در حال انتقال به بانک ... processing...
logo

ورشکستگی دامداران عامل کشتار دام ماده مولد و نارس

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین

قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی به ۸۰ درصد رسید

رشد ۲۰ درصدی قیمت تولید کننده بخش گاوداری ­های صنعتی

بیماری یون

١.۵ میلیون یورو مواد اولیه شیرخشک در گمرکات در حال فساد است!

بزها و تغذیه بز

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ تخمگذار نژاد هایلان w80

جفت ماندگی در گاو های شیری

عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه

مدیریت پرورش در آب و هوای گرم

جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار

چرا گوشت باید کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد؟

چهار راه برای بهبود تراکم استخوان مرغ های تخم گذار

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ گوشتی نژاد راس همراه راهنمای فارسیross 308

ادامه بحران جوجه یک روزه/ قیمت دو برابر نرخ مصوب !

کاتالوگ اورجینال پرورش جوجه گوشتی نژاد کاپ همراه راهنمای فارسی coBB 500

صف معطلی کامیون ها در مرز بازرگان از ۳ ماه قبل حذف شده است

کاتولوگ اورجینال پرورش و تغذیه مرغ تخمگذار شیور تجاری همراه با راهنمای فارسی

قیمت جوجه یک روزه گوشتی به ٩ هزار تومان رسید

۴ راهکار بخش خصوصی برای حل چالش بازار نهاده های دامی

بیماری IBH یا تورم عفونی کبد

استرس گرمایی و مشکلات ان در گاوهای شیری

خوراک دام و طیور از کشور قاچاق می شود+ سند

برآورد فرصت های اقتصادی هر راس گاو در گاوداری های کوچک شیری

مشکل لنگش در گاو و گوساله

دولت سیزدهم چگونه می تواند چالش‌های صنعت دام و طیور را حل کند؟

کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

 اثرات مطلوب اسید چرب در تغذیه طیور

پیکا یا گند خواری

انتخاب جوجه(کارت جوجه)

آنزیم در طیور

برنامه چرخشی کوکسیدیوز

تنش گرمایی و راه­های مقابله با آن

بیماری های شایع در گوسفندان

تغذیه و کیفیت تخم مرغ

سندرم آسیت

تولید گندم ۳۰ درصد و خرید تضمینی ۵۰ درصد کاهش یافت

سندرم سر باد کرده ویروسی طیور

مولتی آنزیم

صادرات کره و شیرخشک مشروط به خرید شیرخام با نرخ مصوب شد

صنعت طیور چگونه می‌تواند از بحران خارج شود؟

کد های تعیین وزیر جهاد کشاورزی در دولت بعدی کدهایی که اگر دقت کنید وزیر آینده را همین امروز بشما می شناساند

زنگ خطر کمبود ذرت با کاهش موجودی بنادر

بیماری تب برفکی یا زخم دهان و پا

تاثیرمکمل پوست انار برروی رشدبدن،بازده خوراک،متابولیت‌های بیوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مرغ گوشتی

مرغداران خواستار اعلام نرخ جدید تخم مرغ شدند

بیماری مشترک بین انسان و دام تب مات یا بروسلوز

توزیع روزانه ۶ هزار تن مرغ در کشور/ متوسط تلفات ناشی از تنش گرمایی در مرغداری‌ها ۱۰ درصد است

لبنیات گران‌تر می‌شود؟

اثر پرهیز غدایی در رشد جوجه ها

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه دار برای تامین نیاز بازار وارد شد

از دست دادن آب در گوساله های شیرخوار

افزایش ۱۰.۵ درصدی عرضه گوشت مرغ و طیور در بهار ۱۴۰۰

بیماری افت تولید تخم در مرغان بومی (EDS)

٣ تصمیم جدید دولت برای کاهش قیمت جوجه یک روزه

اسپری جدید پستان گاو

بیماری آبله در طیور

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه‌دار برای تأمین نیاز بازار وارد می‌شود

طوفان تخم مرغ در بازار/ چرا قیمت از ۵۰ هزار تومان گذشت؟

با رشد دامداري های صنعتی برخی خدمات دولتی توسط سازمان دامپزشکی صورت نمی پذیرد

عدم تامین نهاده مشکل اصلی سامانه بازارگاه افزایش قیمت تخم مرغ تبعات اتفاقات سال گذشته است

بیماری برونشیت در طیور

استفاده از نان خشک در تغذیه طیور

آبگرمکن خورشیدی

سبوس‌های کپک زده خوراک دام شد!

