در حال انتقال به بانک ... processing...
logo

قیمت مرغ ۸ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

بیماری قانقاریا در طیور | علائم و درمان

۲۵ کامیون ایرانی در مرز اوکراین-روسیه گرفتار شدند/ گمرک ورود کرد

تصفیه آب پرورش ماهی

نرخ جوجه یک‌روزه کاهشی شد/ مرغ منجمد از ترکیه وارد می‌شود

عوامل تغذیه ای موثر در نطفه داری و جوجه درآوری تخم مرغ

برطرف شدن ممنوعیت توسعه صنعت دامپروری و طیور

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت داروهای دامی را افزایش نمی‌دهد

برگزاری مانور اجرای طرح ملی تشدید کنترل و نظارت بهداشتی

ممنوعیت ثبت سفارش 9 قلم نهاده دارویی مشکلات تولید کنندگان را افزایش داد

بیش از ۳۰۰ نژاد اسب در جهان

انواع سالن مرغداری

قیمت جهانی کالاهای اساسی همچنان تحت تاثیر تحولات اوکراین و روسیه

آنفولانزای مرغی

عوامل موثر در کاهش جوجه درآوری

تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی در تخم مرغ وجود ندارد

دان مرغ

حذف آنی ارز۴۲۰۰تومانی فاجعه ای جبران ناشدنی برای صنعت مرغداری است

تاثیر مذاکرات روسیه و اوکراین بر بازار کالاهای اساسی کشاورزی چه بود

تولید مرغ از نیاز کشور پیشی گرفت/ آرامش بازار در شب عید

هورمون های دخیل در سقط جنین دام ماده

انواع گوشت قرمز با قیمت مناسب در روزهای پایانی سال عرضه می‌شود

راهکارهای مقابله با استرس گرمایی در طیور

پیش بینی افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت غلات

بیماری آنفلوآنزا پرندگان

منابع پروتئینی در تغذیه طیور

احتیاجات و کمبودهای اسید آمینه ای

بیماری نیوکاسل (قسمت چهارم)

دست‌های پشت پرده قیمت گوشت را مصنوعی افزایش داده‌اند

بیماری نیوکاسل (قسمت سوم)

قیمت هر شانه تخم مرغ به 53 هزار تومان رسید

بیماری های مرغ

کوره هوای گرم

«گران» برای مصرف‌کننده، «زیان» برای تولیدکننده

وضعیت سیستم پستان گاو

استفاده از جلبک اسپیرولینا در تغذیه طیور

مایکوتوکسین ها

تخم مرغ‌ها روی دست مرغداران ماندند

افزایش قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی همچنان ادامه دارد

مروری بر نیازهای پروتئینی طیور

مرغداران به دنبال آزادسازی صادرات

تأمین 65 درصد نهاده‌های کشاورزی از سامانه بازارگاه

خرید تضمینی تخم‌مرغ

صنعت مرغداری چیست ؟

آیا فراورده های طیور فقط گوشت و تخم مرغ است؟

کارهای عملی جهت کاهش استرس گرمایی طیور

اسیدی فایر چیست و در پرورش طیور چه استفاده هایی دارد؟

عرضه گوشت تنظیم بازار تا کی ادامه دارد؟

کاهش اتلاف آب مرغداری تخمگذار و گوشتی

قیمت مرغ به ۴ هزار تومان زیر نرخ مصوب کاهش یافت

نوک چینی طیور چیست و چه اهمیتی دارد؟

قیمت تخم مرغ در بازار زیر نرخ مصوب آمد

نگهداری از گوساله ها پس از دوره نوزادی

مافیای گوشت اجازه کاهش قیمت را نمی‌دهد!

سه پیشنهاد تولیدکنندگان مرغ و تخم‌مرغ درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

حداکثر قیمت مرغ در بازار ۳۱ هزار تومان است/ توزیع ۷۲ درصد میوه تنظیم بازاری شب عید در بازار

ارزیابی تیپ در گاوهای شیری

چرا مرغ در تهران گران شد؟/ نظارتی بر بازار نیست

تفسیر نتایج آزمایشگاهی الایزا در واکسیناسیون علیه بیماری گامبوروی طیور

گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است

نگهداری از گاوهای خشک Far-off

ملاحظات مدیریتی برای کاهش تنش حرارتی

عوامل کلیدی در شکل گیری میکروبایوتای دستگاه گوارش مرغ

تقسیم بندی گله گاو شیری

واردات گوشت برزیلی فاسد تکذیب شد

اندام های حرکتی گاو (دست و پا)

کمبودی در گوشت قرمز ماه رمضان نداریم/ قیمت‌ها شکسته می‌شود

کنترل وزن تخم مرغ در گله های تخمگذار

قیمت واکسن داخلی طیور، یک سوم وارداتی است

زرده تخم مرغ بازتابنده سلامتی مرغ

مرغها روی دست مرغداران ماند!

قیمت گوشت نجومی شد/ رایزنی دولت برای واردات گوشت قرمز و دام زنده

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری 32 درصد کاهش یافت

گزارشی از تلفات تب کریمه کنگو نداشتیم

با گران فروشی مرغ و تخم مرغ برخورد می‌شود

جزییات طرح خرید دام، تخصیص نهاده دامی و دامدارکارت

جمع آوری و کشت نمونه ها جهت تشخیص بروسلا

قیمت مرغ در بازار روند افزایشی گرفت / دولت نظارت ها را افزایش دهد

مهمترین افزودنی های خوراک طیور

قیمت جدید گوشت گوساله و گوسفندی اعلام شد

اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای مشمول کشاورزی در دی ۱۴۰۰

کربوهیدرات های غیر الیافی و اثر آنها بر تولید شیر در گاوهای پرتولید

اهمیت بهبود اشتها در جوجه های گوشتی

واردات خوراک دام و طیور از مالیات بر ارزش افزوده معاف شود

اسهال ویروسی گاو (BVD) و سقط جنین

قیمت مرغ قطعه بندی فراتر از نرخ مصوب

رشد و توسعۀ واکسیناسیون

انگلیس؛ استفاده از حشرات به جای سویا در خوراک طیور

بازگشت قیمت تخم مرغ به نرخ مصوب

مخالفت تشکل‌های صنعت طیور با حذف سامانه بازارگاه

بلاتکلیفی تجار و تولیدکنندگان درباره حذف یا عدم حذف ارز ترجیحی

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی همچنان در دست بررسی

گلایه‌های دامداران دام سبک از وضعیت تامین نهاده‌ها/جو و ذرت بازار آزاد از کجا می‌آید؟

قیمت جوجه یک روزه همچنان ۲۵۰۰ تومان بالاتر از نرخ مصوب

نقش پروتئین در حل مشکلات طیور

آسیت (تجمع آب) در جوجه های گوشتی در طول فصل زمستان

کنترل، پیشگیری و درمان لپتوسپیروز

موافق حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده های دام و طیور هستیم

بیماری نیوکاسل در طیور گوشتی

گاوهای دوره انتقال را به راحتی مدیریت کنید

جمع آوری نمونه جهت تشخیص بیماری مرزی

۷۰ تن گوشت مرغ خراسان جنوبی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود

ثبات قیمت گوشت گوسفندی در ۲ ماه اخیر/ مشکلی در بازار نداریم

اثر CreAMINO بر انرژی در جیره حاوی فیتاز در جوجه های گوشتی

واردات نهاده‌های دامی ۲۰ درصد افزایش یافت

مایکوتوکسین ها، ورم پستان و شیر

گاوهایی که نیسان می‌شوند!

