در حال انتقال به بانک ... processing...

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

قیمت های دستوری و برخورد تهدیدآمیز آفت بازار است

گالیم

تنظیم بازار قیمت مرغ با کشاورزی قراردادی بین اتحادیه مرغداران و مرغداران

دامداران در معرض ورشکستگی هستند

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

احتمال بالا رفتن قیمت مرغ

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

روند افزایش قیمت مرغ شدت گرفت

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

کنترل کوکسیدیوز

علل همشکل نبودن گله

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

تخم مرغ و خواص آن

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

صنعت دامداری در وضعیت قرمز

واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار و مرغ منجمد برای کنترل بازار

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

قیمت مرغ پر کشید

صادرات تخم مرغ به ۵ هزار و ۴۰۰ تن رسید/ قیمت هر کیلو تخم مرغ ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

افزایش میزان فروش فراورده های لبنی با پایۀ گیاهی

انتقاد از ممنوعیت صادرات تخم مرغ برای تنظیم بازار

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

توقف صادرات تخم مرغ/ کاهش قیمت در راه است

تخم مرغ گران نشده است/ بعد از ۳ ماه زیان مرغداران به قیمت مصوب رسیدیم/ پیش‌بینی بازار ملتهب برای ماه‌های آینده

صدور پروانه تاسیس مرغداری آزاد شد

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

یک دلیل برای گرانفروشی مرغ کشتار روز در بازار

تکنيک انتقال جنين در گاو

مشکلات بازار تخم‌مرغ در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد

گرانفروشی مرغ ربطی به وزارت جهاد کشاورزی ندارد/ کمبودی در تولید مرغ نداریم

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

واردات ۱۲۰ هزارتن مرغ به کشور تصویب شد/کاهش قیمت در راه است؟

مجوز واردات مرغ با ارز دولتی افزایش یافت + سند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

قیمت تخم مرغ همچنان زیر نرخ مصوب است

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

عرضه دام‌های مولد به کشتارگاه به دلیل گرانی نهاده

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

آویلامایسین(محرک رشد)

اهمیت تغذیۀ گوساله

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

هشدار جدی درباره تعطیلی گسترده مرغداری‌ها

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

حذف تولیدکننده‌های کوچک‌ از دایره تولید

7 هزار تومان زیان در تولید هر کیلو تخم مرغ

نیازی به واردات جوجه و تخم مرغ نطفه دار نیست

چند راهکار برای کاهش قیمت گوشت

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نقش پرتئینها در طیور

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

دامپزشکی استان تهران درباره شیوع تب کریمه کنگو در دامداری‌ها هشدار داد

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

مهر گزارش می‌دهد؛ گرانی گوشت قرمز و ارزانی دام زنده/ باز هم پای دلالان در میان است

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

دام

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

دامپزشکی استان تهران درباره شیوع تب کریمه کنگو در دامداری‌ها هشدار داد

15 اردیبهشت 1400 | 10:51 اخبار
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران نسبت به شیوع تب کریمه کنگو هشدار داد و گفت: همه ساله در فصل گرما بیماری مشترک دام و انسان از طریق گزش کنه، تماس مستقیم با خون یا لاشه حیوان آلوده به انسان سالم منتقل می‌شود.
دکتر مهدی سلوکانه افزود: کشاورزان، روستاییان و سایر افرادی که در تماس مستقیم با دام هستند، باید دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.
وی ادامه داد: افرادی که در کشتارگاه فعالیت می‌کنند، از لباس های آستین دار رنگ روشن استفاده کنند تا کنه بر روی آن قابل تشخیص باشد، همچنین بعد از اتمام کار نسبت به شست و شوی دست ها اقدام کنند.
دکتر سلوکانه به دامداران توصیه کرد: با گرم شدن هوا و کاهش بارندگی در فصل تابستان نسبت به سم پاشی و استفاده از آفت‌کش در اصطبل و انبارها اقدام کنند چرا که سم پاشی واحدهای دامداری از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۹۲۳ هزار متر مربع از جایگاه های دام سم پاشی شد، گفت: ۷۳ هزار راس گاو و ۱۱۵ هزار راس بز و گوسفند هم سم‌پاشی شدند که با توجه به محدودیت بودجه دستگاه های دولتی، بسیاری از این امور توسط دامداران بصورت مداوم باید انجام شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران با تاکید بر نگهداری لاشه به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از کشتار در پیش‌سرد بیان کرد: گرچه در ابتدا این طرح به دلیل افت ۱ تا ۲ درصدی لاشه مورد انتقاد قصابان بود، اما در بحث بهداشت دام حائز اهمیت است، از این رو نگهداری حداقل ۲۴ ساعت در پیش‌سرد خطر ویروس احتمالی را از بین می برد.
 
ضرورت نگهداری گوشت و جگر ۴۸ ساعت پس از خرید در یخچال
دکتر سلوکانه با بیان اینکه خانوارها تمام فرآورده های خام دامی همچون گوشت، مرغ و ماهی را از مغازه و قصابی های معتبر خریداری کنند، گفت: افراد ضمن اجتناب از کشتار غیر مجاز دام، برای اطمینان بیشتر گوشت را بلافاصله پس از خرید مصرف نکنند و حداقل گوشت را ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
وی با تاکید بر پخت کامل فرآورده های خام دامی بیان کرد: با پخت گوشت، مرغ و تخم مرغ در دمای بالای ۵۰ درجه ویروس بطور کامل از بین می رود.
دکتر سلوکانه با بیان اینکه مخزن اصلی ویروس تب کریمه کنگو در طبیعت، کنه ها هستند، گفت: در حیوانات ویروس بدون علائم و در برخی مواقع با تب چند روزه مشاهده می شود، اما در انسان باید مراقبت های خاص انجام شود چرا که این بیماری ۳۰ تا ۷۰ درصد منجر به مرگ و میر می شود.

//