در حال انتقال به بانک ... processing...

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

قیمت های دستوری و برخورد تهدیدآمیز آفت بازار است

گالیم

تنظیم بازار قیمت مرغ با کشاورزی قراردادی بین اتحادیه مرغداران و مرغداران

دامداران در معرض ورشکستگی هستند

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

احتمال بالا رفتن قیمت مرغ

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

روند افزایش قیمت مرغ شدت گرفت

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

کنترل کوکسیدیوز

علل همشکل نبودن گله

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

تخم مرغ و خواص آن

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

صنعت دامداری در وضعیت قرمز

واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار و مرغ منجمد برای کنترل بازار

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

قیمت مرغ پر کشید

صادرات تخم مرغ به ۵ هزار و ۴۰۰ تن رسید/ قیمت هر کیلو تخم مرغ ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

افزایش میزان فروش فراورده های لبنی با پایۀ گیاهی

انتقاد از ممنوعیت صادرات تخم مرغ برای تنظیم بازار

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

توقف صادرات تخم مرغ/ کاهش قیمت در راه است

تخم مرغ گران نشده است/ بعد از ۳ ماه زیان مرغداران به قیمت مصوب رسیدیم/ پیش‌بینی بازار ملتهب برای ماه‌های آینده

صدور پروانه تاسیس مرغداری آزاد شد

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

یک دلیل برای گرانفروشی مرغ کشتار روز در بازار

تکنيک انتقال جنين در گاو

مشکلات بازار تخم‌مرغ در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد

گرانفروشی مرغ ربطی به وزارت جهاد کشاورزی ندارد/ کمبودی در تولید مرغ نداریم

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

واردات ۱۲۰ هزارتن مرغ به کشور تصویب شد/کاهش قیمت در راه است؟

مجوز واردات مرغ با ارز دولتی افزایش یافت + سند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

قیمت تخم مرغ همچنان زیر نرخ مصوب است

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

عرضه دام‌های مولد به کشتارگاه به دلیل گرانی نهاده

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

آویلامایسین(محرک رشد)

اهمیت تغذیۀ گوساله

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

هشدار جدی درباره تعطیلی گسترده مرغداری‌ها

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

حذف تولیدکننده‌های کوچک‌ از دایره تولید

7 هزار تومان زیان در تولید هر کیلو تخم مرغ

نیازی به واردات جوجه و تخم مرغ نطفه دار نیست

چند راهکار برای کاهش قیمت گوشت

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نقش پرتئینها در طیور

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

دامپزشکی استان تهران درباره شیوع تب کریمه کنگو در دامداری‌ها هشدار داد

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

مهر گزارش می‌دهد؛ گرانی گوشت قرمز و ارزانی دام زنده/ باز هم پای دلالان در میان است

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

پرورش دام

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

04 خرداد 1400 | 12:28 مقالات

چه چیزی باعث کم شدن شیر گاو می‌شود؟ ( دلایل کاهش شیر گاو و راهکار هایی برای افزایش شیر گاو )

اسیدوز و کتوز بیماری‌هایی هستند که باعث کم شدن شیر گاو می‌شوند و حتی ممکن است کم شدن کاه و علف و... که به دلیل خشک‌سالی از بین رفته‌اند باعث کم شدن شیر گاو ‌شود. خوراک گاو و گوسفند و... فقط در شیردهی گاو تأثیر ندارد بلکه مواردی دیگر هم هستند که در شیردهی گاو نقش مهمی دارند مثل: بهداشت گاو و بهداشت محیطی که گاو در آن هست ، ژنتیک گاو و رفتاری که انسان‌ها با دام دارند. زیاد کردن شیر گاو درزمانی که آب فراوانی وجود دارد و از خوراک و مواد غذایی باکیفیت و سالم استفاده می‌شود کار دشواری نیست.

حال برای شما سؤال پیش می‌آید که چگونه در فصل‌هایی که خشک‌سالی حاکم شده است گاوی با شیردهی زیاد داشته باشیم تا انتهای متن با ما باشید تا جواب سؤال خود را دریافت کنید.

 

عوض شدن غیرمنتظره خوراک و تغذیه گاو:

اگر خوراک جدید به گاوتان بدهید روی تعداد میکروبی شکمبه گاو تأثیر می‌گزارد و نقش دارد زیرا ده میلیارد میکروارگانیسم در شکمبه گاو وجود دارد. تمام گاوها باید به‌اندازه نیازشان و به‌اندازه لازم کاه و علف و خوراک مناسب خودشان و کنسانتره را مصرف کنند ولی این را نیز بدانند استفاده زیاد این‌ها باعث بیماری برای گاوها می‌شود و باعث ضرر می‌شود. در فصل‌هایی که خشک‌سالی راداریم و مواد غذایی دام‌ها کم می‌شود مواد غذایی مثل یونجه کاه علف و...

برای این‌که میزان شیر را در دام‌ها بالا ببرند از کنسانتره زیادی استفاده می‌کنند که این امر ناگهانی باعث ضررهایی می‌شود.

 

تقسیم و دسته‌بندی گاوهای که زیاد تولیدمثل انجام می‌دهند:

شیر گاوها تا 4 ماه بعد از تولد گاو زیاد می‌شود و در این هنگام باید به خوراک گاو مادر توجه بسیار زیادی داشته باشید تا گاو مادر دچار بیماری نشود؛ زیرا بیماری‌هایی به نام تب شیر و کت وز. اسید وز جابه‌جا شدن شیردان گاو و چربی کبد بعد از زایمان در گاو پدیدار می‌شود که برای جلوگیری کردن از مبتلا شدن گاو به این بیماری‌ها فقط کافی است تغذیه‌ای مناسب و سالم را برای گاو در نظر بگیرید.

