در حال انتقال به بانک ... processing...
logo

ورشکستگی دامداران عامل کشتار دام ماده مولد و نارس

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین

قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی به ۸۰ درصد رسید

رشد ۲۰ درصدی قیمت تولید کننده بخش گاوداری ­های صنعتی

بیماری یون

١.۵ میلیون یورو مواد اولیه شیرخشک در گمرکات در حال فساد است!

بزها و تغذیه بز

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ تخمگذار نژاد هایلان w80

جفت ماندگی در گاو های شیری

عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه

مدیریت پرورش در آب و هوای گرم

جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار

چرا گوشت باید کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد؟

چهار راه برای بهبود تراکم استخوان مرغ های تخم گذار

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ گوشتی نژاد راس همراه راهنمای فارسیross 308

ادامه بحران جوجه یک روزه/ قیمت دو برابر نرخ مصوب !

کاتالوگ اورجینال پرورش جوجه گوشتی نژاد کاپ همراه راهنمای فارسی coBB 500

صف معطلی کامیون ها در مرز بازرگان از ۳ ماه قبل حذف شده است

کاتولوگ اورجینال پرورش و تغذیه مرغ تخمگذار شیور تجاری همراه با راهنمای فارسی

قیمت جوجه یک روزه گوشتی به ٩ هزار تومان رسید

۴ راهکار بخش خصوصی برای حل چالش بازار نهاده های دامی

بیماری IBH یا تورم عفونی کبد

استرس گرمایی و مشکلات ان در گاوهای شیری

خوراک دام و طیور از کشور قاچاق می شود+ سند

برآورد فرصت های اقتصادی هر راس گاو در گاوداری های کوچک شیری

مشکل لنگش در گاو و گوساله

دولت سیزدهم چگونه می تواند چالش‌های صنعت دام و طیور را حل کند؟

کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

 اثرات مطلوب اسید چرب در تغذیه طیور

پیکا یا گند خواری

انتخاب جوجه(کارت جوجه)

آنزیم در طیور

برنامه چرخشی کوکسیدیوز

تنش گرمایی و راه­های مقابله با آن

بیماری های شایع در گوسفندان

تغذیه و کیفیت تخم مرغ

سندرم آسیت

تولید گندم ۳۰ درصد و خرید تضمینی ۵۰ درصد کاهش یافت

سندرم سر باد کرده ویروسی طیور

مولتی آنزیم

صادرات کره و شیرخشک مشروط به خرید شیرخام با نرخ مصوب شد

صنعت طیور چگونه می‌تواند از بحران خارج شود؟

کد های تعیین وزیر جهاد کشاورزی در دولت بعدی کدهایی که اگر دقت کنید وزیر آینده را همین امروز بشما می شناساند

زنگ خطر کمبود ذرت با کاهش موجودی بنادر

بیماری تب برفکی یا زخم دهان و پا

تاثیرمکمل پوست انار برروی رشدبدن،بازده خوراک،متابولیت‌های بیوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مرغ گوشتی

مرغداران خواستار اعلام نرخ جدید تخم مرغ شدند

بیماری مشترک بین انسان و دام تب مات یا بروسلوز

توزیع روزانه ۶ هزار تن مرغ در کشور/ متوسط تلفات ناشی از تنش گرمایی در مرغداری‌ها ۱۰ درصد است

لبنیات گران‌تر می‌شود؟

اثر پرهیز غدایی در رشد جوجه ها

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه دار برای تامین نیاز بازار وارد شد

از دست دادن آب در گوساله های شیرخوار

افزایش ۱۰.۵ درصدی عرضه گوشت مرغ و طیور در بهار ۱۴۰۰

بیماری افت تولید تخم در مرغان بومی (EDS)

٣ تصمیم جدید دولت برای کاهش قیمت جوجه یک روزه

اسپری جدید پستان گاو

بیماری آبله در طیور

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه‌دار برای تأمین نیاز بازار وارد می‌شود

طوفان تخم مرغ در بازار/ چرا قیمت از ۵۰ هزار تومان گذشت؟

با رشد دامداري های صنعتی برخی خدمات دولتی توسط سازمان دامپزشکی صورت نمی پذیرد

عدم تامین نهاده مشکل اصلی سامانه بازارگاه افزایش قیمت تخم مرغ تبعات اتفاقات سال گذشته است

بیماری برونشیت در طیور

استفاده از نان خشک در تغذیه طیور

آبگرمکن خورشیدی

سبوس‌های کپک زده خوراک دام شد!

