در حال انتقال به بانک ... processing...
logo

نقش گیاهان دارویی در تغذیه طیور

تعرفه خدمات کشاورزی 1400

مکمل ویژه گاو انتظار زایمان

دستورالعمل طرح ملی هویت گذاری و پلاک کوبی دام

نقش دلالان در کاهش مرغ‌‌ِ مراکز توزیع دولتی/ تغییر مقصد برخی کامیون‌‌های حامل مرغ در میان راه‌

چرا گرماتب بهینه است؟

دستور العمل طیور 1400

۲۰ درصد مرغداری‌ها تعطیل شدند / مشکل چیست؟

قیمت ماهی قزل آلا به ۱۲۵ هزار تومان رسید

فرآیندهای مورد نیاز در صدور پروانه واحدهای دام و طیور

کشتار دام های آبستن بی سر و صدا ادامه دارد

کتاب جامع نظام دامپروری

فلج شدن گاو پس از زایمان و درمان تب شیر

تولید ماده اساسی و وارداتی برای رشد طیور در کشور

قانون توزیع عادلانه آب

کاهش قیمت لبنیات داوطلبانه بود

هیتر پاتیو

جت هیتر

کوره هوای گرم (کابینتی)

جت هیتر سری G

تسهیلات با حداقل سود به کشاورزان و دامداران به زودی پرداخت می‌شود

برنامه ریزی های مؤثر در کنترل مقاومت به آنتی بیوتیک ها در طیور

مرغداران خواستار اصلاح قیمت مرغ شدند

اثر ضد میکروبی اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و سلامت روده طیور

مرغ ارزان می شود؟

ویروس های نفروپاتوژنیک برونشیت عفونی پرندگان

عرضه تخم مرغ دولتی در خرده‌فروشی‌ها آغاز شد/ قیمت می‌شکند

روش انتخاب و برداشت نمونه ها از دام

«پای مرغ» هم‌قیمت مرغ شد / سنگدان کیلویی ۴۹ هزار تومان

ساکنین دستگاه گوارش دنیایی برای کشف کردن

چرا تخم مرغ در مغازه‌ها همچنان گران است؟

قیمت خرید حمایتی دام روستایی ابلاغ شد/ هر کیلو گوسفند نر ۶۲ هزار تومان

تخصیص ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات نهاده‌های دامی

نرخ غیررسمی بازار مرغ را بی ثبات می‌کند/ مرغداران بلاتکلیفند

غذاهای دامی با منشاء حیوانی

علت گرانی و کمبود مرغ در روزهای اخیر/ برنامه دولت برای بازار شب عید چیست؟

دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ:ستاد تنظیم بازار نرخ مصوبه مرغ را اعلام نکرده است

بیماری ORF یا اكتمای واگیردار

تأثیر سموم قارچی بر تولیدات گاوهای شیری

کمبود نهاده‌های دامی در کشور / دام‌ها ضایعات میوه می‌خورند

فروش فوری مرغداری ۴۵ هزار قطعه ای با تمامی امکانات

جمع آوری نمونه های بالینی از جنین سقط شده

واحد های مختلف مورد نیاز در سیستم جوجه کشی

معرفی تصویری بیماری برونشیت عفونی طیور

قیمت هر شانه تخم مرغ چند؟

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه دار برای تامین نیاز بازار وارد شد

دستورالعمل های زمان بر عامل تاخیر در واردات یونجه از روسیه خرید شیر خشک از کارخانه های لبنی از 4 هزار و 500 تا 6 هزار و 400 تومان

بیماری گامبور

کشتار دام‌های مولد با شتاب زیادی ادامه دارد

انسفالومیلت پرندگان یا اپیدمیک ترمور

سبوس‌های کپک زده خوراک دام شد!

آبگرمکن خورشیدی

استفاده از نان خشک در تغذیه طیور

عدم تامین نهاده مشکل اصلی سامانه بازارگاه افزایش قیمت تخم مرغ تبعات اتفاقات سال گذشته است

با رشد دامداري های صنعتی برخی خدمات دولتی توسط سازمان دامپزشکی صورت نمی پذیرد

احتمال واردات تخم‌مرغ از هفته آینده

طوفان تخم مرغ در بازار/ چرا قیمت از ۵۰ هزار تومان گذشت؟

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه‌دار برای تأمین نیاز بازار وارد می‌شود

بیماری آبله در طیور

اسپری جدید پستان گاو

٣ تصمیم جدید دولت برای کاهش قیمت جوجه یک روزه

بیماری افت تولید تخم در مرغان بومی (EDS)