«واحدهای توزیعی مرغ» برای دریافت کد یکتا ۲ ماه فرصت دارند

6 کار ضروری برای محافظت از دام در زمستان

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به شفافیت عرضه نهاده‌های دامی منجر می‌شود

ثبات در بازار مرغ و افزایش قیمت گوشت قرمز/پوست و زواید مرغ را کجا می‌برند؟

نقش پروبیوتیک ها در تغذیه طیور

نور و نقش آن در پرورش طیور

عدم تامین به موقع ارز به اعتبار تجار آسیب می‌زند

استفاده از هورمون در پرورش مرغ، شایعه یا واقعیت

نمی‌دانیم هر ماه قرار است چقدر نهاده دولتی دریافت کنیم!

انتخاب و وازده گیری در مرغ های تخمگذار

زنجیره تولید دام و طیور قم تکمیل شود

بیماری نیوکاسل پیشگیری با واکسن

تاثیرات بافت و شکل دان بر تغذیه طیور

کشف بیش از ۱۴ هزار راس دام قاچاق/ صادرات باید هر طور شده آزاد شود

آنزیم فیتاز در تغذیه طیور

بیماری کم خونی عفونی طیور

شاخص قیمت تولید مرغداری‌های صنعتی 35.4 درصد کاهش یافت

تورم ۳۳.۴ درصدی تولیدکننده برای مرغداری‌ها

اهمیت مدیریت بهداشتی آبزیان

صادرات دام مازاد عشایر تا دو ماه آینده

حل مشکل تخصیص و حمل نهاد های مرغداران

مزایده «گاوداری» ایران‌خودرو + عکس جزئیات مزایده

صادرات دام کلید حل بخشی از مشکلات صنعت دامپروری است

جمع آوری نمونه جهت تشخیص بیماری زبان آبی

تامین امنیت غذایی با تولید ۵ محصول در حوزه ارتقای خوراک دام و طیور

افزایش بازدهی مرغ گوشتی

حکایت تخم مرغ‌های وارداتیِ تاریخ مصرف گذشته

قطعه بندی مرغ در فروشگاه‌ها مجاز می‌شود

پیشگیری و درمان رینوتراکئیت عفونی گاو

مروری کلی بر بیماری ناشی از مایکوپلاسما سینویا در طیور

نقش گیاهان دارویی در تغذیه طیور

دلایل گرانی گوشت در بازار/ اختلال در حمل و نقل و افزایش کرایه‌ها

تکنیک‌های واکسیناسیون برای طیور

سالمونلا در طیور

قیمت مرغ پس از قطعه بندی, 50 هزار تومان / نیاز بازنگری نرخ های مصوب

فرسایش سنگدان

٣راهکار برای جلوگیری از کاهش مصرف لبنیات بعد از حذف ترجیحی

علت افزایش قیمت گوشت مشخص شد

بستر مرغداری چه شرایطی باید داشته باشد؟

ارزیابی عملکرد سیستم تهویه تونلی

افزایش قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی/کرونا زنجیره عرضه را به هم ریخت

بررسی دو دلیل افزایش قیمت مرغ/سیاست فعلی کشورها ذخیره سازی است

مشخصات گله سالم چیست؟

تقاضا برای خرید مرغ ۲۵ درصد کاهش یافت

دما و رطوبت استاندارد در مرغداری

مهم ترین منابع خوراک دام و طیور کدام است؟

مشکلی برای جوجه مورد نیاز کشور نداریم/ مرغ آرین کاملاً ایرانی است

کاربردهای دوازده گانه نمک در مزارع پرورش قزل آلا

روش های کاهش مصرف انرژی و هزینه ها در مرغداری

زیان سه هزار میلیارد تومانی مرغداران

تأیید عرضه گوشت اسب و الاغ / میزان عرضه نگران کننده نیست

ملاحظات مدیریتی و تغذیه ای برای کاهش تنش حرارتی در گاوهای شیری

زمان ارزان شدن قیمت مرغ اعلام شد

استخراج خاویار بدون مرگ ماهی توسط محققان آلمانی

ضریب تبدیل در واحدهای صنعت طیور کاهش یافت

واقعیاتی جالب درباره اسب ها

فواید مخمر سلنیوم در تولید طیور

عرضه گوشت مرغ کاهش یافت

بیماری آنگارا در طیور

اثرات استرس گاوی بر شیردهی و تولیدمثل گاوها

افزیش قیمت تخم مرغ در میان تایید و تکذیب ها

راه های پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو

90 میلیون جوجه یکروزه در ماه

گوشت و فرآورده‌های آن را از مراکز عرضه مجاز تهیه کنید

سندرم افت تولید تخم مرغ EDS و تاثیرات آن بر اقتصاد پرورش طیور

قیمت مرغ به زیر نرخ مصوب رسید/ تخم‌مرغ دست تولیدکنندگان مانده است

مردم راضی، مرغ‌داران ناراضی

علل رایج ورم پستان

4 محموله کشتی غلات و دانه روغنی دیگر از اوکراین صادر شد

غذاهای دامی با منشأ گیاهی

کاهش قیمت مرغ ادامه دار خواهد بود؟

طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک

آخرین جزئیات صادرات دام زنده/ قیمت مرغ همچنان در ریل نزولی

افت سرانه مصرف، تولید مرغ را ۳۵ درصد کاهش داد

تخم‌مرغ ترکیه از ایران به افغانستان و عراق صادر می‌شود

داده‌های مرکز آمار با شرایط میدانی همخوانی ندارد/ نرخ واقعی دام زنده ۱۲۶ هزار تومان است

صادرات دام آزاد شده اما تعرفه آن سنگین است

کاهش قدرت خرید مرغداران

شرمنده مرغداران و دامداران هستیم

استراتژی های جدید برای گاو نزدیک زایمان

ورود ده‌ها کشتی نهاده خوراک دام خبر خوب برای مرغداران و دامداران

شرحی بر بیماری CRD

قیمت جدید مرغ اعلام شد

نقش علوفه کلزا در تغذیه دام

قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم مرغ بیش از ۵۰ هزار تومان است

