در حال انتقال به بانک ... processing...
logo

ورشکستگی دامداران عامل کشتار دام ماده مولد و نارس

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین

قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی به ۸۰ درصد رسید

رشد ۲۰ درصدی قیمت تولید کننده بخش گاوداری ­های صنعتی

بیماری یون

١.۵ میلیون یورو مواد اولیه شیرخشک در گمرکات در حال فساد است!

بزها و تغذیه بز

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ تخمگذار نژاد هایلان w80

جفت ماندگی در گاو های شیری

عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه

مدیریت پرورش در آب و هوای گرم

جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار

چرا گوشت باید کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد؟

چهار راه برای بهبود تراکم استخوان مرغ های تخم گذار

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ گوشتی نژاد راس همراه راهنمای فارسیross 308

ادامه بحران جوجه یک روزه/ قیمت دو برابر نرخ مصوب !

کاتالوگ اورجینال پرورش جوجه گوشتی نژاد کاپ همراه راهنمای فارسی coBB 500

صف معطلی کامیون ها در مرز بازرگان از ۳ ماه قبل حذف شده است

کاتولوگ اورجینال پرورش و تغذیه مرغ تخمگذار شیور تجاری همراه با راهنمای فارسی

قیمت جوجه یک روزه گوشتی به ٩ هزار تومان رسید

۴ راهکار بخش خصوصی برای حل چالش بازار نهاده های دامی

بیماری IBH یا تورم عفونی کبد

استرس گرمایی و مشکلات ان در گاوهای شیری

خوراک دام و طیور از کشور قاچاق می شود+ سند

برآورد فرصت های اقتصادی هر راس گاو در گاوداری های کوچک شیری

مشکل لنگش در گاو و گوساله

دولت سیزدهم چگونه می تواند چالش‌های صنعت دام و طیور را حل کند؟

کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

 اثرات مطلوب اسید چرب در تغذیه طیور

پیکا یا گند خواری

انتخاب جوجه(کارت جوجه)

آنزیم در طیور

برنامه چرخشی کوکسیدیوز

تنش گرمایی و راه­های مقابله با آن

بیماری های شایع در گوسفندان

تغذیه و کیفیت تخم مرغ

سندرم آسیت

تولید گندم ۳۰ درصد و خرید تضمینی ۵۰ درصد کاهش یافت

سندرم سر باد کرده ویروسی طیور

مولتی آنزیم

صادرات کره و شیرخشک مشروط به خرید شیرخام با نرخ مصوب شد

صنعت طیور چگونه می‌تواند از بحران خارج شود؟

کد های تعیین وزیر جهاد کشاورزی در دولت بعدی کدهایی که اگر دقت کنید وزیر آینده را همین امروز بشما می شناساند

زنگ خطر کمبود ذرت با کاهش موجودی بنادر

بیماری تب برفکی یا زخم دهان و پا

تاثیرمکمل پوست انار برروی رشدبدن،بازده خوراک،متابولیت‌های بیوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مرغ گوشتی

مرغداران خواستار اعلام نرخ جدید تخم مرغ شدند

بیماری مشترک بین انسان و دام تب مات یا بروسلوز

توزیع روزانه ۶ هزار تن مرغ در کشور/ متوسط تلفات ناشی از تنش گرمایی در مرغداری‌ها ۱۰ درصد است

لبنیات گران‌تر می‌شود؟

اثر پرهیز غدایی در رشد جوجه ها

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه دار برای تامین نیاز بازار وارد شد

از دست دادن آب در گوساله های شیرخوار

افزایش ۱۰.۵ درصدی عرضه گوشت مرغ و طیور در بهار ۱۴۰۰

بیماری افت تولید تخم در مرغان بومی (EDS)

٣ تصمیم جدید دولت برای کاهش قیمت جوجه یک روزه

اسپری جدید پستان گاو

بیماری آبله در طیور

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه‌دار برای تأمین نیاز بازار وارد می‌شود

طوفان تخم مرغ در بازار/ چرا قیمت از ۵۰ هزار تومان گذشت؟

با رشد دامداري های صنعتی برخی خدمات دولتی توسط سازمان دامپزشکی صورت نمی پذیرد

عدم تامین نهاده مشکل اصلی سامانه بازارگاه افزایش قیمت تخم مرغ تبعات اتفاقات سال گذشته است

بیماری برونشیت در طیور

استفاده از نان خشک در تغذیه طیور

آبگرمکن خورشیدی

سبوس‌های کپک زده خوراک دام شد!