افزایش ۱۰.۵ درصدی عرضه گوشت مرغ و طیور در بهار ۱۴۰۰

از دست دادن آب در گوساله های شیرخوار

بیماری پاستورلوز (وبای طیور)

بیماری مارک

صادرات دام زنده آزاد شد

قیمت واقعی مرغ برای مصرف کننده ۳۰ هزار تومان است

واکسن غیرفعال نیوکاسل و برونشیت عفونی و سندرم کاهش تولید تخم‌مرغ

عرضه تخم مرغ شانه‌ای ۴۲۵۰۰ تومانی

مرغ‌های ایرانی تریاکی نیستند

واکسن زنده نیوکاسل کلون سویه CL/79

به جای گوشت چربی تولید می‌کنیم / تفاله نیشکر خوراک جدید دام‌ها

قیمت تخم مرغ چرا گران شد؟

بیماری سل مرغی در طیور

معرفی تصویری بیماری نیوکاسل

اکتینومیکوزیس در گاو

ورشکستگی دامداران عامل کشتار دام ماده مولد و نارس

علت اصلی افزایش قیمت نهاده‌های دامی چیست؟

ویژگی های بک گاو شیری خوب

معامله عجیب ایران و روسیه / تهاتر نفت با خوراک دام!

بیماری کوکسیدیوز

چه کسی پاسخگوی وعده های سرخرمن مسئولان است؟

بیماری کلی باسیلوز

اثر روش های مختلف فرآوری سویای پرچرب بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

دلایل گرانی نهاده‌های دامی/ قیمت جهانی ۵۰ درصد افزایش یافت

بیماری های مهم قرنطینه ای

چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

بیماری برونشیت در طیور

قیمت مرغ در بازار روند افزایشی گرفت / دولت نظارت ها را افزایش دهد

قیمت مرغ قطعه بندی فراتر از نرخ مصوب

اسهال ویروسی گاو (BVD) و سقط جنین

واردات خوراک دام و طیور از مالیات بر ارزش افزوده معاف شود

کربوهیدرات های غیر الیافی و اثر آنها بر تولید شیر در گاوهای پرتولید

با گران فروشی مرغ و تخم مرغ برخورد می‌شود

اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای مشمول کشاورزی در دی ۱۴۰۰

قیمت جدید گوشت گوساله و گوسفندی اعلام شد

مهمترین افزودنی های خوراک طیور

جمع آوری و کشت نمونه ها جهت تشخیص بروسلا

انگلیس؛ استفاده از حشرات به جای سویا در خوراک طیور

جزییات طرح خرید دام، تخصیص نهاده دامی و دامدارکارت

مخالفت تشکل‌های صنعت طیور با حذف سامانه بازارگاه

اهمیت بهبود اشتها در جوجه های گوشتی

بلاتکلیفی تجار و تولیدکنندگان درباره حذف یا عدم حذف ارز ترجیحی

جمع آوری نمونه جهت تشخیص بیماری مرزی

«واحدهای توزیعی مرغ» برای دریافت کد یکتا ۲ ماه فرصت دارند

گاوهایی که نیسان می‌شوند!

مایکوتوکسین ها، ورم پستان و شیر

رشد و توسعۀ واکسیناسیون

بازگشت قیمت تخم مرغ به نرخ مصوب

اثر CreAMINO بر انرژی در جیره حاوی فیتاز در جوجه های گوشتی

صادرات دام کلید حل بخشی از مشکلات صنعت دامپروری است

علت افزایش قیمت گوشت مشخص شد

٣راهکار برای جلوگیری از کاهش مصرف لبنیات بعد از حذف ترجیحی

فرسایش سنگدان

قیمت مرغ پس از قطعه بندی, 50 هزار تومان / نیاز بازنگری نرخ های مصوب

سالمونلا در طیور

تکنیک‌های واکسیناسیون برای طیور

دلایل گرانی گوشت در بازار/ اختلال در حمل و نقل و افزایش کرایه‌ها

مروری کلی بر بیماری ناشی از مایکوپلاسما سینویا در طیور

پیشگیری و درمان رینوتراکئیت عفونی گاو

6 کار ضروری برای محافظت از دام در زمستان

قطعه بندی مرغ در فروشگاه‌ها مجاز می‌شود

حکایت تخم مرغ‌های وارداتیِ تاریخ مصرف گذشته

افزایش بازدهی مرغ گوشتی

تامین امنیت غذایی با تولید ۵ محصول در حوزه ارتقای خوراک دام و طیور

جمع آوری نمونه جهت تشخیص بیماری زبان آبی

مزایده «گاوداری» ایران‌خودرو + عکس جزئیات مزایده

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به شفافیت عرضه نهاده‌های دامی منجر می‌شود

