در حال انتقال به بانک ... processing...

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

یک دلیل برای گرانفروشی مرغ کشتار روز در بازار

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

سرکوب قیمت به بهانه حمایت از مصرف‌کننده

بر تامین و توزیع مرغ نظارت هوشمند اعمال می‌شود

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

افزایش میزان فروش فراورده های لبنی با پایۀ گیاهی

انتقاد از ممنوعیت صادرات تخم مرغ برای تنظیم بازار

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

توقف صادرات تخم مرغ/ کاهش قیمت در راه است

تخم مرغ گران نشده است/ بعد از ۳ ماه زیان مرغداران به قیمت مصوب رسیدیم/ پیش‌بینی بازار ملتهب برای ماه‌های آینده

صدور پروانه تاسیس مرغداری آزاد شد

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

صادرات تخم مرغ به ۵ هزار و ۴۰۰ تن رسید/ قیمت هر کیلو تخم مرغ ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان

درخواست کمیسیون کشاورزی مجلس از رئیس‌جمهور/ نرخ شیرخام اصلاح شود

تکنيک انتقال جنين در گاو

گرانفروشی مرغ ربطی به وزارت جهاد کشاورزی ندارد/ کمبودی در تولید مرغ نداریم

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

واردات ۱۲۰ هزارتن مرغ به کشور تصویب شد/کاهش قیمت در راه است؟

مجوز واردات مرغ با ارز دولتی افزایش یافت + سند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

قیمت تخم مرغ همچنان زیر نرخ مصوب است

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

مشکلات بازار تخم‌مرغ در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

روند افزایش قیمت مرغ شدت گرفت

واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار و مرغ منجمد برای کنترل بازار

خطر کمبود نهاده های دامی برای مرغداران

مرغ ۵ درصد و گوشت گوسفندی ۲.۲ درصد گران شد

تنظیم بازار قیمت مرغ با کشاورزی قراردادی بین اتحادیه مرغداران و مرغداران

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

انجمن لبنی از عدم تعیین تکلیف قیمت لبنیات انتقاد کرد

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

نابسامانی‌ها در بازار مرغ اوج گرفت

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

در سوگ دام‌های آبستن

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

فاجعه ملی در انتظار صنعت دام کشور

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

قیمت شیرخام 6400 تومان تصویب شد/ صادرات شیر خشک و دام زنده آزاد شد

تغذیه گاو خشک و انتقالی

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

رنگ گوشت طیور

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

تب شیر در گاو

گالیم

دامداران در معرض ورشکستگی هستند

دعوت به همکاری

7 هزار تومان زیان در تولید هر کیلو تخم مرغ

هشدار جدی درباره تعطیلی گسترده مرغداری‌ها

نقش پرتئینها در طیور

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

چند راهکار برای کاهش قیمت گوشت

نیازی به واردات جوجه و تخم مرغ نطفه دار نیست

حذف تولیدکننده‌های کوچک‌ از دایره تولید

قیمت مرغ پر کشید

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

آویلامایسین(محرک رشد)

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

اهمیت تغذیۀ گوساله

عرضه دام‌های مولد به کشتارگاه به دلیل گرانی نهاده

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

قیمت های دستوری و برخورد تهدیدآمیز آفت بازار است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

احتمال بالا رفتن قیمت مرغ

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

کنترل کوکسیدیوز

علل همشکل نبودن گله

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

تخم مرغ و خواص آن

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

صنعت دامداری در وضعیت قرمز

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

دامپزشکی استان تهران درباره شیوع تب کریمه کنگو در دامداری‌ها هشدار داد

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

مهر گزارش می‌دهد؛ گرانی گوشت قرمز و ارزانی دام زنده/ باز هم پای دلالان در میان است

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

پرورش شیلات

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

کیفیت آب در پرورش ماهیان قزل آلا

01 تیر 1400 | 12:32 مقالات

مهمترین این عوامل بشرح زیر می باشد:

۱ـ درجه حرارت آب

در حقیقت اصلی ترین مبنا برای انتخاب یک طرح جهت اجرای پرورش ماهیان سردآبی محسوب می گردد. درجه حرارت بین ۱۲ تا ۱۸ درجه سانتیگراد را می توان به عنوان دامنه تغییرات دمای آب برای رشد ماهیان قزل آلا تعریف نمود.