نقش علوفه آزولا در تغذیه دام

سه کشتی حامل نهاده‌های دامی در بندر امام خمینی پهلو گرفتند

تلفات ناشی از نهاده بی‌کیفیت نداشته‌ایم

جایگاه نگهداری اسب

جوجه ریزی آبان به ۱۲۴ میلیون قطعه می‌رسد

پرورش ماهی در قفس

ممنوعیت فروش مرغ منجمد خارج از سامانه ستکاوا

کنترل ستر در مرغداری

مجوز خروج مرغ از استان مرکزی تا اطلاع ثانوی صادر نمی شود

اثر هیستامین در پرورش طیور

دستکاری های تغذیه ای برای بهبود سلامت جوجه های گوشتی

مرغداران خواستار اصلاح قیمت مرغ و تخم مرغ

تصمیم استاندار در تعیین قیمت مرغ موجب دلگرمی مرغداران می شود

کاربرد مهندسی ژنتیک باکتریهای شکمبه در بهبود بازده تغذیه نشخوارکنندگان

افزایش تقاضا تخم مرغ را گران کرد/ هنوز به قیمت واقعی نرسیده ایم

سازه های موثر بر بروز رفتارهای فحلی در گاو

قیمت جدید مرغ و تخم مرغ به زودی اعلام می شود

خصوصیات اخلاقی اسب ها

شنوایی در ماهی

توزیع مرغ منجمد برای ایجاد تعادل عرضه و تقاضا

دپوی بیش از دو میلیون تن نهاده دامی در بندر امام

۷ قدم پیش از جوجه ریزی در سالن های مرغداری

توزیع مرغ منجمد با نرخ مصوب دولتی

نطفه گاو ارزشمندتر است یا پورشه پانامرا؟

وجود اشکالی غیر از لنگیدن در راه رفتن گوسفند

جوجه ریزی شهریور به ۹۸ میلیون قطعه رسید

زنجیره سازی؛ مدل جدید اقتصادی کردن واحدهای دام و طیور بعد از حذف ارز ۴۲۰۰

هشت نکته مهم در پرورش گاو و گوسفند

کمبود که هیچ حتی مازاد تولید مرغ داریم

کمبود گوشت قرمز در بازار نداریم/ گوشت با قیمت فعلی، گران فروشی است

فواید و مضرات شیر گاو

موافقت دولت با اختصاص تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی دام و طیور

عفونت کیسه زرده جوجه چیست؟

عرضه مرغ گرم به قیمت ۳۷ تا ۴۰ هزار تومان

شرکت پشتیبانی امور دام موظف به خرید مازاد تولید گوشت مرغ است/ تعیین قیمت خرید توسط کمیته‌های استانی

قیمت گوشت قرمز به‌زودی به قبل بازمی‌گردد

اعلام قیمت جدید ذرت، جو و کنجاله سویا در سامانه بازارگاه

فراوانی کالاهای اساسی در نهمین روز اصلاح یارانه‌ها/ رشد‌ قیمت گوشت قرمز با توجیه گرانی نهاده‌

مشکل کمبود عرضه تخم مرغ و روغن تا ساعاتی دیگر برطرف می‌شود

بهترین روش تشخیص تخم مرغ کهنه و نو

اختصاص وام ۱۶.۵ هزار میلیارد تومانی به واحدهای تولید گوشت و مرغ

کمبود نقدینگی مرغداران/ 3 پیشنهاد برای تأمین مالی تولید‌کنندگان‌ مرغ‌

آمادگی برای خرید روزانه ٣٠٠٠ تن شیر مازاد دامداران

مرغ بدون آنتی بیوتیک چه مزایایی دارد؟

عرضه بیش از ۴۶ هزار تن گوشت قرمز در فروردین ۱۴۰۱

معضلات آلودگی قارچی خوراک

اطلاعات کامل ارزش غذایی تخم مرغ

مجوز مرغداری و مراحل اخذ آن (سال ۱۴۰۱) l راهنمای کامل گرفتن مجوز مرغداری

سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

پرورش ماهی قزل‌ آلا از صفر تا صد

قطع دنبه و تاثیر آن بر صفات اقتصادی گوسفند

صنعت پرورش اسب

گلایه شدید مرغداران؛ چرا تامین نهاده های دامی مختل شده است؟

آفلاتوکسین ها و عملکرد توکسین بایندر در کنترل آن ها در طیور

هزینه نگهداری هر رأس گاو شیری در یک سال با هزینه‌های خوراک و نگه‌داری و دارو

اهمیت شرایط بدنی گاو

ابعاد سالن مرغداری کوچک و تجهیزات مورد نیاز

کمبود ذرت و سویا در بازار آزاد/ تاثیر روانی جنگ اوکراین بر بازار داخلی

پرورش اسب:تضمین بازگشت سرمایه در گرو خرید نژاد مرغوب

شستن مرغ خام چه عوارض خطرناکی را به دنبال دارد؟

۸۰ درصد هزینه های تولید مرغ مربوط به ذرت و کنجاله سویاست

10 درصد نهاده‌های خوراک دام و طیور در مسیر غیر‌واقعی توزیع می‌شود

کاربرد نمره وضعیت بدن (BCS) در مدیریت گاوهای شیری

توقف واردات نهاده‌های دامی از سوی بخش خصوصی/ کمبودها متاثر از جنگ روسیه و اوکراین است

برنامه‌های دولت برای حمایت از تولید مرغ و تخم‌مرغ/ صادرات آزاد شد

جوجه یک‌روزه، هزار تومان!

امضای تفاهم همکاری نظام مهندسی کشاورزی و اتحادیه مرغداران گوشتی

اثرات ماده Aquagerm در هچری ماهیان سردآبی

کنترل سالمونلا و کمپیلوباکتر در مرغداری ها

کنترل استخرهای پرورش و نگهداری ماهیان مولد گرمابی از نظر عوامل فیزیکو شیمیایی

مرغداران کرمانشاه در صورت تامین به موقع نهاده‌ها مشکلی برای تولید ندارند

جیب شرکت آریو پر شد اما شکم دام‌ها خالی ماند!

کاهش ۶ درصدی جوجه‌ریزی در خردادماه/ مهاجرت مرغداران شایع نیست/ طیف وسیعی از مردم توان خرید مرغ را ندارند

ده نکته که درباره تخم مرغ باید بدانید و شاید نمی دانستید!