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی همچنان در دست بررسی

واردات نهاده‌های دامی ۲۰ درصد افزایش یافت

ثبات قیمت گوشت گوسفندی در ۲ ماه اخیر/ مشکلی در بازار نداریم

توزیع قطره چکانی نهاده‌های دامی/ دولت مشکل تامین ارز را حل کند

فاسد شدن ۵ هزار تن ذرت دپو شده در گمرک

عرضه تخم‌مرغ در بازار باقیمت مصوب واردات ۱۰ هزار تن تخم‌مرغ از ترکیه

تعلل دامپزشکی و فساد75 تن تخم مرغ

تأمین نهاده های دامی کابوسی بزرگ برای دامداران

انواع صدف معدنی در خوراک طیور گوشتی و دام

افزایش میزان نقدینگی مورد نیاز واحدهای دامداری و طیور

کیفیت پولت ها، کلید موفقیت درتخمگذاری

فرم تاییدیه حقابه

فرم درصد پیشرفیت فیزیکی واحد گوسفند داشتی

استفاده از تجهیزات روشنایی مناسب وکاهش هزینه برق

گرانفروشی مرغ به دلیل نبود نظارت پس از کشتارگاه است

ناپختگی مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

مدیریت مطلوب برای مبارزه با هزینه بالای خوراک

تثبیت بازار مرغ از اوایل آذر تأخیر ۴۰ روزه سامانه بازارگاه در تخصیص نهاده به مرغدار

ضدعفونی مرغداری

دولت سیزدهم سیاستهای غلط گذشته در صنعت مرغداری را ادامه ندهد

کلامیدو فیلا آبورتوس و سقط جنین دام

مقاصد صادراتی دام زنده اعلام شد

برای تهیه یک سیلوی با کیفیت، چه باید کرد؟

منابع ذخیره ای آغوز

سالمونلوز و سقط جنین دام

۷۰ تن گوشت مرغ خراسان جنوبی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود

قیمت مصوب مرغ روز در ستاد تنظیم بازار ۳۱ هزار تومان تعیین شد

گاوهای دوره انتقال را به راحتی مدیریت کنید

گلایه‌های دامداران دام سبک از وضعیت تامین نهاده‌ها/جو و ذرت بازار آزاد از کجا می‌آید؟

بیماری نیوکاسل در طیور گوشتی

موافق حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده های دام و طیور هستیم

کنترل، پیشگیری و درمان لپتوسپیروز

آسیت (تجمع آب) در جوجه های گوشتی در طول فصل زمستان

نقش پروتئین در حل مشکلات طیور

قیمت جوجه یک روزه همچنان ۲۵۰۰ تومان بالاتر از نرخ مصوب

افزایش قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی/کرونا زنجیره عرضه را به هم ریخت

دانلود رایگان ترجمه مقاله مروری بر فیتات و فیتاز در جوجه ها (سال ۲۰۱۶)

مصرف ماهی برای کنترل دیابت

قیمت دام و علوفه نسبت به سال قبل چقدر تغییر کرده است؟

تغذيه مرغ تخم گذار

رونق مرگ در مرغداری های ساوه! مرغ های مادر بیمارند؟

چرا کشتار دام‌های مولد و آبستن متوقف نشد

همه گیر شناسی بیماری تب کیو

تأثیر ارتفاع برداشت ساقه ذرت در تغذیه گاو شیری

قیمت مصوب جوجه یکروزه ٦٠٠٠ تومان/ نرخ مصوب هم در بازار رعایت نمی شود

آمریکا برای کنترل قیمت گوشت دست بکار شد

نیاز شدید گاو به استراحت

دعوت به همکاری

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

تغذیه گاو خشک و انتقالی

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

رنگ گوشت طیور

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

تب شیر در گاو

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

تضعیف صنعت مرغداری توسط دولت

دامپروری فراسرزمینی ضرورت یا الزام

پرورش ماهی در آسمان

گرانی مرغ قابل پیش بینی بود/ با آمارسازی آدرس غلط دادند

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

ذبح دام سنگین در خراسان رضوی ۱۱ درصد بیشتر از حد مجاز است

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

تامین بیش از سه میلیارد دلار برای واردات نهاده های دامی

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

نقش پرتئینها در طیور

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

اهمیت تغذیۀ گوساله

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

آویلامایسین(محرک رشد)

تخم مرغ و خواص آن

علل همشکل نبودن گله

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

تکنيک انتقال جنين در گاو

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

گالیم

کنترل کوکسیدیوز

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

ارزیابی علل لنگش در گاو و درمان آن

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

اثر پرهیز غدایی در رشد جوجه ها

استرس گرمایی و مشکلات ان در گاوهای شیری

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتیینی شکست خورد

ال کارنیتین چیست

فلج شدن گاو پس از زایمان

مشکل لنگش در گاو و گوساله

توزیع روزانه ۶ هزار تن مرغ در کشور/ متوسط تلفات ناشی از تنش گرمایی در مرغداری‌ها ۱۰ درصد است