انسفالومیلت پرندگان یا اپیدمیک ترمور

کشتار دام‌های مولد با شتاب زیادی ادامه دارد

بیماری گامبور

دستورالعمل های زمان بر عامل تاخیر در واردات یونجه از روسیه خرید شیر خشک از کارخانه های لبنی از 4 هزار و 500 تا 6 هزار و 400 تومان

بیماری پاستورلوز (وبای طیور)

احتمال واردات تخم‌مرغ از هفته آینده

بیماری مارک

آمریکا برای کنترل قیمت گوشت دست بکار شد

نیاز شدید گاو به استراحت

ال کارنیتین چیست

تراژدی کشتار دام مولد

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتیینی شکست خورد

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

افزایش 500 درصدی سه قلم کالای مورد نیاز دامداران

مشکلات زایمان

لنگش در دام

کرایه های سنگین حمل و نقل کمر مرغداران را شکسته/ جوجه یکروزه کم است

خیز دوباره قیمت جوجه در بازار

شاخص های استرس و فیزیولوژیکی رفاه حیوان

ورم پستان

تاثیر رنگ پوسته روی کیفیت و جوجه درآوری تخم مرغ

ذبح دام سنگین در خراسان رضوی ۱۱ درصد بیشتر از حد مجاز است

۶ پیشنهاد به وزیر جهاد کشاورزی در تامین خوراک دام و طیور

اثر تغذیه بر تولیدمثل

کاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور

تولید جوجه تخم گذار افزایش یافت

مرغداران از دولت جدید چه می‌خواهند

تورم فزاینده و خطر تعطیلی دامداری های صنعتی

بیماری کتوز در دام

چرا قیمت جوجه یک روزه نجومی شد؟

 آناتومی دستگاه تولید مثل مرغ تخمگذار و نحوه تشکیل تخم مرغ

کبد چرب در دام

فلج شدن گاو پس از زایمان

تامین بیش از سه میلیارد دلار برای واردات نهاده های دامی

دعوت به همکاری

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

ارزیابی علل لنگش در گاو و درمان آن

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

گالیم

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

تکنيک انتقال جنين در گاو

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

روغن ذرت

کنترل کوکسیدیوز

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

آویلامایسین(محرک رشد)

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

اهمیت تغذیۀ گوساله

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

علل همشکل نبودن گله

نقش پرتئینها در طیور

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

تخم مرغ و خواص آن

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

گرانی مرغ قابل پیش بینی بود/ با آمارسازی آدرس غلط دادند

پرورش ماهی در آسمان

دامپروری فراسرزمینی ضرورت یا الزام

تضعیف صنعت مرغداری توسط دولت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

رنگ گوشت طیور

تب شیر در گاو

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

تغذیه گاو خشک و انتقالی

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

پرورش دام

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

04 خرداد 1400 | 12:28 مقالات

چه چیزی باعث کم شدن شیر گاو می‌شود؟ ( دلایل کاهش شیر گاو و راهکار هایی برای افزایش شیر گاو )

اسیدوز و کتوز بیماری‌هایی هستند که باعث کم شدن شیر گاو می‌شوند و حتی ممکن است کم شدن کاه و علف و... که به دلیل خشک‌سالی از بین رفته‌اند باعث کم شدن شیر گاو ‌شود. خوراک گاو و گوسفند و... فقط در شیردهی گاو تأثیر ندارد بلکه مواردی دیگر هم هستند که در شیردهی گاو نقش مهمی دارند مثل: بهداشت گاو و بهداشت محیطی که گاو در آن هست ، ژنتیک گاو و رفتاری که انسان‌ها با دام دارند. زیاد کردن شیر گاو درزمانی که آب فراوانی وجود دارد و از خوراک و مواد غذایی باکیفیت و سالم استفاده می‌شود کار دشواری نیست.

