در حال انتقال به بانک ... processing...
logo

قیمت مصوب مرغ روز در ستاد تنظیم بازار ۳۱ هزار تومان تعیین شد

بیماری پاستورلوز (وبای طیور)

بیماری کلی باسیلوز

اثر روش های مختلف فرآوری سویای پرچرب بر مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

دلایل گرانی نهاده‌های دامی/ قیمت جهانی ۵۰ درصد افزایش یافت

ورشکستگی دامداران عامل کشتار دام ماده مولد و نارس

بیماری مارک

احتمال واردات تخم‌مرغ از هفته آینده

دستورالعمل های زمان بر عامل تاخیر در واردات یونجه از روسیه خرید شیر خشک از کارخانه های لبنی از 4 هزار و 500 تا 6 هزار و 400 تومان

بیماری کوکسیدیوز

بیماری گامبور

کشتار دام‌های مولد با شتاب زیادی ادامه دارد

انسفالومیلت پرندگان یا اپیدمیک ترمور

سبوس‌های کپک زده خوراک دام شد!

آبگرمکن خورشیدی

استفاده از نان خشک در تغذیه طیور

چه کسی پاسخگوی وعده های سرخرمن مسئولان است؟

معامله عجیب ایران و روسیه / تهاتر نفت با خوراک دام!

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه دار برای تامین نیاز بازار وارد شد

مرغ‌های ایرانی تریاکی نیستند

واحد های مختلف مورد نیاز در سیستم جوجه کشی

مرغداران خواستار اصلاح قیمت مرغ شدند

معرفی تصویری بیماری برونشیت عفونی طیور

صادرات دام زنده آزاد شد

واکسن غیرفعال نیوکاسل و برونشیت عفونی و سندرم کاهش تولید تخم‌مرغ

عرضه تخم مرغ شانه‌ای ۴۲۵۰۰ تومانی

واکسن زنده نیوکاسل کلون سویه CL/79

ویژگی های بک گاو شیری خوب

به جای گوشت چربی تولید می‌کنیم / تفاله نیشکر خوراک جدید دام‌ها

قیمت تخم مرغ چرا گران شد؟

بیماری سل مرغی در طیور

معرفی تصویری بیماری نیوکاسل

قیمت واقعی مرغ برای مصرف کننده ۳۰ هزار تومان است

اکتینومیکوزیس در گاو

علت اصلی افزایش قیمت نهاده‌های دامی چیست؟

عدم تامین نهاده مشکل اصلی سامانه بازارگاه افزایش قیمت تخم مرغ تبعات اتفاقات سال گذشته است

با رشد دامداري های صنعتی برخی خدمات دولتی توسط سازمان دامپزشکی صورت نمی پذیرد

کوره هوای گرم (کابینتی)

خیز دوباره قیمت جوجه در بازار

اثر تغذیه بر تولیدمثل

۶ پیشنهاد به وزیر جهاد کشاورزی در تامین خوراک دام و طیور

تاثیر رنگ پوسته روی کیفیت و جوجه درآوری تخم مرغ

تراژدی کشتار دام مولد

ورم پستان

شاخص های استرس و فیزیولوژیکی رفاه حیوان

کرایه های سنگین حمل و نقل کمر مرغداران را شکسته/ جوجه یکروزه کم است

تولید جوجه تخم گذار افزایش یافت

لنگش در دام

مشکلات زایمان

افزایش 500 درصدی سه قلم کالای مورد نیاز دامداران

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتیینی شکست خورد

ال کارنیتین چیست

کاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور

مرغداران از دولت جدید چه می‌خواهند

طوفان تخم مرغ در بازار/ چرا قیمت از ۵۰ هزار تومان گذشت؟

از دست دادن آب در گوساله های شیرخوار

۹۵ میلیون تخم مرغ نطفه‌دار برای تأمین نیاز بازار وارد می‌شود

بیماری آبله در طیور

اسپری جدید پستان گاو

٣ تصمیم جدید دولت برای کاهش قیمت جوجه یک روزه

بیماری افت تولید تخم در مرغان بومی (EDS)