افزایش قیمت مرغ به بیش از ۶۰ هزار تومان/ قیمت جدید تعیین شد

بهترین جایگزین برای گوشت قرمز

تخشیص سن گوسفند

کاهش 20 درصدی مصرف لبنیات/کالابرگ الکترونیکی لبنی راهکار افزایش سرانه مصرف

عبور قیمت‌ها از خط قرمز

چالش‌های سامانه بازارگاه؛ از فروش نهاده‌های صوری تا ایجاد رانت

توصیه سازمان دامپزشکی برای پیشگیری از تب کنگو در آستانه عید قربان

پنومونی: قاتل خاموش گله

مرغ با ارز نیمایی وارد بازار شد

تقویت سیستم ایمنی خود مرغ می تواند بیماری ها را کاهش دهد

غذاهای دامی با منشاء حیوانی

کاهش قدرت خرید مردم معضل اصلی مرغداران

صادرات تخم مرغ امکان‌پذیر نیست /قیمت لب مرز ارزانتر است

مقایسه اسب عرب و کرد

توزیع جوجه‌های یکروزه در روستاها برای جلوگیری از معدوم سازی/ افزایش ۵ برابری نرخ نهاده‌های اصلی مرغ

عارضه کانیبالیسم یا همنوع خواری

دولت با دامدار کارت و خرید تضمینی از دامداران حمایت می‌کند

بیماری گندیدگی سم

تسریع در تامین نقدینگی تولیدکنندگان

خرید تضمینی مازاد تخم‌مرغ توسط وزارت جهاد کشاورزی

تغذیه از روی زمین تا دانخوری تمام اتوماتیک

چالش جدید دامداران در تامین نهاده‌های دامی

دریافت وام بسته حمایت از تولید راحت شد/چک و سفته هم قبول است

افزایش قیمت جو ملاکی برای تعیین قیمت گوشت نیست/ آزادسازی صادرات دام درخواست دامداران

کنسانتره و فراورده های لبنی خشک

تشخیص گوسفند زنده سالم

صنعت مرغداری در حال فروپاشی است/ تولیدکنندگان رغبتی برای جوجه‌ریزی ندارند

قیمت مصوب مرغ روز در ستاد تنظیم بازار ۳۱ هزار تومان تعیین شد

مصرف ماهی برای کنترل دیابت

دعوت به همکاری

تغذیه و کیفیت تخم مرغ

تولید گندم ۳۰ درصد و خرید تضمینی ۵۰ درصد کاهش یافت

بیماری مشترک بین انسان و دام تب مات یا بروسلوز

مرغداران خواستار اعلام نرخ جدید تخم مرغ شدند

تاثیرمکمل پوست انار برروی رشدبدن،بازده خوراک،متابولیت‌های بیوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مرغ گوشتی

بیماری تب برفکی یا زخم دهان و پا

زنگ خطر کمبود ذرت با کاهش موجودی بنادر

کد های تعیین وزیر جهاد کشاورزی در دولت بعدی کدهایی که اگر دقت کنید وزیر آینده را همین امروز بشما می شناساند

صنعت طیور چگونه می‌تواند از بحران خارج شود؟

صادرات کره و شیرخشک مشروط به خرید شیرخام با نرخ مصوب شد

مولتی آنزیم

سندرم سر باد کرده ویروسی طیور

سندرم آسیت

دولت سیزدهم چگونه می تواند چالش‌های صنعت دام و طیور را حل کند؟

بیماری های شایع در گوسفندان

چرا گوشت باید کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد؟

تنش گرمایی و راه­های مقابله با آن

برنامه چرخشی کوکسیدیوز

آنزیم در طیور

انتخاب جوجه(کارت جوجه)

پیکا یا گند خواری

 اثرات مطلوب اسید چرب در تغذیه طیور

کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

فلج شدن گاو پس از زایمان

اثر پرهیز غدایی در رشد جوجه ها

تامین بیش از سه میلیارد دلار برای واردات نهاده های دامی

ارزیابی علل لنگش در گاو و درمان آن

تضعیف صنعت مرغداری توسط دولت

دامپروری فراسرزمینی ضرورت یا الزام

پرورش ماهی در آسمان

برآورد فرصت های اقتصادی هر راس گاو در گاوداری های کوچک شیری

خوراک دام و طیور از کشور قاچاق می شود+ سند

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

کاتولوگ اورجینال پرورش و تغذیه مرغ تخمگذار شیور تجاری همراه با راهنمای فارسی

کرایه های سنگین حمل و نقل کمر مرغداران را شکسته/ جوجه یکروزه کم است

لنگش در دام

مشکلات زایمان

افزایش 500 درصدی سه قلم کالای مورد نیاز دامداران

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتیینی شکست خورد

ال کارنیتین چیست

لبنیات گران‌تر می‌شود؟

مشکل لنگش در گاو و گوساله

توزیع روزانه ۶ هزار تن مرغ در کشور/ متوسط تلفات ناشی از تنش گرمایی در مرغداری‌ها ۱۰ درصد است

قیمت دام و علوفه نسبت به سال قبل چقدر تغییر کرده است؟

بیماری IBH یا تورم عفونی کبد

۴ راهکار بخش خصوصی برای حل چالش بازار نهاده های دامی

قیمت جوجه یک روزه گوشتی به ٩ هزار تومان رسید

صف معطلی کامیون ها در مرز بازرگان از ۳ ماه قبل حذف شده است

قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی به ۸۰ درصد رسید

کاتالوگ اورجینال پرورش جوجه گوشتی نژاد کاپ همراه راهنمای فارسی coBB 500

ادامه بحران جوجه یک روزه/ قیمت دو برابر نرخ مصوب !

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ گوشتی نژاد راس همراه راهنمای فارسیross 308

چهار راه برای بهبود تراکم استخوان مرغ های تخم گذار

جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین

مدیریت پرورش در آب و هوای گرم

عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه

جفت ماندگی در گاو های شیری

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ تخمگذار نژاد هایلان w80

بزها و تغذیه بز

١.۵ میلیون یورو مواد اولیه شیرخشک در گمرکات در حال فساد است!

بیماری یون

رشد ۲۰ درصدی قیمت تولید کننده بخش گاوداری ­های صنعتی

گرانی مرغ قابل پیش بینی بود/ با آمارسازی آدرس غلط دادند

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

شاخص های استرس و فیزیولوژیکی رفاه حیوان

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

گالیم

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

کنترل کوکسیدیوز

علل همشکل نبودن گله

تخم مرغ و خواص آن

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

نقش پرتئینها در طیور

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

اهمیت تغذیۀ گوساله

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

آویلامایسین(محرک رشد)

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

تکنيک انتقال جنين در گاو

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

تغذیه گاو خشک و انتقالی

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

رنگ گوشت طیور

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

تب شیر در گاو

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

خیز دوباره قیمت جوجه در بازار

استرس گرمایی و مشکلات ان در گاوهای شیری

تراژدی کشتار دام مولد

کمبود نهاده‌های دامی در کشور / دام‌ها ضایعات میوه می‌خورند

عرضه تخم مرغ دولتی در خرده‌فروشی‌ها آغاز شد/ قیمت می‌شکند

روش انتخاب و برداشت نمونه ها از دام

«پای مرغ» هم‌قیمت مرغ شد / سنگدان کیلویی ۴۹ هزار تومان

ساکنین دستگاه گوارش دنیایی برای کشف کردن

چرا تخم مرغ در مغازه‌ها همچنان گران است؟

قیمت خرید حمایتی دام روستایی ابلاغ شد/ هر کیلو گوسفند نر ۶۲ هزار تومان

اثر ضد میکروبی اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و سلامت روده طیور