حال برای شما سؤال پیش می‌آید که چگونه در فصل‌هایی که خشک‌سالی حاکم شده است گاوی با شیردهی زیاد داشته باشیم تا انتهای متن با ما باشید تا جواب سؤال خود را دریافت کنید.

 

عوض شدن غیرمنتظره خوراک و تغذیه گاو:

اگر خوراک جدید به گاوتان بدهید روی تعداد میکروبی شکمبه گاو تأثیر می‌گزارد و نقش دارد زیرا ده میلیارد میکروارگانیسم در شکمبه گاو وجود دارد. تمام گاوها باید به‌اندازه نیازشان و به‌اندازه لازم کاه و علف و خوراک مناسب خودشان و کنسانتره را مصرف کنند ولی این را نیز بدانند استفاده زیاد این‌ها باعث بیماری برای گاوها می‌شود و باعث ضرر می‌شود. در فصل‌هایی که خشک‌سالی راداریم و مواد غذایی دام‌ها کم می‌شود مواد غذایی مثل یونجه کاه علف و...

برای این‌که میزان شیر را در دام‌ها بالا ببرند از کنسانتره زیادی استفاده می‌کنند که این امر ناگهانی باعث ضررهایی می‌شود.

 

تقسیم و دسته‌بندی گاوهای که زیاد تولیدمثل انجام می‌دهند:

شیر گاوها تا 4 ماه بعد از تولد گاو زیاد می‌شود و در این هنگام باید به خوراک گاو مادر توجه بسیار زیادی داشته باشید تا گاو مادر دچار بیماری نشود؛ زیرا بیماری‌هایی به نام تب شیر و کت وز. اسید وز جابه‌جا شدن شیردان گاو و چربی کبد بعد از زایمان در گاو پدیدار می‌شود که برای جلوگیری کردن از مبتلا شدن گاو به این بیماری‌ها فقط کافی است تغذیه‌ای مناسب و سالم را برای گاو در نظر بگیرید.

و در نظر گرفتن درصد مصرفی که گاوها از علوفه و کنسانتره اهمیت بسیار زیادی دارد.

در روز کنسانتره باید بین 9 تا 5/4 کیلوگرم زیاد شود و حتی اگر ممکن است گاوِ شیرده محل استراحتش از مدل فری استال باشد و دارای تهویه باشد. دادن 3 تا 12 کیلوگرم نیاسان در طول روز برای کم شدن اجسام کنونی خون گاو توصیه می‌شود.

 

بالا رفتن کنسانتره مصرفی:

بعدازاین که 4 ماه از زایمان گاو گذشت مقدار را برای گاو زیاد کنید. و باید از کنسانتره های باکیفیت و عالی استفاده کنید.

اگر کنسانتره را برای گاوتان مصرف کردید باید در کنار آن از خوراک‌هایی مانند:

پودر چربی ، پودر ماهی ، پسمان خشک صنایع تقطیری ، ملاس ، گلوتن ذرت ، پروبیوتیک ها ، خمرها ، بافرها ، مکمل‌های معدنی و ویتامین‌ها نیز استفاده شود.

 

افزایش تولید شیر در گاو:

معروف‌ترین میزانی که شیر گاو را می‌دوشند 2 بار هست که زمانی که بین گرفتن شیر گاو است در بازه‌های زمانی بین 12_14-10 و یا 15-9 و یا 16-8 ساعت یک‌دفعه هست. اگر میزان گرفتن شیر پستان گاو را به سه مرتبه برسانید کمک به افزایش شیر گاو می‌شود.