و در نظر گرفتن درصد مصرفی که گاوها از علوفه و کنسانتره اهمیت بسیار زیادی دارد.

در روز کنسانتره باید بین 9 تا 5/4 کیلوگرم زیاد شود و حتی اگر ممکن است گاوِ شیرده محل استراحتش از مدل فری استال باشد و دارای تهویه باشد. دادن 3 تا 12 کیلوگرم نیاسان در طول روز برای کم شدن اجسام کنونی خون گاو توصیه می‌شود.

 

بالا رفتن کنسانتره مصرفی:

بعدازاین که 4 ماه از زایمان گاو گذشت مقدار را برای گاو زیاد کنید. و باید از کنسانتره های باکیفیت و عالی استفاده کنید.

اگر کنسانتره را برای گاوتان مصرف کردید باید در کنار آن از خوراک‌هایی مانند:

پودر چربی ، پودر ماهی ، پسمان خشک صنایع تقطیری ، ملاس ، گلوتن ذرت ، پروبیوتیک ها ، خمرها ، بافرها ، مکمل‌های معدنی و ویتامین‌ها نیز استفاده شود.

 

افزایش تولید شیر در گاو:

معروف‌ترین میزانی که شیر گاو را می‌دوشند 2 بار هست که زمانی که بین گرفتن شیر گاو است در بازه‌های زمانی بین 12_14-10 و یا 15-9 و یا 16-8 ساعت یک‌دفعه هست. اگر میزان گرفتن شیر پستان گاو را به سه مرتبه برسانید کمک به افزایش شیر گاو می‌شود.

 

وضعیت خوراک گاو ازنظر کیفیت:

خوراکی که دارای کیفیت بالایی باشد و وضعیت مناسبی داشته باشد مرطوبت و میزان آبی که در خود جمع کرده است به میزان لازم هست و باعث افزایش اشتهای گاو می‌گردد و باکیفیت بودن و استفاده شدن مواد موردنیاز بدن گاو باعث ایجاد سلامت بیشتر گاو و گوشت گاو می‌شود و مهم‌ترین نکته این است که باعث افزایش شیر گاو نیز می‌شود. پس اگر می‌خواهید گاوی پرشیر داشته باشید باید از مواد غذایی عالی و باکیفیت برای دام خود استفاده کنید.

شاید بعضی از افراد معنی و مفهوم کنسانتره را ندانند پس تعریفی کوتاه از این واژه (کنسانتره) را داشته باشیم:

کنسانتره برای افزایش شیر گاو مورد استفاده است و مجموعه قاتى شده از مواد پروتئین دار و مواد موردنیاز بدن گاو هست.

 

نگهداری و بالا بردن شیر گاو در زمان‌های کم‌آبی (خشک‌سالی):

در بعضی از مناطق میزان بارش باران بسیار کم است مانند یزد و بعضی از مناطق امکان کاهش میزان بارندگی وجود دارد حال برای این‌که برای دامداران مشکلی ایجاد نشود و با کم بودن یونجه و کاه مواجه نشوند راه‌حلی وجود دارد. استفاده کردن از تفاله‌ها و پوس‌ها و... فرمولی برای حل کردن این مسئله هست زیرا کم‌آبی و خشک‌سالی مسئله مهمی هست و خشک‌سالی باعث کم رونق شدن تمام‌کارها می‌شود اما بعضی از کارها مثل دامداری آب برایشان مسئله‌ای حیاتی هست و حتی باعث از هم پاشیدن آن‌ها نیز می‌شود. درصد کنسانتره و علوفه در رژیم غذایی گاو باید 55% علوفه و 45% کنسانتره استفاده گردد.

  وزن مخصوص در ۱۵ درجه سلسیوس   درصد چربی وزن به وزن   نوع
  حداقل ۰۲۹/۱   حداقل۳   شیر پاستوریزه کامل
  حداقل ۰۳۰/۱   حداقل ۵/۱   شیر پاستوریزه کم چرب
  حداقل ۰۳۳/۱   حداکثر ۵/۰   شیر پاستوریزه بدون چربی

      * منظور از چربی همان چربی شیر گاو می باشد و استفاده از چربی های غیر از چربی شیر گاو به هیچ وجه مجاز نمی‌باشد . ماده خشک بدون چربی : ماده خشک بدون چربی ۸% می‌باشد . اسیدیته : حداکثر ۱۶ درجه در نیک ( ۱۶/۰ گرم اسید لاکتیک درصد ) فسفاتار : تست فسفاتار باید منفی باشد .           ویژگی میکروبیلوژی : ویژگیهای میکروبی شیر پاستوریزه می‌بایست مطابق جدول زیر باشد .        

  حد مجاز در میلی لیتر   نوع میکروارگانیسم
  ۵/۷ ضربدر ۱۰ به توان۴   تعداد باکتری های هوازی مزوفیل
  کمتر از ۱۰   تعداد باکتری های کلیفرم
  منفی   اشرشیاکلی

      بسته بندی : شیر پاستوریزه باید در ظروف مناسب شیشه ای یا یکبار مصرف پلاستیکی قابل مصرف در صنایع غذایی یا پاکت مخصوص بسته بندی شیر و در شرایط کاملا بهداشتی به بازار عرضه گردد . درپوش بطری های شیشه ای باید از جنس آلومینیوم خالص و یا پلاستیک مجاز و غیر قابل نفوذ و مقاوم در برابر ضربه بوده و نشتی ایجاد ننماید . درب بندی ظروف بسته بندی باید به نحوی باشد که هیچ گونه دخل و تصرف در فرآورده صورت نگیرد . 


//