تخصیص ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات نهاده‌های دامی

غذاهای دامی با منشاء حیوانی

علت گرانی و کمبود مرغ در روزهای اخیر/ برنامه دولت برای بازار شب عید چیست؟

دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ:ستاد تنظیم بازار نرخ مصوبه مرغ را اعلام نکرده است

بیماری ORF یا اكتمای واگیردار

تأثیر سموم قارچی بر تولیدات گاوهای شیری

فروش فوری مرغداری ۴۵ هزار قطعه ای با تمامی امکانات

مرغ ارزان می شود؟

جمع آوری نمونه های بالینی از جنین سقط شده

نرخ غیررسمی بازار مرغ را بی ثبات می‌کند/ مرغداران بلاتکلیفند

برنامه ریزی های مؤثر در کنترل مقاومت به آنتی بیوتیک ها در طیور

ورم پستان

تسهیلات با حداقل سود به کشاورزان و دامداران به زودی پرداخت می‌شود

مکمل ویژه گاو انتظار زایمان

دستورالعمل طرح ملی هویت گذاری و پلاک کوبی دام

نقش دلالان در کاهش مرغ‌‌ِ مراکز توزیع دولتی/ تغییر مقصد برخی کامیون‌‌های حامل مرغ در میان راه‌

چرا گرماتب بهینه است؟

دستور العمل طیور 1400

۲۰ درصد مرغداری‌ها تعطیل شدند / مشکل چیست؟

قیمت ماهی قزل آلا به ۱۲۵ هزار تومان رسید

فرآیندهای مورد نیاز در صدور پروانه واحدهای دام و طیور

تعرفه خدمات کشاورزی 1400

ویروس های نفروپاتوژنیک برونشیت عفونی پرندگان

بیماری های مهم قرنطینه ای

فلج شدن گاو پس از زایمان و درمان تب شیر

افزایش میزان نقدینگی مورد نیاز واحدهای دامداری و طیور

تغذيه مرغ تخم گذار

رونق مرگ در مرغداری های ساوه! مرغ های مادر بیمارند؟

چرا کشتار دام‌های مولد و آبستن متوقف نشد

همه گیر شناسی بیماری تب کیو

تأثیر ارتفاع برداشت ساقه ذرت در تغذیه گاو شیری

قیمت مصوب جوجه یکروزه ٦٠٠٠ تومان/ نرخ مصوب هم در بازار رعایت نمی شود

دانلود رایگان ترجمه مقاله مروری بر فیتات و فیتاز در جوجه ها (سال ۲۰۱۶)

سالمونلوز و سقط جنین دام

گرانفروشی مرغ به دلیل نبود نظارت پس از کشتارگاه است

منابع ذخیره ای آغوز

عرضه تخم‌مرغ در بازار باقیمت مصوب واردات ۱۰ هزار تن تخم‌مرغ از ترکیه

تعلل دامپزشکی و فساد75 تن تخم مرغ

تأمین نهاده های دامی کابوسی بزرگ برای دامداران

انواع صدف معدنی در خوراک طیور گوشتی و دام

کیفیت پولت ها، کلید موفقیت درتخمگذاری

قیمت هر شانه تخم مرغ چند؟

فرم تاییدیه حقابه

فرم درصد پیشرفیت فیزیکی واحد گوسفند داشتی

فاسد شدن ۵ هزار تن ذرت دپو شده در گمرک

استفاده از تجهیزات روشنایی مناسب وکاهش هزینه برق

ناپختگی مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

مدیریت مطلوب برای مبارزه با هزینه بالای خوراک

تثبیت بازار مرغ از اوایل آذر تأخیر ۴۰ روزه سامانه بازارگاه در تخصیص نهاده به مرغدار

ضدعفونی مرغداری

دولت سیزدهم سیاستهای غلط گذشته در صنعت مرغداری را ادامه ندهد

کلامیدو فیلا آبورتوس و سقط جنین دام

مقاصد صادراتی دام زنده اعلام شد

برای تهیه یک سیلوی با کیفیت، چه باید کرد؟

توزیع قطره چکانی نهاده‌های دامی/ دولت مشکل تامین ارز را حل کند

چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

کشتار دام های آبستن بی سر و صدا ادامه دارد

کتاب جامع نظام دامپروری

تولید ماده اساسی و وارداتی برای رشد طیور در کشور

از دست دادن آب در گوساله های شیرخوار

انسفالومیلت پرندگان یا اپیدمیک ترمور

سبوس‌های کپک زده خوراک دام شد!

آبگرمکن خورشیدی

استفاده از نان خشک در تغذیه طیور

عدم تامین نهاده مشکل اصلی سامانه بازارگاه افزایش قیمت تخم مرغ تبعات اتفاقات سال گذشته است

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه دار برای تامین نیاز بازار وارد شد

با رشد دامداري های صنعتی برخی خدمات دولتی توسط سازمان دامپزشکی صورت نمی پذیرد

طوفان تخم مرغ در بازار/ چرا قیمت از ۵۰ هزار تومان گذشت؟

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه‌دار برای تأمین نیاز بازار وارد می‌شود

بیماری آبله در طیور

اسپری جدید پستان گاو

قانون توزیع عادلانه آب

بیماری افت تولید تخم در مرغان بومی (EDS)

افزایش ۱۰.۵ درصدی عرضه گوشت مرغ و طیور در بهار ۱۴۰۰

آمریکا برای کنترل قیمت گوشت دست بکار شد

بیماری گامبور

بیماری برونشیت در طیور

نیاز شدید گاو به استراحت

ذبح دام سنگین در خراسان رضوی ۱۱ درصد بیشتر از حد مجاز است

کبد چرب در دام

 آناتومی دستگاه تولید مثل مرغ تخمگذار و نحوه تشکیل تخم مرغ

چرا قیمت جوجه یک روزه نجومی شد؟

بیماری کتوز در دام

تورم فزاینده و خطر تعطیلی دامداری های صنعتی

مرغداران از دولت جدید چه می‌خواهند

تولید جوجه تخم گذار افزایش یافت

کاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور

اثر تغذیه بر تولیدمثل

۶ پیشنهاد به وزیر جهاد کشاورزی در تامین خوراک دام و طیور

تاثیر رنگ پوسته روی کیفیت و جوجه درآوری تخم مرغ

کشتار دام‌های مولد با شتاب زیادی ادامه دارد

٣ تصمیم جدید دولت برای کاهش قیمت جوجه یک روزه

دستورالعمل های زمان بر عامل تاخیر در واردات یونجه از روسیه خرید شیر خشک از کارخانه های لبنی از 4 هزار و 500 تا 6 هزار و 400 تومان

