در حال انتقال به بانک ... processing...
logo

کد های تعیین وزیر جهاد کشاورزی در دولت بعدی کدهایی که اگر دقت کنید وزیر آینده را همین امروز بشما می شناساند

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

تغذیه گاو خشک و انتقالی

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

رنگ گوشت طیور

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

تب شیر در گاو

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

پیکا یا گند خواری

صنعت طیور چگونه می‌تواند از بحران خارج شود؟

صادرات کره و شیرخشک مشروط به خرید شیرخام با نرخ مصوب شد

مولتی آنزیم

سندرم سر باد کرده ویروسی طیور

سندرم آسیت

دولت سیزدهم چگونه می تواند چالش‌های صنعت دام و طیور را حل کند؟

تغذیه و کیفیت تخم مرغ

بیماری های شایع در گوسفندان

تنش گرمایی و راه­های مقابله با آن

برنامه چرخشی کوکسیدیوز

آنزیم در طیور

انتخاب جوجه(کارت جوجه)

 اثرات مطلوب اسید چرب در تغذیه طیور

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

فلج شدن گاو پس از زایمان

اثر پرهیز غدایی در رشد جوجه ها

تامین بیش از سه میلیارد دلار برای واردات نهاده های دامی

ارزیابی علل لنگش در گاو و درمان آن

تضعیف صنعت مرغداری توسط دولت

دامپروری فراسرزمینی ضرورت یا الزام

پرورش ماهی در آسمان

گرانی مرغ قابل پیش بینی بود/ با آمارسازی آدرس غلط دادند

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

تکنيک انتقال جنين در گاو

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

دعوت به همکاری

تخم مرغ و خواص آن

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

اهمیت تغذیۀ گوساله

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

آویلامایسین(محرک رشد)

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نقش پرتئینها در طیور

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

علل همشکل نبودن گله

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

گالیم

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

کنترل کوکسیدیوز

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

طیور

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

23 تیر 1400 | 10:58 مقالات ترجمه شده
دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

اثر افزودن مکمل فیتاز میکروبی روی جوجه های گوشتی تغذیه شده از رژیم غذایی فسفات دی کلسیم پایین

عنوان انگلیسی مقاله:

Effect of Supplementing Microbial Phytase on Broiler Chicks Fed Low Di-calcium Phosphate Diets

 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۸
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۶ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله صنایع غذایی، زیست شناسی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله علوم دامی، تغذیه دام، میکروبیولوژی، علوم مواد غذایی و بیوشیمی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله جانورشناسی پاکستانی – Pakistan Journal of Zoology
ارائه شده از دانشگاه برنامه تغذیه دام، موسسه علوم دامی، اسلام آباد، پاکستان
رفرنس دارد  
کد محصول F1389

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۹ صفحه (۲ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن درج نشده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
پرندگان و درمان
تیمارهای رژیم غذایی و تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی
تحلیل آماری
نتایج و بحث
عملکرد رشد
محتوای کلسیم و فسفر در سرم و استخوان درشت نی
کارایی اقتصادی
نتیجه گیری

 