 

وضعیت خوراک گاو ازنظر کیفیت:

خوراکی که دارای کیفیت بالایی باشد و وضعیت مناسبی داشته باشد مرطوبت و میزان آبی که در خود جمع کرده است به میزان لازم هست و باعث افزایش اشتهای گاو می‌گردد و باکیفیت بودن و استفاده شدن مواد موردنیاز بدن گاو باعث ایجاد سلامت بیشتر گاو و گوشت گاو می‌شود و مهم‌ترین نکته این است که باعث افزایش شیر گاو نیز می‌شود. پس اگر می‌خواهید گاوی پرشیر داشته باشید باید از مواد غذایی عالی و باکیفیت برای دام خود استفاده کنید.

شاید بعضی از افراد معنی و مفهوم کنسانتره را ندانند پس تعریفی کوتاه از این واژه (کنسانتره) را داشته باشیم:

کنسانتره برای افزایش شیر گاو مورد استفاده است و مجموعه قاتى شده از مواد پروتئین دار و مواد موردنیاز بدن گاو هست.

 

نگهداری و بالا بردن شیر گاو در زمان‌های کم‌آبی (خشک‌سالی):

در بعضی از مناطق میزان بارش باران بسیار کم است مانند یزد و بعضی از مناطق امکان کاهش میزان بارندگی وجود دارد حال برای این‌که برای دامداران مشکلی ایجاد نشود و با کم بودن یونجه و کاه مواجه نشوند راه‌حلی وجود دارد. استفاده کردن از تفاله‌ها و پوس‌ها و... فرمولی برای حل کردن این مسئله هست زیرا کم‌آبی و خشک‌سالی مسئله مهمی هست و خشک‌سالی باعث کم رونق شدن تمام‌کارها می‌شود اما بعضی از کارها مثل دامداری آب برایشان مسئله‌ای حیاتی هست و حتی باعث از هم پاشیدن آن‌ها نیز می‌شود. درصد کنسانتره و علوفه در رژیم غذایی گاو باید 55% علوفه و 45% کنسانتره استفاده گردد.

  وزن مخصوص در ۱۵ درجه سلسیوس   درصد چربی وزن به وزن   نوع
  حداقل ۰۲۹/۱   حداقل۳   شیر پاستوریزه کامل
  حداقل ۰۳۰/۱   حداقل ۵/۱   شیر پاستوریزه کم چرب
  حداقل ۰۳۳/۱   حداکثر ۵/۰   شیر پاستوریزه بدون چربی

      * منظور از چربی همان چربی شیر گاو می باشد و استفاده از چربی های غیر از چربی شیر گاو به هیچ وجه مجاز نمی‌باشد . ماده خشک بدون چربی : ماده خشک بدون چربی ۸% می‌باشد . اسیدیته : حداکثر ۱۶ درجه در نیک ( ۱۶/۰ گرم اسید لاکتیک درصد ) فسفاتار : تست فسفاتار باید منفی باشد .           ویژگی میکروبیلوژی : ویژگیهای میکروبی شیر پاستوریزه می‌بایست مطابق جدول زیر باشد .        

  حد مجاز در میلی لیتر   نوع میکروارگانیسم
  ۵/۷ ضربدر ۱۰ به توان۴   تعداد باکتری های هوازی مزوفیل
  کمتر از ۱۰   تعداد باکتری های کلیفرم
  منفی   اشرشیاکلی

      بسته بندی : شیر پاستوریزه باید در ظروف مناسب شیشه ای یا یکبار مصرف پلاستیکی قابل مصرف در صنایع غذایی یا پاکت مخصوص بسته بندی شیر و در شرایط کاملا بهداشتی به بازار عرضه گردد . درپوش بطری های شیشه ای باید از جنس آلومینیوم خالص و یا پلاستیک مجاز و غیر قابل نفوذ و مقاوم در برابر ضربه بوده و نشتی ایجاد ننماید . درب بندی ظروف بسته بندی باید به نحوی باشد که هیچ گونه دخل و تصرف در فرآورده صورت نگیرد . 


//