انسفالومیلت پرندگان یا اپیدمیک ترمور

کشتار دام‌های مولد با شتاب زیادی ادامه دارد

بیماری گامبور

دستورالعمل های زمان بر عامل تاخیر در واردات یونجه از روسیه خرید شیر خشک از کارخانه های لبنی از 4 هزار و 500 تا 6 هزار و 400 تومان

بیماری پاستورلوز (وبای طیور)

احتمال واردات تخم‌مرغ از هفته آینده

بیماری مارک

آمریکا برای کنترل قیمت گوشت دست بکار شد

نیاز شدید گاو به استراحت

ال کارنیتین چیست

تراژدی کشتار دام مولد

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتیینی شکست خورد

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

افزایش 500 درصدی سه قلم کالای مورد نیاز دامداران

مشکلات زایمان

لنگش در دام

کرایه های سنگین حمل و نقل کمر مرغداران را شکسته/ جوجه یکروزه کم است

خیز دوباره قیمت جوجه در بازار

شاخص های استرس و فیزیولوژیکی رفاه حیوان

ورم پستان

تاثیر رنگ پوسته روی کیفیت و جوجه درآوری تخم مرغ

ذبح دام سنگین در خراسان رضوی ۱۱ درصد بیشتر از حد مجاز است

۶ پیشنهاد به وزیر جهاد کشاورزی در تامین خوراک دام و طیور

اثر تغذیه بر تولیدمثل

کاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور

تولید جوجه تخم گذار افزایش یافت

مرغداران از دولت جدید چه می‌خواهند

تورم فزاینده و خطر تعطیلی دامداری های صنعتی

بیماری کتوز در دام

چرا قیمت جوجه یک روزه نجومی شد؟

 آناتومی دستگاه تولید مثل مرغ تخمگذار و نحوه تشکیل تخم مرغ

کبد چرب در دام

فلج شدن گاو پس از زایمان

تامین بیش از سه میلیارد دلار برای واردات نهاده های دامی

دعوت به همکاری

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

ارزیابی علل لنگش در گاو و درمان آن

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

گالیم

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

تکنيک انتقال جنين در گاو

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

روغن ذرت

کنترل کوکسیدیوز

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

آویلامایسین(محرک رشد)

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

اهمیت تغذیۀ گوساله

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

علل همشکل نبودن گله

نقش پرتئینها در طیور

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

تخم مرغ و خواص آن

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

گرانی مرغ قابل پیش بینی بود/ با آمارسازی آدرس غلط دادند

پرورش ماهی در آسمان

دامپروری فراسرزمینی ضرورت یا الزام

تضعیف صنعت مرغداری توسط دولت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

رنگ گوشت طیور

تب شیر در گاو

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

تغذیه گاو خشک و انتقالی

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

پرورش مرغ تخمگذار

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

تخم مرغ و خواص آن

28 اردیبهشت 1400 | 11:05 مقالات

تخم مرغ منبع خوبى از پروتئين، ويتامين ها و املاح ضرورى است و مى تواند به عنوان يک ماده غذايى مهم در برنامه غذايى افراد وجود داشته باشد. نيازهاى تغذيه اى افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.

ارزش انرژى زايى تخم مرغ:
يک عدد تخم مرغ متوسط 76 کيلوکالرى انرژى دارد و مصرف روزانه يک عدد تخم مرغ، 3 درصد نياز انرژى يک مرد بالغ و 4 درصد نياز انرژى يک زن بالغ را تأمين مى کند.

پروتئين:
تخم مرغ منبع بسيارغنى پروتئين است. ارزش بيولوژيکى پروتئين تخم مرغ بسيار بالاست و نسبت به ساير منابع پروتئينى مثل لبنيات، گوشت ها و حبوبات غنى تر است. پروتئين تخم مرغ داراى تمامى اسيدآمينه هاى ضرورى براى سلامتى بدن مى باشد.
بنابراين مصرف تخم مرغ با ساير موادغذايى که از نظر پروتئينى فقير هستند مانند نان ، برنج و غلات، باعث تکميل ارزش پروتئينى غذا مى شود.
12.5 درصد وزن تخم مرغ را پروتئين تشکيل مى دهد و هم در زرده و هم در سفيده وجود دارد. ولى بيشتر در سفيده تخم مرغ و به نام آلبومين وجود دارد.
در نمودارهاى ارزيابى کيفيت پروتئين موجود در موادغذايى، هميشه تخم مرغ در بالاترين حد يعنى 100 قرار دارد و بعنوان استاندارد مرجع براى سنجش پروتئين ساير غذاها استفاده مى شود. يتامين ها:
تخم مرغ، بيشتر ويتامين هاى موردنياز بدن به جز ويتامين C را دارد. تخم مرغ منبع خوبى از ويتامين هاى گروه B و ويتامين A مى باشد. همچنين ويتامين D و ويتامين E را به مقدار کافى و لازم تأمين مى کند.