انسفالومیلت پرندگان یا اپیدمیک ترمور

کشتار دام‌های مولد با شتاب زیادی ادامه دارد

بیماری گامبور

دستورالعمل های زمان بر عامل تاخیر در واردات یونجه از روسیه خرید شیر خشک از کارخانه های لبنی از 4 هزار و 500 تا 6 هزار و 400 تومان

بیماری پاستورلوز (وبای طیور)

احتمال واردات تخم‌مرغ از هفته آینده

بیماری مارک

آمریکا برای کنترل قیمت گوشت دست بکار شد

نیاز شدید گاو به استراحت

ال کارنیتین چیست

تراژدی کشتار دام مولد

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتیینی شکست خورد

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

افزایش 500 درصدی سه قلم کالای مورد نیاز دامداران

مشکلات زایمان

لنگش در دام

کرایه های سنگین حمل و نقل کمر مرغداران را شکسته/ جوجه یکروزه کم است

خیز دوباره قیمت جوجه در بازار

شاخص های استرس و فیزیولوژیکی رفاه حیوان

ورم پستان

تاثیر رنگ پوسته روی کیفیت و جوجه درآوری تخم مرغ

ذبح دام سنگین در خراسان رضوی ۱۱ درصد بیشتر از حد مجاز است

۶ پیشنهاد به وزیر جهاد کشاورزی در تامین خوراک دام و طیور

اثر تغذیه بر تولیدمثل

کاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور

تولید جوجه تخم گذار افزایش یافت

مرغداران از دولت جدید چه می‌خواهند

تورم فزاینده و خطر تعطیلی دامداری های صنعتی

بیماری کتوز در دام

چرا قیمت جوجه یک روزه نجومی شد؟

 آناتومی دستگاه تولید مثل مرغ تخمگذار و نحوه تشکیل تخم مرغ

کبد چرب در دام

فلج شدن گاو پس از زایمان

تامین بیش از سه میلیارد دلار برای واردات نهاده های دامی

دعوت به همکاری

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

ارزیابی علل لنگش در گاو و درمان آن

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

گالیم

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

تکنيک انتقال جنين در گاو

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

روغن ذرت

کنترل کوکسیدیوز

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

آویلامایسین(محرک رشد)

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

اهمیت تغذیۀ گوساله

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

علل همشکل نبودن گله

نقش پرتئینها در طیور

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

تخم مرغ و خواص آن

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

گرانی مرغ قابل پیش بینی بود/ با آمارسازی آدرس غلط دادند

پرورش ماهی در آسمان

دامپروری فراسرزمینی ضرورت یا الزام

تضعیف صنعت مرغداری توسط دولت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

رنگ گوشت طیور

تب شیر در گاو

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

تغذیه گاو خشک و انتقالی

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

پرورش دام

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

30 فروردین 1400 | 11:57 مقالات
دورۀ انتقالی گاو (transition period) زمانی حیاتی و در عین حال پرخطر برای گاوهای شیری است. در طول این دوره، از آنجائیکه گاوها برای شیردهی آماده می گردند بدن آنها شروع به تولید شیر می کند و در عین حال برای باروری بعدی بدنشان تخمک سازی می کند، تغییرات متابولیکی شدیدی را متحمل می گردند.
هدف از مدیریت این دوره این است که تا جای ممکن مصرف خوراک و علوفۀ خشک را بالا نگه داشت تا از کاهش تمایل گاو به مصرف خوراک که معمولاً در دورۀ انتقالی بروز می کند، جلوگیری کرده باشیم. به همین نسبت کنترل میزان دریافت انرژی گاو نیز در این دوره حائز اهمیت است که نمی بایست خیلی بالا یا خیلی پایین باشد. به علاوه، از آنجائیکه استرس می تواند تأثیر منفی بر روی متابولیسم حیوان داشته باشد بایستی تحت کنترل باشد.