قیمت تخم مرغ چرا گران شد؟

بیماری پاستورلوز (وبای طیور)

جت هیتر

واحد های مختلف مورد نیاز در سیستم جوجه کشی

مرغداران خواستار اصلاح قیمت مرغ شدند

هیتر پاتیو

معرفی تصویری بیماری برونشیت عفونی طیور

کاهش قیمت لبنیات داوطلبانه بود

صادرات دام زنده آزاد شد

واکسن غیرفعال نیوکاسل و برونشیت عفونی و سندرم کاهش تولید تخم‌مرغ

عرضه تخم مرغ شانه‌ای ۴۲۵۰۰ تومانی

کوره هوای گرم (کابینتی)

واکسن زنده نیوکاسل کلون سویه CL/79

به جای گوشت چربی تولید می‌کنیم / تفاله نیشکر خوراک جدید دام‌ها

مرغ‌های ایرانی تریاکی نیستند

بیماری سل مرغی در طیور

بیماری کلی باسیلوز

احتمال واردات تخم‌مرغ از هفته آینده

بیماری مارک

معرفی تصویری بیماری نیوکاسل

دلایل گرانی نهاده‌های دامی/ قیمت جهانی ۵۰ درصد افزایش یافت

اثر روش های مختلف فرآوری سویای پرچرب بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

ورشکستگی دامداران عامل کشتار دام ماده مولد و نارس

چه کسی پاسخگوی وعده های سرخرمن مسئولان است؟

بیماری کوکسیدیوز

معامله عجیب ایران و روسیه / تهاتر نفت با خوراک دام!

ویژگی های بک گاو شیری خوب

علت اصلی افزایش قیمت نهاده‌های دامی چیست؟

اکتینومیکوزیس در گاو

قیمت واقعی مرغ برای مصرف کننده ۳۰ هزار تومان است

جت هیتر سری G

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

شیلات

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

02 مرداد 1400 | 12:53 مقالات ترجمه شده

 

عنوان فارسی مقاله قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده: روند های فعلی، طراحی سیستم و کاربرد های بالقوه  
عنوان انگلیسی مقاله Seafood Traceability in the United States: Current Trends, System Design, and Potential Applications  
رشته های مرتبط صنایع غذایی، علوم مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی  
فرمت مقالات رایگان

مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF آماده دانلود رایگان میباشند

همچنین ترجمه مقاله با فرمت ورد نیز قابل خریداری و دانلود میباشد

 

کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد   
توضیحات ترجمه این مقاله به صورت خلاصه انجام شده است.  
نشریه  وایلی – Wiley  
مجله بررسی های جامع در علوم غذایی و سلامت مواد غذایی – COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY  
سال انتشار ۲۰۰۵  
کد محصول F938  

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی  

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله  
     
     

  

فهرست مقاله:

چکیده
مقدمه
مسائل رو به رشد امنیت غذایی
قانون
قانون عمومی مواد غذایی ۱۷۸/۲۰۰۲ ماده ۱۸
قانون بیوتروریسم و پاسخ ۲۰۰۲ امریکا
قابلیت ردیابی
مفاهیم قابلیت ردیابی
جمع بندی

