باشد و راديکال هاى آزاد ناشى از سوخت ناقص چربى ها را در بدن از بين مى برد و مى تواند بر عليه عوامل ايجادکننده سرطان نقش داشته باشد.
کلسيم نيز براى عملکرد بهتر سيستم عصبى، رشد بهتر افراد استخوان ها و استحکام ها آنها لازم است.
آهن يکى از اجزاء اصلى و حياتى گلبول هاى قرمز خون است ولى قابليت استفاده اين نوع آهن براى بدن هنوز مشخص نيست.
کربوهيدرات و فيبرغذايى:
تخم مرغ به مقدار خيلى کم کربوهيدرات دارد و نيز فاقد فيبرغذايى است.

چربى ها:
10.8 درصد تخم مرغ را چربى تشکيل مى دهد که در زرده آن وجود دارد و کمتر از 0.05 درصد آن در سفيده موجود است.
بر اساس تحقيقات 11 درصد اسيدهاى چرب تخم مرغ از نوع اسيدهاى چرب غيراشباع پلى( با چند باند دوگانه)، 44 درصد از نوع اسيدهاى چرب غيراشباع مونو( با يک باند دوگانه) و 29 درصد از نوع اسيدهاى چرب اشباع است

کلسترول:
کلسترول و لسيتين، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ مى باشند و براى ساختمان و عملکرد سلول هاى بدن ضرورى اند.
کلسترول قابليت انعطاف و نفوذپذيرى غشاى سلول هاى بدن را حفظ مى کند. همچنين بعنوان يکى از اجزاء تشکيل دهنده مواد چربى است که باعث نرمى پوست مى شوند.
کلسترول براى توليد هورمون هاى جنسى، کورتيزول( هورمون غدد فوق کليوى)، ويتامين D و نمکهاى صفراوى در بدن لازم است.
براساس اطلاعات حاصله از آخرين تحقيقات به عمل آمده توسط انجمن قلب امريکا، کميسيون بين المللى تخم مرغ و دانشگاه آريزونا مشخص شده است که کلسترول دريافتى از راه غذا و کلسترول موجود در خون با هم يکى نيستند به عبارت ديگر کلسترول موجود در غذاى مصرفى به طور خودکار به کلسترول خون افزوده نمى شود قسمت اعظم کلسترول خون در داخل بدن سنتز مى شود. به موازات افزايش ميزان کلسترول دريافتى از غذا، ميزان سنتز کلسترول در بدن کاهش مى يابد که اين روند به تثبيت وضعيت کلسترول پلاسما کمک مى کند لازم به ذکراست که چربيهاى اشباع شده موجود در غذا بيشترين تاثير را بر روى سطح کلسترول خون مى گذارند و دراين بين کلسترول غذا نقشى ندارد طبيعى است وقتى که چربيهاى اشباع نشده جايگزين چربيهاى اشباع شده شوند، کلسترول خون پايين مى آيد.نکته قابل توجه آن است که قسمت اعظم چربيهاى موجود در زرده تخم مرغ ،از نوع غيراشباع هستند و هيچ ارتباطى با افزايش کلسترول ندارند بنابراين از کلسترول تخم مرغ نهراسيد و روزانه يک عدد تخم مرغ مصرف کنيد.
لسيتين نيز در انتقال چربى خون و در متابوليسم کلسترول نقش دارد.

با توجه به مطلب بالا و مطالعات گوناگونى که در اين زمينه انجام شده است، مى توان به ارزش غذايى تخم مرغ به عنوان منبع غنى پروتئين ونيز ساير املاح و ويتامين ها پى برد.
به خصوص در دو گروه از افراد که نياز به پروتئين بيشترى در برنامه غذايى روزانه اشان دارند، مصرف تخم مرغ بيشتر لازم است:
1-در ورزشکاران که نياز به افزايش عضلات دارند .
2-در کودکان و نوجوانان که در سن رشد هستند.
براى کودکان از 9 ماهگى تا 1 سالگى: يک زرده کامل تخم مرغ يک روز در ميان و از 2 سالگى به بعد براساس ميل کودک 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز است.
افراد بالغ نيز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته هستند.
حتى در افرادى که کلسترول خونشان بالاست نبايستى مصرف تخم مرغ را قطع کرد و اين افراد مى توانند 3-2 عدد در هفته دريافت کنند. زيرا با کاهش دريافت کلسترول از طريق غذا ، سنتز داخلى کلسترول در بدن افزايش يافته و حتى ممکن است بيشتر از قبل شود. نکته قابل توجه اين است که بيشتر چربى هاى موجود در تخم مرغ از نوع غير اشباع هستند و هيچ ارتباطى با افزايش کلسترول خون ندارند


//