بیماری IBH یا تورم عفونی کبد

مشکلات زایمان

۴ راهکار بخش خصوصی برای حل چالش بازار نهاده های دامی

قیمت جوجه یک روزه گوشتی به ٩ هزار تومان رسید

کاتولوگ اورجینال پرورش و تغذیه مرغ تخمگذار شیور تجاری همراه با راهنمای فارسی

صف معطلی کامیون ها در مرز بازرگان از ۳ ماه قبل حذف شده است

کاتالوگ اورجینال پرورش جوجه گوشتی نژاد کاپ همراه راهنمای فارسی coBB 500

ادامه بحران جوجه یک روزه/ قیمت دو برابر نرخ مصوب !

افزایش 500 درصدی سه قلم کالای مورد نیاز دامداران

لنگش در دام

چهار راه برای بهبود تراکم استخوان مرغ های تخم گذار

تولید جوجه تخم گذار افزایش یافت

کبد چرب در دام

 آناتومی دستگاه تولید مثل مرغ تخمگذار و نحوه تشکیل تخم مرغ

چرا قیمت جوجه یک روزه نجومی شد؟

بیماری کتوز در دام

تورم فزاینده و خطر تعطیلی دامداری های صنعتی

مرغداران از دولت جدید چه می‌خواهند

کاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور

کرایه های سنگین حمل و نقل کمر مرغداران را شکسته/ جوجه یکروزه کم است

اثر تغذیه بر تولیدمثل

۶ پیشنهاد به وزیر جهاد کشاورزی در تامین خوراک دام و طیور

تاثیر رنگ پوسته روی کیفیت و جوجه درآوری تخم مرغ

ورم پستان

تراژدی کشتار دام مولد

شاخص های استرس و فیزیولوژیکی رفاه حیوان

خیز دوباره قیمت جوجه در بازار

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ گوشتی نژاد راس همراه راهنمای فارسیross 308

لبنیات گران‌تر می‌شود؟

جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار

تغذیه و کیفیت تخم مرغ

صنعت طیور چگونه می‌تواند از بحران خارج شود؟

صادرات کره و شیرخشک مشروط به خرید شیرخام با نرخ مصوب شد

مولتی آنزیم

سندرم سر باد کرده ویروسی طیور

سندرم آسیت

دولت سیزدهم چگونه می تواند چالش‌های صنعت دام و طیور را حل کند؟

بیماری های شایع در گوسفندان

زنگ خطر کمبود ذرت با کاهش موجودی بنادر

تنش گرمایی و راه­های مقابله با آن

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین

آنزیم در طیور

انتخاب جوجه(کارت جوجه)

پیکا یا گند خواری

 اثرات مطلوب اسید چرب در تغذیه طیور

کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

کد های تعیین وزیر جهاد کشاورزی در دولت بعدی کدهایی که اگر دقت کنید وزیر آینده را همین امروز بشما می شناساند

برنامه چرخشی کوکسیدیوز

بیماری تب برفکی یا زخم دهان و پا

رشد ۲۰ درصدی قیمت تولید کننده بخش گاوداری ­های صنعتی

بزها و تغذیه بز

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ تخمگذار نژاد هایلان w80

جفت ماندگی در گاو های شیری

١.۵ میلیون یورو مواد اولیه شیرخشک در گمرکات در حال فساد است!

بیماری یون

عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه

مدیریت پرورش در آب و هوای گرم

تاثیرمکمل پوست انار برروی رشدبدن،بازده خوراک،متابولیت‌های بیوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مرغ گوشتی

قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی به ۸۰ درصد رسید

خوراک دام و طیور از کشور قاچاق می شود+ سند

چرا گوشت باید کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد؟

برآورد فرصت های اقتصادی هر راس گاو در گاوداری های کوچک شیری

تولید گندم ۳۰ درصد و خرید تضمینی ۵۰ درصد کاهش یافت

بیماری مشترک بین انسان و دام تب مات یا بروسلوز

مرغداران خواستار اعلام نرخ جدید تخم مرغ شدند

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

شیلات

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

02 مرداد 1400 | 12:53 مقالات ترجمه شده

 

عنوان فارسی مقاله قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده: روند های فعلی، طراحی سیستم و کاربرد های بالقوه  
عنوان انگلیسی مقاله Seafood Traceability in the United States: Current Trends, System Design, and Potential Applications  
رشته های مرتبط صنایع غذایی، علوم مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی  
فرمت مقالات رایگان

مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF آماده دانلود رایگان میباشند

همچنین ترجمه مقاله با فرمت ورد نیز قابل خریداری و دانلود میباشد

 

کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد   
توضیحات ترجمه این مقاله به صورت خلاصه انجام شده است.  
نشریه  وایلی – Wiley  
مجله بررسی های جامع در علوم غذایی و سلامت مواد غذایی – COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY  
سال انتشار ۲۰۰۵  
کد محصول F938  

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی  

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله  
     
     

  

فهرست مقاله:

چکیده
مقدمه
مسائل رو به رشد امنیت غذایی
قانون
قانون عمومی مواد غذایی ۱۷۸/۲۰۰۲ ماده ۱۸
قانون بیوتروریسم و پاسخ ۲۰۰۲ امریکا
قابلیت ردیابی
مفاهیم قابلیت ردیابی
جمع بندی

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

 مقدمه
” ردیابی” به صورت توانایی پایش و رد یابی تاریخ، کاربرد و یا موقعیت آن چه که مورد نظر است تعریف می شود( ایزو ۹۰۰۰، ۲۰۰۰، بند ۳-۵-۴). مفهوم رد یابی محصولات از مبدا تا مصرف کننده، یک ایده معاصر نیست.
بسیاری از صنایع رد یابی منابع را در عملیات داخلی خود به مدت چندین دهه در نظر گرفته اند. بسیاری از ما ها کالا هایی را متغیر از ماشین ها تا لوازم الکترونیکی می بینیم که با شماره سریال های منحصر به فرد هستند و این امکان شناسایی و مکان یابی تک تک محصولات را به تولید کننده ها و دولت می دهد. با این حال، معرفی قابلیت رد یابی در بخش عرضه غذا یک مفهوم نسبتا جدید است که امروزه به ویژه در اروپا اهمیت زیادی پیدا کرده است.
صنعت غذای دریایی یک بخش تجاری می باشد که در آن قابلیت ردیابی در حال تبدیل شدن به یک لازمه حقوقی و تجاری است( برسن ۲۰۰۰). جهانی شدن تچارت و کمبود استاندارد های داخلی موجب شده است تا شناسایی مبدا و تاریخچه محصولات غذایی سخت باشد و این منچر به افزایش نگرانی های مصرف کننده ها، خدمات غذایی و خرده فروشی در مورد ایمنی عرضه های غذایی شده است. این نگرانی ها با مسائل ایمنی غذایی تجربه شده در اروپا افزایش یافته است زیرا در اروپا قابلیت رد یابی به یک موضوع اصل در صنایع غذایی تبدیل شده است. با افزایش مسائل مربوط به ایمنی غذایی، از جمله بیو تروریسم( بلدوز و راسکو۲۰۰۲)، و تقاضای مصرف کننده ها برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ماهیت، مبدا و کیفیت غذای خریداری شده، رد یابی اثر زیادی بر روی صنعت غذایی خواهد گذاشت. چه این اثر به صورت مثبت و چه به صورت منفی باشد در صنعت غذایی وابسته به مزایای بازاری بالقوه و طراحی، مدیریت و بازاریابی مفاهیم قابلیت ردیابی است( تامسون و سایر ۲۰۰۳).
در صنعت غذا، قابلیت ردیابی اشاره به رد یابی و پایش غذا و خوراک و حیوانات تولید کننده غذا ار طریق همه مراحل تولید ، فراوری و توزیع دارد. مبنای اساسی برای سیستم قابلیت ردیابیف توانایی ردیابی محصولات و خدمات است( مو ۱۹۹۸). این مستلزم قابلیت سیستم برای ۱- ردیابی محصولات از طریق زنجیره توزیع ۲- ارایه اطلاعات در خصوص ترکیبات غذایی و ۳- درک و انعکاس اثرات عمللیات توزیع بر کیفیت و ایمنی محصول می باشد. یک سیستم قابلیت ردیابی موثر می تواند جریان اطلاعات را در طول کل کانال بازاری ارایه کند.