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

 مقدمه
” ردیابی” به صورت توانایی پایش و رد یابی تاریخ، کاربرد و یا موقعیت آن چه که مورد نظر است تعریف می شود( ایزو ۹۰۰۰، ۲۰۰۰، بند ۳-۵-۴). مفهوم رد یابی محصولات از مبدا تا مصرف کننده، یک ایده معاصر نیست.
بسیاری از صنایع رد یابی منابع را در عملیات داخلی خود به مدت چندین دهه در نظر گرفته اند. بسیاری از ما ها کالا هایی را متغیر از ماشین ها تا لوازم الکترونیکی می بینیم که با شماره سریال های منحصر به فرد هستند و این امکان شناسایی و مکان یابی تک تک محصولات را به تولید کننده ها و دولت می دهد. با این حال، معرفی قابلیت رد یابی در بخش عرضه غذا یک مفهوم نسبتا جدید است که امروزه به ویژه در اروپا اهمیت زیادی پیدا کرده است.
صنعت غذای دریایی یک بخش تجاری می باشد که در آن قابلیت ردیابی در حال تبدیل شدن به یک لازمه حقوقی و تجاری است( برسن ۲۰۰۰). جهانی شدن تچارت و کمبود استاندارد های داخلی موجب شده است تا شناسایی مبدا و تاریخچه محصولات غذایی سخت باشد و این منچر به افزایش نگرانی های مصرف کننده ها، خدمات غذایی و خرده فروشی در مورد ایمنی عرضه های غذایی شده است. این نگرانی ها با مسائل ایمنی غذایی تجربه شده در اروپا افزایش یافته است زیرا در اروپا قابلیت رد یابی به یک موضوع اصل در صنایع غذایی تبدیل شده است. با افزایش مسائل مربوط به ایمنی غذایی، از جمله بیو تروریسم( بلدوز و راسکو۲۰۰۲)، و تقاضای مصرف کننده ها برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ماهیت، مبدا و کیفیت غذای خریداری شده، رد یابی اثر زیادی بر روی صنعت غذایی خواهد گذاشت. چه این اثر به صورت مثبت و چه به صورت منفی باشد در صنعت غذایی وابسته به مزایای بازاری بالقوه و طراحی، مدیریت و بازاریابی مفاهیم قابلیت ردیابی است( تامسون و سایر ۲۰۰۳).
در صنعت غذا، قابلیت ردیابی اشاره به رد یابی و پایش غذا و خوراک و حیوانات تولید کننده غذا ار طریق همه مراحل تولید ، فراوری و توزیع دارد. مبنای اساسی برای سیستم قابلیت ردیابیف توانایی ردیابی محصولات و خدمات است( مو ۱۹۹۸). این مستلزم قابلیت سیستم برای ۱- ردیابی محصولات از طریق زنجیره توزیع ۲- ارایه اطلاعات در خصوص ترکیبات غذایی و ۳- درک و انعکاس اثرات عمللیات توزیع بر کیفیت و ایمنی محصول می باشد. یک سیستم قابلیت ردیابی موثر می تواند جریان اطلاعات را در طول کل کانال بازاری ارایه کند.
قابلیت ردیابی محدود برای صنایع غذایی آمریکا به ویژه با توجه به ایمنی غذایی امری جدید نیست. روش های اجباری برای رد یاقبول محصولاتی که مسئله ایمنی غذایی را در پی دارند تثبیت شده اند. عملایت تولید خوب، مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۰ و تحلیل خطر و روش های نقطه کنترل اساسی روز به روز در خال افزایش بوده و به این ترتیب دامنه قابلیت رد یابی در استفاده از این اطلاعات در حال گسترده تر شدن است. سیستم های بازرسی و داده ها نظیر HACCP که برای همه غذا های دریایی اجباری است، برای کنترل خطرات زیستی، شیمیایی و فیزیکی در طی فراوری طراحی می شود. با این حال HACCP نیازمند یک سیستم قابلیت ردیابی نیست زیرا بیشتر این داده های جمع آوری شده با سایر اعضای کانال بازاری دیگر در زنجیره عرضه منعکس نمی شود( هرناندز ۲۰۰۱).
امروزه روش های پذیرش و پایش محصول و اسناد تنها ایجاد یک رد یابی محصول را در ایالات متحده کرده اند. علی رغم موفقیت مشهود این سیستم در پیش گیری از بیماری های غذایی، هنوز این مسئله سالانه ۷ میلیارد دلار برای آمریکا هزینه دارد. هزینه رد یابی محصولات مربوط به الودگی روز به روز در حال افزایش است به طوری که در محصولات کلاس ۱ با موارد ریسک زیاد از ۲۴ مورد در هر سال و ۱٫۵ میلیون پوند غذای از بین رفته درطی ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۶ تا ۴۱ مورد در هر سال و ۲۴ میلیون پوند بین ۱۹۹۷ و ۲۰۰۰ گواه این مسئله است. این روند ها نشان می دهند که قوانین موجود در خصوص ایمنی غذایی ناکافی بوده و این که قابلیت ردیابی یک راهبرد مهم برای کاهش هزینه های مصرف کننده در خصوص کیفیت ، محیط زیست و پایداری منابع است. برخی از شرکت ها به طور داوطلبانه محصولات قابل رد یابی را به مصرف کنندگان خود داده اند/
این اقدامات اگرجه تا حد زیادی محدود به بازار های محلی می باشند با این جال نشان دهنده افزایش تقاضا می باشند و این تقاضا از طرف مصرف کننده ها،خرده فروشان و خدمات غذایی است.
استفاده از برچسب های اطلاعاتی بر روی محصولات غذایی در حال تبدیل شدن به یک ابزار قانونی برای اطلاع رسانی به مشتریان و تاثیر گذاری بازار برای کیفیت غذا می باشد( کیسول ۱۹۹۸).امروزه، مصرف کننده ها از نظر اطلاعات در مورد مبدا و تاریخچه غذای خریداری شده محدود می باشند.کمیسیون اتحادیه اروپا بر این باورند که مصرف کننده ها حق دریافت اطلاعات در خصوص کیفیت و ترکیبات غذایی دارند به طوری که آن ها می توانند تصمیمات آگاهانه اتخاذ کنند. نظر ستجی ها نشان داده است که طیف وسیعی از مصرف کننده ها در اتحادیه اروپا و آمریکا تمایل به پرداخت حق بیمه برای محصولاتی دارند که شامل بر چسب کشور مبدا و برجسب جغرافیایی و گواهی نامه های محصوص هستند( وسل و سایر ۱۹۹۹، لوریزو و مک کلوسی ۲۰۰۰، کلمنز و بابوک ۲۰۰۲، رازون و سایرین ۲۰۰۳). ملزومات برچسب زنی اطلاعاتی اثر قابل توجه بر روی بازار غذا دارند که به پیش گیری از تقلب با ارایع اطلاعات به مصرف کننده ارایه می کند. بر جسب زنی به خودی خود قابلیت ردیابی ارایه نمی کند با این حال این یک بعد مهم از قابلیت ردیابی است که امکان رد یابی فیزیکی محصول را داده و به عنوان ابزار موثر تمایز محصولات و تشخی برند استفاده می شود.
مسائل رو به رشد امنیت غذایی
مسائل امنیت غذایی در اروپا از جمله انسفالوپاتی اسفنجی گاوی، بیماری سم و دهان، مسمومیت دی اکسین در غذای مرغ و افزایش هیجانات و نگرانی ها در خصوص تکثیر ارگانیسم های اصلاخ شده ژنتیکی موجب افزایش توجه در اروپا، اسیا و امریکا و شرکای تجاری آن ها در خصوص قابلیت رد یابی غذا شده است.
به علاوه، رویداد های ۱۱ سپتامبر در ۲۰۰۱، در امریکا نیز لزوم حفاظت از عرضه غذای ملی را در برابر بیو تروریسم تاکید می کند.
علی رغم کنترل های سفت و سخت در خصوص ایمنی غذایی، اعتماد به عرضه غذای جهانی رو به کاهش است. اعتماد مصرف کننده به ایمنی غذایی در امریکا از ۸۳ درصد در ۱۹۹۶ تا سطخ ۷۴ درصد کاهش یافته است. این منجر به افزایش توجه به قابلیت رد یابی توسط سیاست گذاران در امریکا و سایر مناطق شده است. سیاست گذاران در بریتانیا پاسخ های سریعی به شیوع بیماری BSE با اجباری کردن طرح برچسب اجباری گوشت گاو در سپتامبر ۲۰۰۰ داده است. این قانون مستلزم آن است که همه تولید کننده های گوشت کاو و فراورده های آن از مجموعه ای از دستور العمل های برجسب زنی و قابلیت ردیابی تبعیت کنند. در ژانویه ۲۰۰۳، ژاپن قانون وزارت کشاورزی، جنگل داری و شیلات را تصویب کرد که تولید کننده های داخلی را ملزم به ثبت همه گله های گاو در دیتابیس مرکزی می کند. سایر کشور ها نظیر استرالیا، نیوزیلند و کانادا نیز قانون قابلیت رد یابی جدید را برای محصولات گوشتی خود تصویب کرده اند/
قوانین اجباری امروزه موجب شده اند تا قابلیت رد یابی به یک مسئله تجاری بین المللی تبدیل شود که به خودی خود موجب ایجاد تنش در روابط و موانع تجاری شده است. قابلیت رد یابی نیز در انجمن های بین المللی به چالش کشیده شده است. برای نثال در طی نشست کمیته کودکس در دسامبر ۲۰۰۲، ایالات متحده با اجرای . قابلیت رد یابی اجباری مخالف بود. ایالات متحده خاطر نشان کرد که دولت تباید در عملیات روز انه صنعت خصوصی دخالت کند و باید نقش خود را به مسائل ایمنی قضایی محدود کند. این موجب شد تا دولت
۱- تلاش برای افزایش اعتماد مصرف کننده ها به ایمنی غذایی کند
۲- تهدید های بیو تروریسم را خنثی کند
۳- با افزایش تاثیر پذیری اقتصاد جهانی از تقاضای مصرف کننده برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مبدا و تاریخ غذای آن ها مواجه شود
صنعت غذا های دریایی که با مسائل ایمنی همراه بوده است از جمله مسمومیت اسکوم بروید،سیگواترا،مسمومیتسختپوستان،وآلودگیجیوه، بایستی به قوانین جدید و اثر ان بر تجارت بپردازد. علاوه بر ایمنی غذایی، نگرانی ها در خصوص کاهش جمعیت ماهی و افزایش فشار مصرف کننده ها برای کاهش غذای پایدار بر نقش قابلیت رد یابی غذا در بازار های داخلی و بین المللی اثر خواهد داشت.