اما بهترین دما راجهت پرورس ماهی قزل آلا را  دمای ۱۴ تا ۱۷ درجه سانتیگراد می دانیم. اما ببینیم وقتی دمای آب افزایش یابد چه تبعاتی برای ماهیان خواهد داشت؟

درجه حرارت ۲۰ درجه سانتیگراد حداکثر دمایی است که ماهی بدون تحمل استرس

می تواند به تغذیه و رشد خود ادامه دهد،دمای ۲۲ درجه سانتیگراد حد نهایی تغذیه قزل آلا محسوب می گردد و شرایط استرس برای ماهیان بتدرج حاصل می گردد.

دمای ۲۵ درجه سانتیگراد دمایی است که ماهی قزل آلا می تواند تنها برای مدت کوتاهی قادر به زندگی باشد و طولانی شدن این مدت منجر به بروز تلفات خواهد بود.

اما لازم است بدانیم که کاهش دمای آب نیز تغییراتی را به دنبال خواهد داشت.

هر قدر دما از ۱۴ درجه سانتیگراد کمتر شود میزان تغذیه در ماهیان کاهش و در نتیجه  رشد روزانه ماهیان نیز از سرعت پائین تری برخوردار است.

در محدوده دمایی ۶ تا ۸ درجه سانتیگراد د تقریباً تغذیه در حالت قطع شدن است

(نه مطلق) و ماهی عملا  به خوردن غذا اشتهایی را نشان نمی دهد.

دماهای آب پائین تر از ۱۰ درجه سانتیگراد جهت پرورش ماهیان سردآبی مناسب نبوده بیشتر جهت امر تکثیر توصیه می گردد.

۲ـ اکسیژن محلول:

اصلی ترین و حیاتی ترین فاکتور آبی محسوب می گردد. اکثر قریب باتفاق علل تلفات در مزارع پرورش قزل آلا بدلیل نوسانات  (کاهش ) اکسیژن محلول در آب می باشد. میزان اکسیژن آب ورودی مزارع بایستی حداقل ۷ میلی گرم در لیتر (ppm) باشد. هر قدر میزان اکسیژن کاهش یابد تأثیرات منفی را در روند رشد به دنبال خواهد داشت

در صورتیکه میزان اکسیژن محلول در آب به کمتر از ppm 4 برسد ، در صورت عدم جبران و باقی ماندن در این وضعیت بروز تلفات را بدنبال خواهد داشت.

عوامل متعددی می تواند باعث کاهش میزان اکسیژن محلول در آب گردد ، که می توان اشاره کرد به :

*افزایش درجه حرارت آب

*افزایش ارتفاع منطقه از سطح دریا

*افزایش شوری آب

*تراکم بیش از حد توده گیاهی

* تراکم بیش از حد ماهیان (افزایش بیوماس)

۳ـ PH (اسیدیته) :

PH مناسب جهت اجرای طرحهای پرورش ماهی قزل آلا بین ۸-۵/۶ بوده و خارج از محدوده اعلام شده می تواند برای ماهیان مشکلاتی را به دنبال داشته باشد.

هر چند که معمولاً در پرورش ماهیان قزل آلا بحث PH های اسیدی به ندرت دیده می شود اما اسیدی شدن  PH آب استخرهای پرورش ماهی قزل آلا باعث افزایش حلالیت فلزات سنگین در آب خواهد شد. فلزات سنگین مثل آهن در PH های پائین بصورت محلول درآمده و بر روی برانش ماهی رسوب کرده و باعث اختلال در حرکات تنفسی ماهیان می شود. همچنین فلزات سنگین بدلیل سمی بودن باعث تحریک و آسیب برانش ها شده و بیماری های ثانویه مثل عفونت قارچی را فراهم می کند.