قابلیت ردیابی محدود برای صنایع غذایی آمریکا به ویژه با توجه به ایمنی غذایی امری جدید نیست. روش های اجباری برای رد یاقبول محصولاتی که مسئله ایمنی غذایی را در پی دارند تثبیت شده اند. عملایت تولید خوب، مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۰ و تحلیل خطر و روش های نقطه کنترل اساسی روز به روز در خال افزایش بوده و به این ترتیب دامنه قابلیت رد یابی در استفاده از این اطلاعات در حال گسترده تر شدن است. سیستم های بازرسی و داده ها نظیر HACCP که برای همه غذا های دریایی اجباری است، برای کنترل خطرات زیستی، شیمیایی و فیزیکی در طی فراوری طراحی می شود. با این حال HACCP نیازمند یک سیستم قابلیت ردیابی نیست زیرا بیشتر این داده های جمع آوری شده با سایر اعضای کانال بازاری دیگر در زنجیره عرضه منعکس نمی شود( هرناندز ۲۰۰۱).
امروزه روش های پذیرش و پایش محصول و اسناد تنها ایجاد یک رد یابی محصول را در ایالات متحده کرده اند. علی رغم موفقیت مشهود این سیستم در پیش گیری از بیماری های غذایی، هنوز این مسئله سالانه ۷ میلیارد دلار برای آمریکا هزینه دارد. هزینه رد یابی محصولات مربوط به الودگی روز به روز در حال افزایش است به طوری که در محصولات کلاس ۱ با موارد ریسک زیاد از ۲۴ مورد در هر سال و ۱٫۵ میلیون پوند غذای از بین رفته درطی ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۶ تا ۴۱ مورد در هر سال و ۲۴ میلیون پوند بین ۱۹۹۷ و ۲۰۰۰ گواه این مسئله است. این روند ها نشان می دهند که قوانین موجود در خصوص ایمنی غذایی ناکافی بوده و این که قابلیت ردیابی یک راهبرد مهم برای کاهش هزینه های مصرف کننده در خصوص کیفیت ، محیط زیست و پایداری منابع است. برخی از شرکت ها به طور داوطلبانه محصولات قابل رد یابی را به مصرف کنندگان خود داده اند/
این اقدامات اگرجه تا حد زیادی محدود به بازار های محلی می باشند با این جال نشان دهنده افزایش تقاضا می باشند و این تقاضا از طرف مصرف کننده ها،خرده فروشان و خدمات غذایی است.
استفاده از برچسب های اطلاعاتی بر روی محصولات غذایی در حال تبدیل شدن به یک ابزار قانونی برای اطلاع رسانی به مشتریان و تاثیر گذاری بازار برای کیفیت غذا می باشد( کیسول ۱۹۹۸).امروزه، مصرف کننده ها از نظر اطلاعات در مورد مبدا و تاریخچه غذای خریداری شده محدود می باشند.کمیسیون اتحادیه اروپا بر این باورند که مصرف کننده ها حق دریافت اطلاعات در خصوص کیفیت و ترکیبات غذایی دارند به طوری که آن ها می توانند تصمیمات آگاهانه اتخاذ کنند. نظر ستجی ها نشان داده است که طیف وسیعی از مصرف کننده ها در اتحادیه اروپا و آمریکا تمایل به پرداخت حق بیمه برای محصولاتی دارند که شامل بر چسب کشور مبدا و برجسب جغرافیایی و گواهی نامه های محصوص هستند( وسل و سایر ۱۹۹۹، لوریزو و مک کلوسی ۲۰۰۰، کلمنز و بابوک ۲۰۰۲، رازون و سایرین ۲۰۰۳). ملزومات برچسب زنی اطلاعاتی اثر قابل توجه بر روی بازار غذا دارند که به پیش گیری از تقلب با ارایع اطلاعات به مصرف کننده ارایه می کند. بر جسب زنی به خودی خود قابلیت ردیابی ارایه نمی کند با این حال این یک بعد مهم از قابلیت ردیابی است که امکان رد یابی فیزیکی محصول را داده و به عنوان ابزار موثر تمایز محصولات و تشخی برند استفاده می شود.