املاح:
تخم مرغ حاوى تمامى املاح براى تأمين سلامتى فرد است. به خصوص اينکه منبع بسيار خوب يد و فسفر مى باشد که يد براى ساخت هورمون تيروئيدى و فسفر براى رشد بهتر و سلامتى استخوان هاى بدن لازم مى باشند.
املاح مهم ديگرى که در تخم مرغ وجود دارند شامل: روى، سلنيم، آهن و کلسيم مى باشند.
روى باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر مى شود و عفونت را نيز از بين مى برد.
سلنيم نيز يکى از آنتى اکسيدان هاى مهم مى باشد و راديکال هاى آزاد ناشى از سوخت ناقص چربى ها را در بدن از بين مى برد و مى تواند بر عليه عوامل ايجادکننده سرطان نقش داشته باشد.
کلسيم نيز براى عملکرد بهتر سيستم عصبى، رشد بهتر افراد استخوان ها و استحکام ها آنها لازم است.
آهن يکى از اجزاء اصلى و حياتى گلبول هاى قرمز خون است ولى قابليت استفاده اين نوع آهن براى بدن هنوز مشخص نيست.
کربوهيدرات و فيبرغذايى:
تخم مرغ به مقدار خيلى کم کربوهيدرات دارد و نيز فاقد فيبرغذايى است.

چربى ها:
10.8 درصد تخم مرغ را چربى تشکيل مى دهد که در زرده آن وجود دارد و کمتر از 0.05 درصد آن در سفيده موجود است.
بر اساس تحقيقات 11 درصد اسيدهاى چرب تخم مرغ از نوع اسيدهاى چرب غيراشباع پلى( با چند باند دوگانه)، 44 درصد از نوع اسيدهاى چرب غيراشباع مونو( با يک باند دوگانه) و 29 درصد از نوع اسيدهاى چرب اشباع است

کلسترول:
کلسترول و لسيتين، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ مى باشند و براى ساختمان و عملکرد سلول هاى بدن ضرورى اند.
کلسترول قابليت انعطاف و نفوذپذيرى غشاى سلول هاى بدن را حفظ مى کند. همچنين بعنوان يکى از اجزاء تشکيل دهنده مواد چربى است که باعث نرمى پوست مى شوند.
کلسترول براى توليد هورمون هاى جنسى، کورتيزول( هورمون غدد فوق کليوى)، ويتامين D و نمکهاى صفراوى در بدن لازم است.
براساس اطلاعات حاصله از آخرين تحقيقات به عمل آمده توسط انجمن قلب امريکا، کميسيون بين المللى تخم مرغ و دانشگاه آريزونا مشخص شده است که کلسترول دريافتى از راه غذا و کلسترول موجود در خون با هم يکى نيستند به عبارت ديگر کلسترول موجود در غذاى مصرفى به طور خودکار به کلسترول خون افزوده نمى شود قسمت اعظم کلسترول خون در داخل بدن سنتز مى شود. به موازات افزايش ميزان کلسترول دريافتى از غذا، ميزان سنتز کلسترول در بدن کاهش مى يابد که اين روند به تثبيت وضعيت کلسترول پلاسما کمک مى کند لازم به ذکراست که چربيهاى اشباع شده موجود در غذا بيشترين تاثير را بر روى سطح کلسترول خون مى گذارند و دراين بين کلسترول غذا نقشى ندارد طبيعى است وقتى که چربيهاى اشباع نشده جايگزين چربيهاى اشباع شده شوند، کلسترول خون پايين مى آيد.نکته قابل توجه آن است که قسمت اعظم چربيهاى موجود در زرده تخم مرغ ،از نوع غيراشباع هستند و هيچ ارتباطى با افزايش کلسترول ندارند بنابراين از کلسترول تخم مرغ نهراسيد و روزانه يک عدد تخم مرغ مصرف کنيد.
لسيتين نيز در انتقال چربى خون و در متابوليسم کلسترول نقش دارد.

با توجه به مطلب بالا و مطالعات گوناگونى که در اين زمينه انجام شده است، مى توان به ارزش غذايى تخم مرغ به عنوان منبع غنى پروتئين ونيز ساير املاح و ويتامين ها پى برد.
به خصوص در دو گروه از افراد که نياز به پروتئين بيشترى در برنامه غذايى روزانه اشان دارند، مصرف تخم مرغ بيشتر لازم است:
1-در ورزشکاران که نياز به افزايش عضلات دارند .
2-در کودکان و نوجوانان که در سن رشد هستند.
براى کودکان از 9 ماهگى تا 1 سالگى: يک زرده کامل تخم مرغ يک روز در ميان و از 2 سالگى به بعد براساس ميل کودک 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز است.
افراد بالغ نيز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته هستند.
حتى در افرادى که کلسترول خونشان بالاست نبايستى مصرف تخم مرغ را قطع کرد و اين افراد مى توانند 3-2 عدد در هفته دريافت کنند. زيرا با کاهش دريافت کلسترول از طريق غذا ، سنتز داخلى کلسترول در بدن افزايش يافته و حتى ممکن است بيشتر از قبل شود. نکته قابل توجه اين است که بيشتر چربى هاى موجود در تخم مرغ از نوع غير اشباع هستند و هيچ ارتباطى با افزايش کلسترول خون ندارند


//