مشکل اصلی در PHآب استخرهای پرورش ماهی افزایش آن و ایجاد شرایط قلیایی در آب می باشد.

آمونیاک بعنوان ماده دفعی توسط ماهیان به آب دفع می شود و با آب ترکیب شده و یک رابطه تعادلی دو طرفه را بوجود می آورد.

NH3 + H2O   →  ۲NH4OH  →  ۲NH4+ + 2OH-

NH+4 + OH-  →   NH3 + H2O

در محیط قلیایی بعلت وجود OH- این واکنش دیده می شود. پس وجود محیط قلیایی شرایط تشکیل آمونیاک را تشدید می کند. پس هر قدر محیط قلیایی تر باشد میزان یون OH بیشتر خواهد بود و آمونیاک بیشتری تولید می شود.

آمونیاک یک ماده سمی خطرناک بوده و ماهی قزل آلا حساسیت زیادی نسبت به این ماده دارند. میزان مجاز آن بایستی کمتر از یک صدم ppm باشد. از راههای جبران افزایش PH به تعویض آب ،افزایش آب ورودی و نظافت استخر می توان اشاره کرد.

علائم ظاهری که در اثر افزایش PH در ماهی بروز می کند:

۱) افزایش ترشح موکوس پوست و آبشش ها

۲) پوسیدگی و فرسایش باله ها

۳) آسیب دیدگی سلولهای پوششی سطح آبشش و اختلال در تنفس

۴) خونریزی پوست در ناحیه شکم

۵) کدر شدن قرنیه و کوری چشم ماهی

۴ـ  شوری آب

ماهیان قزل آلا نسبت به شوری از دامنه تحمل نسبتاً بالایی برخوردارند. پرورش این ماهیان تا EC حدود ۲۵۰۰۰ میکرو موس بر سانتیمتر گزارش شده است و معمولا در بررسیهای کارشناسی تا EC 15000 میکرو موس جهت اجرای طرحهای پرورش ماهی قابل قبول بوده و بیش از  این میزان نیاز به بررسی بیشتر و دقیق تری دارد

۵ ـ کدورت آب

بطور کلی آب استخرهای پرورشی باید زلال باشد و شفافیت تا کف استخرها تأمین شود. کدورت و تیرگی آب از عوامل نامطلوب در استخرهای پرورشی قزل آلا محسوب می گردد.

۶- سختی آب

معمولاً درجه سختی آب براساس اندازه گیری غلظت کربنات کلسیم CaCO3 در آب برحسب ppm (میلی گرم لیتر) بیان می شود.

دامنه سختی مناسب در پرورش ماهیان قزل آلا بین ۱۰ تا ۴۰۰ میلی گرم در لیتر کربنات کلسیم است. در آبهای نرم میزان کلسیم و سایر مواد مصرفی کمتر است اما آبهای سخت برای پرورش ماهی سودمندتر بوده چرا که کلسیم مورد نیاز ماهیان را تأمین می کند.

۷- دی اکسید کربن

غلظت این گاز در جو کم است اما میزان حلالیت آن در آب زیاد و حدود ۳۰ برابر حلالیت اکسیژن است.غلظت مجاز این گاز تا حد ۱۰ میلی گرم در لیتر می باشد و اثرات سمی آن در پرورش قزل آلا از غلظت ۹ تا ۱۰ میلی گرم در لیتر نمایان می شود.

منشأ دی اکسید کربن در آب عبارت است از :

* تراکم بالای ماهیان (شدت تنفس افزایش می یابد)

* تراکم بیش از حد گیاهان

*آبهای زیرزمینی مثل چشمه و چاه

از مهمترین عوارض ناشی از افزایش غلظت دی اکسید کربن در آب و اثرات آن بر ماهی می توان به : عدم آرامش ـ افزایش و کاهش حرکات تنفسی ـ عدم تعادل ـ قرار گرفتن به پهلو و پشت و نهایتاً مرگ اشاره کرد.

با روشهای هوادهی یا ریزش آب و طراحیهای مناسب می توان این نقیصه را مرتفع کرد.


//