افزایش ۱۰.۵ درصدی عرضه گوشت مرغ و طیور در بهار ۱۴۰۰

آمریکا برای کنترل قیمت گوشت دست بکار شد

تورم فزاینده و خطر تعطیلی دامداری های صنعتی

بیماری برونشیت در طیور

نیاز شدید گاو به استراحت

ذبح دام سنگین در خراسان رضوی ۱۱ درصد بیشتر از حد مجاز است

کبد چرب در دام

 آناتومی دستگاه تولید مثل مرغ تخمگذار و نحوه تشکیل تخم مرغ

چرا قیمت جوجه یک روزه نجومی شد؟

بیماری کتوز در دام

جت هیتر سری G

جت هیتر

مشکل لنگش در گاو و گوساله

تثبیت بازار مرغ از اوایل آذر تأخیر ۴۰ روزه سامانه بازارگاه در تخصیص نهاده به مرغدار

فرم تاییدیه حقابه

فرم درصد پیشرفیت فیزیکی واحد گوسفند داشتی

فاسد شدن ۵ هزار تن ذرت دپو شده در گمرک

استفاده از تجهیزات روشنایی مناسب وکاهش هزینه برق

ناپختگی مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

مدیریت مطلوب برای مبارزه با هزینه بالای خوراک

ضدعفونی مرغداری

افزایش میزان نقدینگی مورد نیاز واحدهای دامداری و طیور

دولت سیزدهم سیاستهای غلط گذشته در صنعت مرغداری را ادامه ندهد

کلامیدو فیلا آبورتوس و سقط جنین دام

مقاصد صادراتی دام زنده اعلام شد

برای تهیه یک سیلوی با کیفیت، چه باید کرد؟

توزیع قطره چکانی نهاده‌های دامی/ دولت مشکل تامین ارز را حل کند

چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

کیفیت پولت ها، کلید موفقیت درتخمگذاری

انواع صدف معدنی در خوراک طیور گوشتی و دام

بیماری های مهم قرنطینه ای

همه گیر شناسی بیماری تب کیو

افزایش قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی/کرونا زنجیره عرضه را به هم ریخت

مصرف ماهی برای کنترل دیابت

قیمت دام و علوفه نسبت به سال قبل چقدر تغییر کرده است؟

تغذيه مرغ تخم گذار

رونق مرگ در مرغداری های ساوه! مرغ های مادر بیمارند؟

چرا کشتار دام‌های مولد و آبستن متوقف نشد

تأثیر ارتفاع برداشت ساقه ذرت در تغذیه گاو شیری

تأمین نهاده های دامی کابوسی بزرگ برای دامداران

قیمت مصوب جوجه یکروزه ٦٠٠٠ تومان/ نرخ مصوب هم در بازار رعایت نمی شود

دانلود رایگان ترجمه مقاله مروری بر فیتات و فیتاز در جوجه ها (سال ۲۰۱۶)

سالمونلوز و سقط جنین دام

گرانفروشی مرغ به دلیل نبود نظارت پس از کشتارگاه است

منابع ذخیره ای آغوز

عرضه تخم‌مرغ در بازار باقیمت مصوب واردات ۱۰ هزار تن تخم‌مرغ از ترکیه

تعلل دامپزشکی و فساد75 تن تخم مرغ

قیمت هر شانه تخم مرغ چند؟

مرغ ارزان می شود؟

هیتر پاتیو

۲۰ درصد مرغداری‌ها تعطیل شدند / مشکل چیست؟

تسهیلات با حداقل سود به کشاورزان و دامداران به زودی پرداخت می‌شود

مکمل ویژه گاو انتظار زایمان

دستورالعمل طرح ملی هویت گذاری و پلاک کوبی دام

نقش دلالان در کاهش مرغ‌‌ِ مراکز توزیع دولتی/ تغییر مقصد برخی کامیون‌‌های حامل مرغ در میان راه‌

چرا گرماتب بهینه است؟

دستور العمل طیور 1400

قیمت ماهی قزل آلا به ۱۲۵ هزار تومان رسید

برنامه ریزی های مؤثر در کنترل مقاومت به آنتی بیوتیک ها در طیور

فرآیندهای مورد نیاز در صدور پروانه واحدهای دام و طیور

تعرفه خدمات کشاورزی 1400

کشتار دام های آبستن بی سر و صدا ادامه دارد

فلج شدن گاو پس از زایمان و درمان تب شیر

تولید ماده اساسی و وارداتی برای رشد طیور در کشور

قانون توزیع عادلانه آب

کاهش قیمت لبنیات داوطلبانه بود

کتاب جامع نظام دامپروری

نرخ غیررسمی بازار مرغ را بی ثبات می‌کند/ مرغداران بلاتکلیفند

ویروس های نفروپاتوژنیک برونشیت عفونی پرندگان

اثر ضد میکروبی اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و سلامت روده طیور