ارتقاء میزان دریافت انرژی به منظور افزایش تولید شیر

چنانچه سطح انرژی گاو متعادل نباشد، برای تولید میزان زیادی شیر ناچاراً از چربی موجود در بدن استفاده می کند بنابراین ضمن از دست دادن موقعیت بدن و موفقیت برای تولیدمثل های بعدی، یک شیردهی پایدار و باثبات را نیز از دست خواهد داد.
چنانچه مصرف خوراک افزایش یابد و نمودار وضعیت بدنی او نیز افت نکند، شاید اندکی کاهش در شیردهی اتفاق بیفتد اما در طول دورۀ شیردهی به ثبات بهتری خواهد رسید. مهم ترین چیز در اوایل دورۀ شیردهی میزان انرژی دریافتی از خوراک به خصوص گلوکز است که عمدتاً از نشاسته و علوفه با هضم بالا به دست می آید. در اینجا بایستی خاطر نشان ساخت که حفظ تعادل بسیار حائز اهمیت است، چرا که نشاستۀ بالا خطر اسیدوز را بالا می برد که همین منجر به بروز التهابات گوارشی می گردد. به منظور نتیجه گیری بهتر، دامداران گاو شیری بایستی سطح کربوهیدرات غیر فیبردار را در رژیم خوراکی گاوشان از اوایل دوره تا اوج شیردهی تدریجاً و به آرامی افزایش دهند تا به حیوان مجال دهند که خود را سازگار سازد.
 
ارتقاء سطح انرژی به منظور افزایش تولیدمثل و باروری

حفظ سلامت بدن و افزایش مصرف خوراک در دورۀ انتقالی نه تنها به پایداری شیردهی کمک می کند بلکه بر روی کیفیت تولیدمثل در دورۀ بعدی باروری نیز تأثیر مثبت دارد.
نقصان شدید گلوکوز و یا از دست دادن چربی بدن به منظور تولید شیر در گاو، تأثیر مستقیم بر روی کیفیت تخمک ها می گذارد. بنابراین گاوهایی که به لحاظ سطح انرژی خیلی نامتعادل هستند شانس باروری به موقع نخواهند داشت. یک دورۀ انتقال موفق از بروز این مشکلات جلوگیری می کند اما برای آن دسته از گاوهایی که مشکل دارند دورۀ استراحت می تواند کمک کننده باشد.
این دورۀ استراحت – بازه ای از زمان پس از آخرین زایمان گاو تا زمانی که دامدار دوباره تصمیم به جفتگیری گاوها بگیرد – بین 50 تا 70 روز زمان می برد. بنابراین بسیار مهم است که دامدار گاوها را به دو گروه تقسیم بندی نماید: آن دسته از گاوهایی که با چالش هایی مواجه شدند و دیگری آن دسته که دورۀ انتقالی خوب و سلامتی را پشت سر گذاشته اند. آن دسته از گاوهایی که در دورۀ انتقالی با چالش هایی مواجه بودند مثلا وزن زیادی از دست دادند یا یکی از پاها با مشکل روبرو شده و یا هر مسألۀ دیگر، به دورۀ استراحت طولانی تری نیاز دارند. در این مدت گاو فرصت لازم برای بازگشت به وضعیت بدنی مناسب و سالم را می یابد و بدین ترتیب شانس باروری هم افزایش می یابد.