مسائل رو به رشد امنیت غذایی
مسائل امنیت غذایی در اروپا از جمله انسفالوپاتی اسفنجی گاوی، بیماری سم و دهان، مسمومیت دی اکسین در غذای مرغ و افزایش هیجانات و نگرانی ها در خصوص تکثیر ارگانیسم های اصلاخ شده ژنتیکی موجب افزایش توجه در اروپا، اسیا و امریکا و شرکای تجاری آن ها در خصوص قابلیت رد یابی غذا شده است.
به علاوه، رویداد های ۱۱ سپتامبر در ۲۰۰۱، در امریکا نیز لزوم حفاظت از عرضه غذای ملی را در برابر بیو تروریسم تاکید می کند.
علی رغم کنترل های سفت و سخت در خصوص ایمنی غذایی، اعتماد به عرضه غذای جهانی رو به کاهش است. اعتماد مصرف کننده به ایمنی غذایی در امریکا از ۸۳ درصد در ۱۹۹۶ تا سطخ ۷۴ درصد کاهش یافته است. این منجر به افزایش توجه به قابلیت رد یابی توسط سیاست گذاران در امریکا و سایر مناطق شده است. سیاست گذاران در بریتانیا پاسخ های سریعی به شیوع بیماری BSE با اجباری کردن طرح برچسب اجباری گوشت گاو در سپتامبر ۲۰۰۰ داده است. این قانون مستلزم آن است که همه تولید کننده های گوشت کاو و فراورده های آن از مجموعه ای از دستور العمل های برجسب زنی و قابلیت ردیابی تبعیت کنند. در ژانویه ۲۰۰۳، ژاپن قانون وزارت کشاورزی، جنگل داری و شیلات را تصویب کرد که تولید کننده های داخلی را ملزم به ثبت همه گله های گاو در دیتابیس مرکزی می کند. سایر کشور ها نظیر استرالیا، نیوزیلند و کانادا نیز قانون قابلیت رد یابی جدید را برای محصولات گوشتی خود تصویب کرده اند/
قوانین اجباری امروزه موجب شده اند تا قابلیت رد یابی به یک مسئله تجاری بین المللی تبدیل شود که به خودی خود موجب ایجاد تنش در روابط و موانع تجاری شده است. قابلیت رد یابی نیز در انجمن های بین المللی به چالش کشیده شده است. برای نثال در طی نشست کمیته کودکس در دسامبر ۲۰۰۲، ایالات متحده با اجرای . قابلیت رد یابی اجباری مخالف بود. ایالات متحده خاطر نشان کرد که دولت تباید در عملیات روز انه صنعت خصوصی دخالت کند و باید نقش خود را به مسائل ایمنی قضایی محدود کند. این موجب شد تا دولت
۱- تلاش برای افزایش اعتماد مصرف کننده ها به ایمنی غذایی کند
۲- تهدید های بیو تروریسم را خنثی کند
۳- با افزایش تاثیر پذیری اقتصاد جهانی از تقاضای مصرف کننده برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مبدا و تاریخ غذای آن ها مواجه شود
صنعت غذا های دریایی که با مسائل ایمنی همراه بوده است از جمله مسمومیت اسکوم بروید،سیگواترا،مسمومیتسختپوستان،وآلودگیجیوه، بایستی به قوانین جدید و اثر ان بر تجارت بپردازد. علاوه بر ایمنی غذایی، نگرانی ها در خصوص کاهش جمعیت ماهی و افزایش فشار مصرف کننده ها برای کاهش غذای پایدار بر نقش قابلیت رد یابی غذا در بازار های داخلی و بین المللی اثر خواهد داشت.