عرضه تخم مرغ دولتی در خرده‌فروشی‌ها آغاز شد/ قیمت می‌شکند

روش انتخاب و برداشت نمونه ها از دام

«پای مرغ» هم‌قیمت مرغ شد / سنگدان کیلویی ۴۹ هزار تومان

ساکنین دستگاه گوارش دنیایی برای کشف کردن

چرا تخم مرغ در مغازه‌ها همچنان گران است؟

قیمت خرید حمایتی دام روستایی ابلاغ شد/ هر کیلو گوسفند نر ۶۲ هزار تومان

تخصیص ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات نهاده‌های دامی

جمع آوری نمونه های بالینی از جنین سقط شده

غذاهای دامی با منشاء حیوانی

علت گرانی و کمبود مرغ در روزهای اخیر/ برنامه دولت برای بازار شب عید چیست؟

دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ:ستاد تنظیم بازار نرخ مصوبه مرغ را اعلام نکرده است

بیماری ORF یا اكتمای واگیردار

تأثیر سموم قارچی بر تولیدات گاوهای شیری

کمبود نهاده‌های دامی در کشور / دام‌ها ضایعات میوه می‌خورند

فروش فوری مرغداری ۴۵ هزار قطعه ای با تمامی امکانات

لبنیات گران‌تر می‌شود؟

توزیع روزانه ۶ هزار تن مرغ در کشور/ متوسط تلفات ناشی از تنش گرمایی در مرغداری‌ها ۱۰ درصد است

دعوت به همکاری

خام فروشی نهاده های دامی و هدررفت عظیم منابع

تکنيک انتقال جنين در گاو

تنش گرمایی و کیفیت پوسته

هشدار درباره تداوم نابسامانی بازار جوجه یکروزه

نهاده‌های دامی تا 9 ماه آینده تامین شده است

دلایل افزایش قیمت تخم مرغ

دولت به جای افزایش قیمت شیر نهاده ارزان به دامدار بدهد

7 سؤال مهمی که به هنگام تهیۀ خوراک برای مرغ گوشتی باید پرسید

تاخیر در تامین کامیون عامل تشدید کندی روند بارگیری

تب شیر در گاو

نهاده‌های دامی مورد نیاز سال ۱۴۰۰تامین شد/انباشت۴.۱ میلیون تن در بنادر

رنگ گوشت طیور

ابعاد تازه ای از سوءمدیریت در بازار نهاده‌های دامی

تغذیه گاو خشک و انتقالی

دولت آینده خود را آماده گرانی تخم مرغ کند/ ادامه حذف گله‌های مرغ‌ تخم‌گذار

استرس گرمایی و مشکلات ان در گاوهای شیری

تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف گلوتن ذرت در جوجه های گوشتی

تاثیر تراکم موادمغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی وپروتیین جوجه های گوشتی

بررسي تاثير شستشوي پوسته تخم مرغ با آب سرد بر آلودگي سالمونلا در پوسته و محتويات آن

مقاله تاثیر مکمل فیتاز میکروبی در رژیم های غذایی جوجه های گوشتی (سال ۲۰۱۸)

اصول اولیه ساخت و ضدعفریونی کردن داخل مرغ داری

دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین رفتار متقابل DNA تیموس گوساله با بربرین هیدروکلراید (نشریه تیلور و فرانسیس ۲۰۱۹) (ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی استفاده از آفت کش ها در گلخانه به همراه ترجمه فارسی

بدعهدی وزیر جهاد در جلوگیری از خام مصرفی نهاده‌های دامی

تاثیر غذایی روغن دانه انار و روغن دانه کتان در عملکرد مرغ گوشتی و مشخصاتاسیدهای چرب گوشت

ترکیب گوشت، پروفایل اسیدهای چرب و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی حاوی فراوردههای فرعی انار

اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری

وزارت جهاد کشاورزی درباره مجوز واردات جوجه یک روزه با ارز ۴۲۰۰ شفاف‌سازی کند

اصلی‌ترین عامل گرانی دوباره مرغ، افزایش هزینه‌های تولید و نظام توزیع است/ تصمیمات اشتباه دولت، صنعت طیور را به آستانه نابودی کشاند

تخم مرغ و خواص آن

آویلامایسین(محرک رشد)

آنتی بیوتیک موثر (فوزباک)