6 نکته در رابطه با مدیریت دورۀ انتقال
 
دورۀ انتقال و مدیریت آن به معنای موشک هوا کردن نیست اما بسیاری از دامداران در این دوره دچار اشتباه می گردند. در اینجا ما به ذکر 6 نکته پرداخته ایم که هم به افزایش شیردهی کمک می کند و در عین حال به تولید مثل موفق منجر می گردد.
1.فضای مناسب برایشان فراهم کنید. شما حداقل به 76 سانتیمتر فضا برای هر گاو نیاز دارید تا قادر به دریافت میان انرژی و غذای کافی گردد. چنانچه از سرپیچ استفاده میکنید بایستی تعداد سرپیچ ها از تعداد گاوها بیشتر باشد تا فضای مابین گاوها کافی باشد.
2.از پروتکل های مدیریتی "دقیقا به موقع" استفاده کنید. این شامل پیاده روی گاوها در هر ساعت می شود و خواهید دید که به محض فرا رسیدن زمان زایمان، گاو به سمت آغل مخصوص زایمان حرکت می کند. چنانچه گاو در طویله قرار دارد و شما قادر به تحرک ساعت به ساعت او نیستید، پیشنهاد می کنیم که او را کم تر از 2 روز و یا بیشتر از 7 روز مانده به زایمان به آغل مخصوص زایمان ببرید. چنانچه بین 2 تا 7 روز ببرید، خوردن غذای خشک را حتی پیش از زایمان کاهش خواهد داد.
3.حفظ ثبات اجتماعی. هنگامی که گاوها را بین گروههای گاوهای دیگر راه می برید باعث استرس سایرین می گردید. بهترین انتخاب، روش همگی خارج / همگی داخل یا شیوۀ پر کردن متوالی است. یعنی آن دسته از گاوهایی که زایمان نزدیک به هم خواهند داشت را در بازۀ زمانی حداقل 21 روز قبل از زایمان در یک آغل نگه دارید. این امر ثبات اجتماعی فراوانی برای گاوهای شما خواهد داشت چرا که گاوهای جدیدی را به آغل نیاورده اید و بدین ترتیب تأثیر مثبتی هم بر روی مصرف غذای خشک و کاهش استرس آنها خواهید داشت.
4.زمان خواب را بیشتر کنید. این کار را با فراهم ساختن راحتی هرچه بیشتر حیوان می توانید عملی سازید. در واقع از آنجائیکه سُم حیوان در این مرحله بسیار آسیب پذیر می شود و ممکن است منجر به آسیب یا لنگ شدن حیوان گردد، بایستی دراز کشیدن حیوان بیشتر شود.
5.تسکین گرما. در دورۀ انتقال، بدن گاوها بیشتر مستعد است تا استرس گرمایی را به بیماری مبدل سازد و در دوران شیردهی شیر کمتری تولید کند. استفاده از پنکه با سرعت 8 کیلومتر در ساعت در محل استراحت گاوها به دراز کشیدن و استراحت آنها کمک می کند. آن دسته از گاوهایی که دچار استرس گرمایی می شوند زمان طولانی تری را سرپا می ایستند. افزایش استرس گرمایی منجر به کاهش مصرف خوراک و بالا رفتن ریسک لنگ شدن پا در گاوها می گردد.
6.درماتیت یا التهاب پوستی. به منظور جلوگیری از بروز این عارضه توصیه می شود که یک ماه پیش از آنکه شیر حیوان خشک شود و همان روز که شیر او قطع می شود  سُم او تمیز و آراسته شود. این به شما امکان بازرسی گاو و بازرسی مجدد او را می دهد تا مشکلی برای سُم او به وجود نیامده باشد که منجر به لنگ شدن حیوان گردد.
به خاطر داشته باشید که در طول دوران خشک شدن شیر حیوان نیز پروتکل بهداشتی شستشوی سرپنجه و سُم را ادامه دهید تا خطر بروز درماتیت پوستی را کاهش دهید.

تأمین مواد معدنی برای گاوها در دورۀ انتقال

با در اختیار گذاشتن مواد معدنی و ریزمغذی ها برای گاوها در دورۀ انتقال، به حیوان کمک می کنید تا میزان انرژی مورد نیاز خود را تأمین کند و مواد مغذی لازم برای تولید شیر و باروری در دورۀ بعدی را به دست آورد.  

//