در حال انتقال به بانک ... processing...

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

یک دلیل برای گرانفروشی مرغ کشتار روز در بازار

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

سرکوب قیمت به بهانه حمایت از مصرف‌کننده

بر تامین و توزیع مرغ نظارت هوشمند اعمال می‌شود

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

افزایش میزان فروش فراورده های لبنی با پایۀ گیاهی

انتقاد از ممنوعیت صادرات تخم مرغ برای تنظیم بازار

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

توقف صادرات تخم مرغ/ کاهش قیمت در راه است

تخم مرغ گران نشده است/ بعد از ۳ ماه زیان مرغداران به قیمت مصوب رسیدیم/ پیش‌بینی بازار ملتهب برای ماه‌های آینده

صدور پروانه تاسیس مرغداری آزاد شد

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

صادرات تخم مرغ به ۵ هزار و ۴۰۰ تن رسید/ قیمت هر کیلو تخم مرغ ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان

درخواست کمیسیون کشاورزی مجلس از رئیس‌جمهور/ نرخ شیرخام اصلاح شود

تکنيک انتقال جنين در گاو

گرانفروشی مرغ ربطی به وزارت جهاد کشاورزی ندارد/ کمبودی در تولید مرغ نداریم

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

واردات ۱۲۰ هزارتن مرغ به کشور تصویب شد/کاهش قیمت در راه است؟

مجوز واردات مرغ با ارز دولتی افزایش یافت + سند

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

قیمت تخم مرغ همچنان زیر نرخ مصوب است

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

مشکلات بازار تخم‌مرغ در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

روند افزایش قیمت مرغ شدت گرفت

واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار و مرغ منجمد برای کنترل بازار

خطر کمبود نهاده های دامی برای مرغداران

مرغ ۵ درصد و گوشت گوسفندی ۲.۲ درصد گران شد

تنظیم بازار قیمت مرغ با کشاورزی قراردادی بین اتحادیه مرغداران و مرغداران

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

انجمن لبنی از عدم تعیین تکلیف قیمت لبنیات انتقاد کرد

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

نابسامانی‌ها در بازار مرغ اوج گرفت

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

در سوگ دام‌های آبستن

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

فاجعه ملی در انتظار صنعت دام کشور

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

قیمت شیرخام 6400 تومان تصویب شد/ صادرات شیر خشک و دام زنده آزاد شد

تغذیه گاو خشک و انتقالی

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

رنگ گوشت طیور

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

تب شیر در گاو

گالیم

دامداران در معرض ورشکستگی هستند

دعوت به همکاری

7 هزار تومان زیان در تولید هر کیلو تخم مرغ

هشدار جدی درباره تعطیلی گسترده مرغداری‌ها

نقش پرتئینها در طیور

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

چند راهکار برای کاهش قیمت گوشت

نیازی به واردات جوجه و تخم مرغ نطفه دار نیست

حذف تولیدکننده‌های کوچک‌ از دایره تولید

قیمت مرغ پر کشید

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

آویلامایسین(محرک رشد)

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

اهمیت تغذیۀ گوساله

عرضه دام‌های مولد به کشتارگاه به دلیل گرانی نهاده

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

قیمت های دستوری و برخورد تهدیدآمیز آفت بازار است

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

احتمال بالا رفتن قیمت مرغ

روغن ذرت

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

کنترل کوکسیدیوز

علل همشکل نبودن گله

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

تخم مرغ و خواص آن

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

صنعت دامداری در وضعیت قرمز

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

دامپزشکی استان تهران درباره شیوع تب کریمه کنگو در دامداری‌ها هشدار داد

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

مهر گزارش می‌دهد؛ گرانی گوشت قرمز و ارزانی دام زنده/ باز هم پای دلالان در میان است

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

شیلات

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

ویژگی های جلبک دریایی به عنوان مواد اولیه برای لوازم آرایشی

19 تیر 1400 | 13:49 مقالات ترجمه شده
دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مشخصات جلبک دریایی به عنوان مواد خام برای لوازم آرایشی

عنوان انگلیسی مقاله:

Characteristics of Seaweed as Raw Materials for Cosmetics

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۴ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله کشاورزی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله علوم گیاهی، میکروبیولوژی، شیلات
چاپ شده در مجله (ژورنال) Aquatic Procedia
کلمات کلیدی ترکیبات زیست فعال، Caulerpa sp، لوازم آرایشی
ارائه شده از دانشگاه انشکده شیلات و علوم دریایی، دانشگاه کشاورزی بوگور، اندونزی
رفرنس دارد  
کد محصول F1574
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۶ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است 
منابع داخل متن به صورت فارسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب
چکیده 
۱- مقدمه 
۲- مواد و روش ها 
۲-۱- رویکرد آنالیز 
۲-۲- آنالیز آمینواسیدها 
۳- نتایج و بحث 
۴- نتیجه گیری 
تقدیر و تشکر
 