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
برای این مطالعه جوجه های گوشتی ۱۹۵ روزه به طور تصادفی به سه گروه تیمار با پنج تکرار تقسیم شدند و هر گروه شامل ۱۳ جوجه در هر تکرار در هر مرغدانی بود. سه جیره ایزونیتروژنی و ایزوکالریک به صورت زیر تهیه شد: R-I به عنوان شاهد با ۰٫۸۳% دی کلسیم فسفات (DCP) عمل کرد، R-II حاوی ۵۰٪ DCP کمتر (۰٫۴۱%) نسبت به گروه R-I بود و R-III حاوی R-II به اضافه رژیم غذایی فیتاز با غلظت و برند Quantum® Blue @ 100 g / ton بود. مصرف خوراکی روزانه و افزایش وزن بدن در هفته در هر تکرار برای مدت ۳۵ روز ثبت گردید. در روز ۳۵ ام، نمونه های خون و استخوان درشت نی از ۵ پرنده در هر تیمار جمع آوری شد. اضافه وزن کل و جذب ماده خشک در جوجه های مصرف کننده جیره خوراکی شماره ۱ و ۲ و ۳ به ترتیب برابر با ۱۸۶۱، ۱۷۳۶ و ۲۰۲۳ گرم/پرنده و ۳۲۴۲، ۳۲۸۴ و ۳۲۶۵ گرم/پرنده بوده است. جوجه های تغذیه شده با رژیم غذایی R-III به ترتیب به میزان ۱۶ و ۸ درصد افزایش وزن بالاتری را در مقایسه با جوجه های تغذیه کننده R-IIو R-I کسب کردند. نسبت تغذیه به اضافه وزن در جوجه های تغذیه شده با گروه رژیم R-III بهترین وضعیت را (۱٫۶۱) داشت و در جوجه های رژیم غذایی R-II (1.89) ضعیفتر بود(P <0.05). غلظت Ca و P به ترتيب برابر با ۱۰٫۶۰، ۹٫۴۷ و ۱۱٫۴۳ ی mg/dL و ۵٫۷۶، ۴٫۹۱ و ۷٫۱۱ mg/dL در سرم خون و ۳۲٫۶۱، ۳۱٫۳۶ و ۳۲٫۸۳% و ۱۶٫۵۷ و ۱۵٫۹۲ و ۱۶٫۶۰% در استخوان درشت نی جوجه های تغذیه کننده از رژیم غذایی شماره ۱ و ۲ و ۳ بوده است. هزینه کل تغذیه در واحد افزایش وزن جوجه های گوشتی با رژیم R-III به ترتیب ۱۴ و ۹ درصد کمتر از جوجه های گوشتی خوراکی R-II و R-I بود. نتایج نشان داد که افزودن مکمل فیتاز میکروبی خارجی به جیره های حاوی DCP پایین تاثیر مثبتی بر افزایش نسبت خوراک به وزن و میزان بهره وری اقتصادی جوجه های گوشتی دارد.
 
۱- مقدمه
پس از کلسیم (Ca) دومین ماده معدنی فراوان در بدن حیوانات فسفر (P) است و بخش عمده P (به میزان ۸۰ درصد) در استخوان ها و دندان ها یافت می شود. P نه تنها برای رشد استخوان، رشد بدن، سلامت، تولید و تولید مثل ضروری است بلکه به متابولیسم انرژی، سنتز قندها و حفظ تعادل اسید-پایه در بدن کمک می کند. با اینحال، مقدار و قابلیت دسترسی P در رژیم غذایی برای پرورش حیوانات حیاتی است. به خوبی ثابت شده است که فیتات منبع اصلی P در علوفه با پایه گیاهی است. چون پرندگان قادر به تولید هیچگونه فیتاز درونزاد نیستند، بنابراین توانایی آنها برای استفاده از P از منبع فیتات بسیار محدود است.
فیتات جز متداول اقلام تشکیل دهنده علوفه با پایه گیاهی است که تقریبا دو سوم کل P گیاه را تشکیل می دهد. در مرغ، Pی فیتات به طور معمول با قابلیت دسترسی از صفر تا ۵۰٪ بسته به سن و سازگاری متابولیکی در شرایط بحرانی مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین، برای رفع نیازهای P، معمولا منابع گران قیمت P ی غیر معدنی به رژیم غذایی مرغ اضافه می شود. این عمل منجر به عدم استفاده از قسمت زیادی از Pی رژیم غذایی خوراک دام و دفع آن در مدفوع است که نهایتا محیط زیست را آلوده می کند. اخیرا، اضافه کردن مکمل فیتاز میکربی به رژیم غذایی طیور توجه زیادی را برای کاهش اثر منفی Pی فیتات بر محیط زیست و عملکرد پرندگان داشته اند. چون کارایی فیتاز در دستگاه گوارش تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند منبع فیات، نوع پرندگان و دمای محیط و غیره قرار دارد، بنابراین هر گونه محلول فیتاز برای طیور باید روی جوجه های گوشتی/لایه ها آزمایش شود تا از کارایی آن اطمینان حاصل شود. اطلاعات اثر افزودن فیتاز میکروبی به رژیم غذایی جوجه های گوشتی که دارای DCP کم هستند، محدود می باشد. ازاینرو، مطالعه حاضر به منظور ارزیابی اثر مکمل فيتاز ميکروبي در جوجه هاي گوشتي با تغذیه رژيم هاي دارای DCP پایین بر رشد، بازده اقتصادي و مقادير P در سرم و استخوان درشت نی طراحي گردید.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