بخشی از مقاله انگلیسی:

Introduction

“Traceability” is defined as the ability to trace the history, application, or location of that which is under consideration (ISO 9000 2000 clause 3.5.4). The concept of tracing products from their origin to the consumer is not a contemporary idea. Many industries have incorporated product tracing into their internal operations for decades. Most of us have purchased items, from cars to electronics, that are labeled with unique serial numbers, allowing manufacturers and government authorities to identify and locate individual products. However, the introduction of traceability into the food supply sector is a relatively new concept that continues to gain momentum, particularly in the European community. The seafood industry is a commercial food sector in which traceability is becoming a legal and commercial necessity (Borresen 2003). Globalization of trade and the lack of international standards have made identifying the origin and history of seafood products difficult, raising concerns from retail, food service, and consumers about the safety of their seafood supplies. These concerns have recently been heightened by the food safety problems experienced in Europe that have made traceability a prominent topic in the food industry. Driven largely by growing food safety issues, including bio-terrorism (Bledsoe and Rasco 2002), and demands by the consumer for detailed information on the nature, origin, and quality of the food they are purchasing, traceability will make an impact on the seafood industry. Whether this impact is perceived as positive or negative within the seafood industry will depend on the potential market benefits and the design, management, and marketing of traceability concepts (Thompson and others 2003). Within the food industry, traceability implies the ability to trace and follow feed, food, and food-producing animals through all stages of production, processing, and distribution (FSA 2002). The fundamental basis for a traceability system is its ability to trace both products and activities (Moe 1998). This requires a system capable of (1) tracing products through the distribution chain, (2) providing information on product ingredients, and (3) understanding and communicating the effects of production practices and distribution on product quality and safety. While traceability by itself does not provide quality assurance, it has important aspects that relate to food safety, quality, and product labeling (Kim and others 1995). An effective traceability system also provides for an efficient flow of information through the entire market channel. Limited traceability is not new to the U.S. food industry, particu larly with respect to food safety. Mandatory procedures have been established to reject or recall products that present a food safety issue. Good manufacturing practices (GMP), ISO 9000 quality management, and hazard analysis and critical control point (HACCP) procedures are growing in use and broadening the scope of traceability in accommodating this information (Moe 1998). Inspection and data systems such as HACCP, which is mandatory for all seafood, are designed to control biological, chemical, and physical hazards during processing. HACCP, however, does not require a traceability system because most of the collected data are not communicated to other market channel members in the supply chain (Hernandez 2001). Currently, product recall procedures and mandated documentation are the only form of product traceability in the United States. Despite the apparent success of this system in preventing foodborne illness, it still cost the U.S. food industry approximately 7 billion dollars in 2000 for foodborne disease (ERS 2003). The costs of product recalls associated with contamination are also increasing in the U.S. Class I product recalls, which are considered high health risk cases, have grown from 24 cases per year and 1.5 million pounds of affected food during 1993 to 1996, to 41 cases per year and 24 million pounds between 1997 and 2000 (Ollinger and Ballenger 2003). These trends may indicate that current regulations concerning food safety may be inadequate and that traceability could be an important strategy for reducing costs of foodborne disease and product recalls, while also addressing consumer concerns over quality, the environment, and resource sustainability. Some firms have voluntarily begun to offer traceable products to their customers. Although largely limited to niche markets, these actions highlight the growing demand, by food service, retailers, and consumers, for more information on food products. The use of informational labeling on food products is becoming a regulatory tool used to inform customers and influence markets for food quality (Caswell 1998). Currently, consumers are limited in the information about the origin and history of the food they purchase. The Commission of the European Communities believes that consumers have the right to receive information on the quality and constituents of their food so they can make informed decisions (FSA 2002). Surveys have shown that a large majority of consumers both in the European Union (E.U.) and the United States were willing to pay a premium price for products, which include Country-of-Origin-Labeling (COOL) and geographical labeling and certifications (Wessels and others 1999; Loureiro and McCluskey 2000; Clemens and Babcock 2002; Roosen and others 2003; Umberger and others 2003). Informational labeling requirements are likely to have a significant impact on the food market, helping to prevent fraud by providing more information to the consumer. Labeling, by itself, does not provide traceability; however, it is an important aspect of traceability that allows the physical tracking of the product and can be used as an effective means of differentiating products and creating brand recognition.

Growing Food Safety Problems Recent food safety concerns in Europe including Bovine Spongiform Encephalopathy (BSE), hoof-and-mouth disease, dioxin poisoning in chicken feed, and the growing anxiety over the proliferation of Genetically Modified Organism (GMO) foods, have increased attention in Europe, Japan, the United States, and their trade partners on food traceability (Borresen 2003). In addition, the events of September 11, 2001, in the United States have highlighted the need to protect the national food supply from bioterrorism. Simply claiming that a product has been tampered with is sufficient enough to precipitate a full product recall, which may cost a firm, not only monetarily, but also its reputation (Bledsoe and Rasco 2002). Despite more stringent controls on food safety, confidence in the global food supply has continued to decline. Consumer confidence of food safety in the United States fell from 83% in 1996 to its current level of 74% (ERS 2002). This has resulted in increasing attention on traceability by policymakers in the United States and other nations as a means to reduce uncertainty about food safety and to regain consumer confidence. Policy makers in the United Kingdom responded rapidly to the recent outbreak of BSE by enacting the Compulsory Beef Labeling Scheme (CBLS) in September 2000. This law required that all producers of beef and beef products conform to a strict set of traceability and labeling guidelines. In January 2003, Japan passed legislation developed by the Ministry for Agriculture, Forestry and Fishery requiring domestic producers of beef to register all cattle into a centralized database. Other countries including Australia, New Zealand, and Canada are considering or have implemented new traceability requirements for their meat products. Emerging mandatory requirements have made traceability an international trade issue, which may strain relations and result in establishment of trade barriers. Traceability is also being debated within international forums. For example, during the most recent Codex Alimentarius committee meeting in December 2002, the United States strongly opposed the implementation of mandatory traceability. The United States argued that the government should not be involved in the day-to-day operations of private industry and should confine their role to issues of food safety. This debate is likely to continue as governments (1) attempt to increase consumer confidence in food safety, (2) counteract a heightened threat of bio-terrorism, and (3) confront a global economy increasingly influenced by consumer demands for more information on the origin and history of their food. The seafood industry, already confronted by inherent safety liabilities including scrombroid poisoning, ciguatera, shellfish poisoning, and mercury contamination, must address existing and emerging legislation and its effect on trade. In addition to food safety, concerns over declining fish populations and growing pressure from consumers to produce sustainable food will impact the role of food traceability in domestic and international markets.


دسته‌های مقالات ترجمه شده

//