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
ترکیبات زیست فعال دیده شده در جلبک دریایی، برای استفاده در لوازم آرایشی، بسیار نویدبخش هستند. یک نوع از جلبک دریایی با مشخصات شناخته شده، Caulerpa sp است. هدف این مطالعه، تعیین محتوای Caulerpa است که می تواند یک جزئی از مواد خام برای ساخت لوازم آرایشی باشد. آنالیزها شامل تخمین با روش AOAC، آمینواسیدها، ویتامین های A، B و E با استفاده از HPLC، روش تست فیتوشیمیایی هاربورن، فعالیت آنتی اکسیدانی (DPPH) و فنل کل (فولین – سیوکلتئو) بودند. تقریب Caulerpa sp نشان داد که مواد سازنده  آن شامل آب، ۷۶٫۰۶۵%، ash 1.231%، ۳٫۷۳% پروتئین، ۰٫۳۵% چربی و ۱۸٫۶۴۵% کربوهیدرات می باشد. آمینواسیدهای غالب شامل گلوتامین، هیستدین، آرژینین، آسپارتات، تیروزین، آلانین و والین بودند (بزرگتر از ۱۰۰ میلی گرم -۱(۱۰۰g)). 487.09 میلی گرم -۱(۱۰۰g) ویتامین A، ویتامین B 0.42 میلی گرم -۱(۱۰۰g)، ویتامین E 2.22 میلی گرم -۱(۱۰۰g). ترکیبات زیست فعال شامل استروئیدها، فلاونوئیدها، فنل ها، هیدروکوئینون ها و ساپونین ها بودند و فنل کل برابر ۰٫۰۴۴۱ میلی گرم GAE. g-1 و فعالیت آنتی اکسیدانی برابر با IC50 451.27 میلی گرم. Kg-1 بود. 
 
۱- مقدمه
ترکیبات زیست فعال دیده شده در جلبک دریایی، برای کاربرد آینده در لوازم آرایشی نویدبخش هستند. یک نوع از جلبک دریایی با مشخصات شناخته شده، Caulerpa sp می باشد. جلبک دریایی که در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفته است، caulerpa sp از آب های توآل، جنوب شرقی مالوکو، اندونزی می باشد. حوزه-ی دریایی توآل، ۹۸٫۶۷% کل منطقه ی شهر توآل را شکل داده است. تولید جلبک دریایی در توآل، دائما در حال افزایش است به طوری که در سال ۲۰۰۹، مقدار جلبک دریایی خشک شده، به ۳۲۸۵ تن و در سال ۲۰۱۰ آن به ۴۸۷۲ تن و در سال ۲۰۱۱، مقدار آن به ۷۹۴۷ تن و در سال ۲۰۱۲ مقدار آن به ۸۹۵۳ تن رسید (BPS 2013). 203 گونه های جلبک دریایی سبز در اندونزی وجود دارد که شامل ۷ رتبه (گروه)، ۱۹ خانواده و ۴۸ جنس می باشند. یکی جنس، Caulepra است که شامل ۳۴ گونه است (آتمادجا و همکارانش ۱۹۹۶). مطابق با فیتریانی (۲۰۰۹)، Caulerpa racemosa می تواند به عنوان سبزیجات تازه مورد استفاده قرار بگیرد. مطابق با تالاکوآ (۲۰۱۱)، انجمن ساحلی مانوکواری، آرووی قبلا می دانست که Caulerpa racemosa می تواند مصرف شود اما مردم از آن استفاده نمی کردند. جلبک دریایی به عنوان سبزیجات تازه یا به صورت urap”” توسط اجتماعات ساحلی در شمال جزیره ی جاوا، به ویژه در جاوای مرکزی، جپارا، پاتی، جووانا، و رمبنگ مصرف می شود اما اجتماعات ساحلی در بالی عموما جلبک دریایی را از طریق جوشاندن آن مورد استفاده قرار می دهند. سانتوزو و همکارانش (۲۰۰۲) بیان کردند که جلبک دریایی که می تواند مورد استفاده قرار بگیرد دارای فیبرهای غذایی نامحلولی است که ترکیبی از سلولز و همی سلولز هستند. جلبک دریایی یک ماده ی طبیعی است که دارای یک طیفی از مواد آلی و غیر آلی است که برای سلامت انسان سودمند هستند، حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که مقادیر خیلی زیاد آن ها در کشاورزی، داروسازی صنعتی، بیوشیمی مورد استفاده قرار می گیرند (مارسیا و همکارانش ۲۰۰۴). مطابق با بورتین (۲۰۰۳)، عموما جلبک دریایی حاوی مقادیر زیادی از سطوح لیپیدی که فیبرهای طبیعی هستند، می باشد و یک ترکیب پروتئینی پایین دارد که برابر با ۵ تا ۱۵% است. گروهی از جلبک های دریایی سبز و قرمز دارای یک پروتئین بالاتر هستند یعنی ۱۰ تا ۳۰% وزن خشک (ماتانجون و همکارانش ۲۰۰۹). Caulerpa sp، یک جلبک دریایی سبز است که در آب های کم عمق با جریان آب آرام رشد می کند. Caulerpa sp، طیف شیمیایی و بیولوژیکی دارد که کاملا گسترده است از جمله فعالیت آنتی اکسیدانی در برابر رادیکال های آزاد دارد (سلطانا و همکارانش ۲۰۱۱). مردم توآل، مردم جاوا و مردم سولاوسی، Caulerpa sp را به شکل جلبک دریایی تازه ی urap می خورند در حالی که مردم بالی آن را از طریق جوشاندن و به شکل urap فراوری شده می-خورند. هدف این مطالعه، تعیین محتوای Caulerpa است که می تواند یک جزئی از مواد خام برای ساخت لوازم آرایشی باشد.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Bioactive components found in seaweed is very prospective to be applied in cosmetics. One type of seaweed with unknown characteristics is Caulerpa sp. This study aimed to determine the content Caulerpa which can be a component of raw material for making cosmetic. The analysis were for the proximate with AOAC method, amino acids, vitamins A, B and E using by HPLC, phytochemical test method Harborne, antioxidant activity (DPPH) and total phenols (Folin-Ciocalteau). Proximate Caulerpa sp. showed that consecutive include water 76.065%, 1.231% ash, 3.73% protein, 0.35% fat, and carbohydrates 18.645%. The dominant amino acids resulted was glutamate, histidine, arginine, aspartate, tyrosine, alanine, and valine [greater of 100 mg · (۱۰۰ g)–۱]. ۴۸۷٫۰۹ mg · (۱۰۰ g)–۱ Vitamin A, Vitamin B 0.42 mg · (۱۰۰ g)–۱, Vitamin E 2.22 mg · (۱۰۰ g)–۱٫ Derived bioactive components consis of steroids, flavonoids, phenols hydroquinone and saponin, with total phenol at 0.0441 mg GAE · g–۱ and antioxidant activity with IC50 of 451.27 mg · kg–۱٫