بخشی از مقاله انگلیسی:

Introduction

“Traceability” is defined as the ability to trace the history, application, or location of that which is under consideration (ISO 9000 2000 clause 3.5.4). The concept of tracing products from their origin to the consumer is not a contemporary idea. Many industries have incorporated product tracing into their internal operations for decades. Most of us have purchased items, from cars to electronics, that are labeled with unique serial numbers, allowing manufacturers and government authorities to identify and locate individual products. However, the introduction of traceability into the food supply sector is a relatively new concept that continues to gain momentum, particularly in the European community. The seafood industry is a commercial food sector in which traceability is becoming a legal and commercial necessity (Borresen 2003). Globalization of trade and the lack of international standards have made identifying the origin and history of seafood products difficult, raising concerns from retail, food service, and consumers about the safety of their seafood supplies. These concerns have recently been heightened by the food safety problems experienced in Europe that have made traceability a prominent topic in the food industry. Driven largely by growing food safety issues, including bio-terrorism (Bledsoe and Rasco 2002), and demands by the consumer for detailed information on the nature, origin, and quality of the food they are purchasing, traceability will make an impact on the seafood industry. Whether this impact is perceived as positive or negative within the seafood industry will depend on the potential market benefits and the design, management, and marketing of traceability concepts (Thompson and others 2003). Within the food industry, traceability implies the ability to trace and follow feed, food, and food-producing animals through all stages of production, processing, and distribution (FSA 2002). The fundamental basis for a traceability system is its ability to trace both products and activities (Moe 1998). This requires a system capable of (1) tracing products through the distribution chain, (2) providing information on product ingredients, and (3) understanding and communicating the effects of production practices and distribution on product quality and safety. While traceability by itself does not provide quality assurance, it has important aspects that relate to food safety, quality, and product labeling (Kim and others 1995). An effective traceability system also provides for an efficient flow of information through the entire market channel. Limited traceability is not new to the U.S. food industry, particu larly with respect to food safety. Mandatory procedures have been established to reject or recall products that present a food safety issue. Good manufacturing practices (GMP), ISO 9000 quality management, and hazard analysis and critical control point (HACCP) procedures are growing in use and broadening the scope of traceability in accommodating this information (Moe 1998). Inspection and data systems such as HACCP, which is mandatory for all seafood, are designed to control biological, chemical, and physical hazards during processing. HACCP, however, does not require a traceability system because most of the collected data are not communicated to other market channel members in the supply chain (Hernandez 2001). Currently, product recall procedures and mandated documentation are the only form of product traceability in the United States. Despite the apparent success of this system in preventing foodborne illness, it still cost the U.S. food industry approximately 7 billion dollars in 2000 for foodborne disease (ERS 2003). The costs of product recalls associated with contamination are also increasing in the U.S. Class I product recalls, which are considered high health risk cases, have grown from 24 cases per year and 1.5 million pounds of affected food during 1993 to 1996, to 41 cases per year and 24 million pounds between 1997 and 2000 (Ollinger and Ballenger 2003). These trends may indicate that current regulations concerning food safety may be inadequate and that traceability could be an important strategy for reducing costs of foodborne disease and product recalls, while also addressing consumer concerns over quality, the environment, and resource sustainability. Some firms have voluntarily begun to offer traceable products to their customers. Although largely limited to niche markets, these actions highlight the growing demand, by food service, retailers, and consumers, for more information on food products. The use of informational labeling on food products is becoming a regulatory tool used to inform customers and influence markets for food quality (Caswell 1998). Currently, consumers are limited in the information about the origin and history of the food they purchase. The Commission of the European Communities believes that consumers have the right to receive information on the quality and constituents of their food so they can make informed decisions (FSA 2002). Surveys have shown that a large majority of consumers both in the European Union (E.U.) and the United States were willing to pay a premium price for products, which include Country-of-Origin-Labeling (COOL) and geographical labeling and certifications (Wessels and others 1999; Loureiro and McCluskey 2000; Clemens and Babcock 2002; Roosen and others 2003; Umberger and others 2003). Informational labeling requirements are likely to have a significant impact on the food market, helping to prevent fraud by providing more information to the consumer. Labeling, by itself, does not provide traceability; however, it is an important aspect of traceability that allows the physical tracking of the product and can be used as an effective means of differentiating products and creating brand recognition.

Growing Food Safety Problems Recent food safety concerns in Europe including Bovine Spongiform Encephalopathy (BSE), hoof-and-mouth disease, dioxin poisoning in chicken feed, and the growing anxiety over the proliferation of Genetically Modified Organism (GMO) foods, have increased attention in Europe, Japan, the United States, and their trade partners on food traceability (Borresen 2003). In addition, the events of September 11, 2001, in the United States have highlighted the need to protect the national food supply from bioterrorism. Simply claiming that a product has been tampered with is sufficient enough to precipitate a full product recall, which may cost a firm, not only monetarily, but also its reputation (Bledsoe and Rasco 2002). Despite more stringent controls on food safety, confidence in the global food supply has continued to decline. Consumer confidence of food safety in the United States fell from 83% in 1996 to its current level of 74% (ERS 2002). This has resulted in increasing attention on traceability by policymakers in the United States and other nations as a means to reduce uncertainty about food safety and to regain consumer confidence. Policy makers in the United Kingdom responded rapidly to the recent outbreak of BSE by enacting the Compulsory Beef Labeling Scheme (CBLS) in September 2000. This law required that all producers of beef and beef products conform to a strict set of traceability and labeling guidelines. In January 2003, Japan passed legislation developed by the Ministry for Agriculture, Forestry and Fishery requiring domestic producers of beef to register all cattle into a centralized database. Other countries including Australia, New Zealand, and Canada are considering or have implemented new traceability requirements for their meat products. Emerging mandatory requirements have made traceability an international trade issue, which may strain relations and result in establishment of trade barriers. Traceability is also being debated within international forums. For example, during the most recent Codex Alimentarius committee meeting in December 2002, the United States strongly opposed the implementation of mandatory traceability. The United States argued that the government should not be involved in the day-to-day operations of private industry and should confine their role to issues of food safety. This debate is likely to continue as governments (1) attempt to increase consumer confidence in food safety, (2) counteract a heightened threat of bio-terrorism, and (3) confront a global economy increasingly influenced by consumer demands for more information on the origin and history of their food. The seafood industry, already confronted by inherent safety liabilities including scrombroid poisoning, ciguatera, shellfish poisoning, and mercury contamination, must address existing and emerging legislation and its effect on trade. In addition to food safety, concerns over declining fish populations and growing pressure from consumers to produce sustainable food will impact the role of food traceability in domestic and international markets.


دسته‌های مقالات ترجمه شده

//