For this study 195 day-old broiler chicks were randomly divided into three treatment groups with five replicates in each treatment group having 13 chicks per replicate per pen. Three iso-nitrogenous and iso-caloric rations were prepared as: R-I served as control with 0.83% di-calcium phosphate (DCP); R-II contained 50% less DCP (0.41%) than R-I and R-III contained R-II plus phytase Quantum® Blue @ 100 g/ton feed. Daily feed intake and weekly body weight gain per replicate were recorded for 35 days. On 35th day, blood and tibia bone samples from 5 birds per treatment were collected. Total weight gain and dry matter intake in chicks fed rations I, II and III were 1861, 1736 and 2023 gm/bird and 3242, 3284 and 3265 gm/bird, respectively. The chicks fed R-III got 16.00 and 8.00% higher weight gain compared to chicks fed R-II and R-I, respectively. Feed: gain ratio (gm/gm) was found best (P<0.05) in chicks fed R-III (1.61) and poorer in chicks on R-II (1.89). The concentration of Ca and P were 10.60, 9.47 and 11.43 mg/dL and 5.76, 4.91 and 7.11 mg/dL in blood serum and 32.61, 31.36 and 32.83% and 16.57, 15.92 and 16.60% in tibia bone of chicks fed rations I, II and III, respectively. The total feed cost per unit weight gain of broilers fed R-III diet was numerically 14% and 9% less than the broilers fed R-II and R-I, respectively. Results suggested that exogenous microbial phytase supplementation to rations having low DCP had positive effects on weight gain, feed: gain ratio and economic efficiency in broiler chicks. 

۱ Introduction

After calcium (Ca) the second abundant mineral in animal body is phosphorus (P) and majority (80%) of the P is found in bones and teeth (NRC, 1994). The P is not only essential for bone development, growth, health, production and reproduction but it also aids in energy metabolism, synthesis of sugars and maintenance of acid-base balance in the body. However, the quantity and availability of dietary P is vital for growing animals. It is well established that phytate is the major source of P in plant based feedstuffs. Since birds are unable to produce any endogenous phytase, therefore their capability to utilize P from phytate is very limited (Woyengo et al., 2010).

Phytate is a ubiquitous component of plant sourced feed ingredients which encompasses approximately twothirds of total plant P (Hughes et al., 2009). In poultry, phytate P is normally utilized with availability from 0 to 50%, depending on age and metabolic adaptation in critical circumstances. Therefore, to meet the P requirement, generally expensive inorganic P sources are added to poultry diets. This practice leads to non-utilization of a large portion of dietary P from feedstuff and its excretion in faeces (Hughes et al., 2008; Woyengo et al., 2010) which ultimately pollutes environment. Recently, microbial phytase supplementation in poultry diets has got remarkable attention to reduce negative impact of phytate P on environment and performance of birds (Ceylan et al., 2003; Francesch and Geraert, 2009). Since phytase efficiency in the digestive tract is influenced by various factors like phytase origin, type of birds and ambient temperature etc. Therefore, each phytase preparation for poultry must be tested on broilers/layers to ensure its efficacy (Hughes et al., 2008; Onyango et al., 2005). Information regarding effect of microbial phytase addition in broiler chicks’ diet having low DCP is limited. Therefore, current study was designed to asses the effect of microbial phytase supplementation in broiler chicks fed low DCP diets on growth, economic efficiency and P contents in serum and tibia bones.

 

 


دسته‌های مقالات ترجمه شده

//