 

۱ Introduction

Bioactive components found in seaweed is very prospective to be applied in cosmetics. One type of seaweed with unknown characteristics is Caulerpa sp. Seaweed that used in this study is Caulerpa sp. from Tual waters, Southeast Maluku, Indonesia. Tual marine area reaches 98.67 % of the total area of Tual City. Seaweed production in Tual is constantly increasing, in 2009 it amounted to 3 285 t, in 2010 amounted to 4 872.9 t, in 2011 amounted to 7 947.4 t, and in 2012 amounted to 8 953.32 t of dried seaweed (BPS, 2013). There are 203 species of green seaweed in Indonesia, which consist of seven orders, 19 families and 48 genera. One of genus is Caulerpa which consists of 34 species (Atmadja et al., 1996). According to Fithriani (2009), Caulerpa racemosa can be consumed as fresh vegetables. According to Talakua (2011), Arowi, Manokwari beach community already know that Caulerpa racemosa can be consumed, but people have not utilized that. Seaweed is also consumed as fresh vegetables or made into “urap” by coastal communities in the northern of Java island, especially in Central Java, Jepara, Pati, Juwana, and Rembang, but coastal communities in Bali generally consume seaweed by boiling it first. Santoso et al. (2002) states that seaweed which can be consumed contains insoluble dietary fiber which is composed of cellulose and hemicellulose. Seaweed is a natural substance that contains a variety of organic and inorganic substances which are beneficial to human health, contain vitamins and minerals that are very high which has been used in agriculture, industry pharmaceutical, biomedical, and nutraceutical (Marcia et al., 2004). According to Burtin (2003), generally seaweed contains large amounts of lipid levels were normal fibers, and has a low protein composition that is equal to 5 % to 15 %. Group of green and red seaweed contains a higher protein, i.e. 10 % to 30 % dry weight (Matanjun et al., 2009). Caulerpa sp. is a green seaweed that grows in shallow waters with tranquil water flow. Caulerpa sp. has chemical and biological spectrum that is quite extensive including antioxidant activity in counteracting free radicals (Sultana et al., 2011). Tual people’s habits, the coast of Java people’s, and Sulawesi people’s eat Caulerpa sp. in the form of “urap” fresh seaweed, while the people of Bali process into “urap” through the boiling process beforehand. This study aimed to determine the content of Caulerpa that can be a component of raw material for making cosmetics.

 

 


دسته‌های مقالات ترجمه شده

//