راه حلی برای دستیابی به پروتئین حشرات

ژنتیک، عامل اولیۀ بیماری های مربوط به سُم در گاوها

اهمیت تغذیۀ گوساله

راهبردهای تغذیه برای افزایش وزن تخم مرغ

نهاده‌ها‌ همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

وضعیت نامطلوب تامین نهاده های دامی

نقش پرتئینها در طیور

تأخیر در تخصیص ارز و ترخیص کالا معضل تأمین نهاده‌های دامی

جوجه یک روزه به قیمت 8 تا 10 هزار تومان به مرغداری‌های تحویل داده می‌شود

آغاز تحویل تنخواه نهاده‌های دامی به مرغداران

تاخیر در بارگیری نهاده های دامی/تعلل دولت در تعیین نرخ شیر خام

مقایسه عملکرد صفات تولیدی آمیخته های تجاری جوجه گوشتی

علل همشکل نبودن گله

کنترل کوکسیدیوز

پیش بینی تولید ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی؛

روغن ذرت

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاوهای شیری

تعاونی روستایی سیستم مناسبی برای اصلاح نظام توزیع محصولات کشاورزی است

عدم تامین نهاده کاهش ۱۲ میلیون قطعه‌ای جوجه ریزی را رقم زده است

بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease

بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده

گالیم

روش‌های نوین برای زیادشدن شیر در گاوها

کاهش قیمت جوجه یکروزه در بازار/ نیازی به واردات مرغ نداریم

دانلود رایگان ترجمه مقاله رشد پیچه ای در اندام های گیاهی

تحلیل پیشران های کلیدی صنعت طیور بااستفاده از رویکرد اینده نگاری

تحقیق وتوسعه پایدارتیالپیا در ایران

جفت ماندگی در گاو های شیری

مرغداران خواستار اعلام نرخ جدید تخم مرغ شدند

بیماری مشترک بین انسان و دام تب مات یا بروسلوز

تولید گندم ۳۰ درصد و خرید تضمینی ۵۰ درصد کاهش یافت

برآورد فرصت های اقتصادی هر راس گاو در گاوداری های کوچک شیری

چرا گوشت باید کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد؟

خوراک دام و طیور از کشور قاچاق می شود+ سند

قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی به ۸۰ درصد رسید

رشد ۲۰ درصدی قیمت تولید کننده بخش گاوداری ­های صنعتی

بیماری یون

١.۵ میلیون یورو مواد اولیه شیرخشک در گمرکات در حال فساد است!

بزها و تغذیه بز

دستاوردهای تحقیقاتی جدید تجاری شده در حوزه دام وطیور

عرضه ۶.۶ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه

بیماری تب برفکی یا زخم دهان و پا

مدیریت پرورش در آب و هوای گرم

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین

جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار

چهار راه برای بهبود تراکم استخوان مرغ های تخم گذار

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ گوشتی نژاد راس همراه راهنمای فارسیross 308

ادامه بحران جوجه یک روزه/ قیمت دو برابر نرخ مصوب !

کاتالوگ اورجینال پرورش جوجه گوشتی نژاد کاپ همراه راهنمای فارسی coBB 500

صف معطلی کامیون ها در مرز بازرگان از ۳ ماه قبل حذف شده است

کاتولوگ اورجینال پرورش و تغذیه مرغ تخمگذار شیور تجاری همراه با راهنمای فارسی

قیمت جوجه یک روزه گوشتی به ٩ هزار تومان رسید

۴ راهکار بخش خصوصی برای حل چالش بازار نهاده های دامی

بیماری IBH یا تورم عفونی کبد

تاثیرمکمل پوست انار برروی رشدبدن،بازده خوراک،متابولیت‌های بیوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مرغ گوشتی

کاتالوگ اورجینال پرورش مرغ تخمگذار نژاد هایلان w80

زنگ خطر کمبود ذرت با کاهش موجودی بنادر

کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

کد های تعیین وزیر جهاد کشاورزی در دولت بعدی کدهایی که اگر دقت کنید وزیر آینده را همین امروز بشما می شناساند

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

گرانی مرغ قابل پیش بینی بود/ با آمارسازی آدرس غلط دادند

ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده آمریکا

زنگ خطر درباره کشتار دام‌های سبک

پرورش ماهی در آسمان

سمیت ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب در طیور

دامپروری فراسرزمینی ضرورت یا الزام

تضعیف صنعت مرغداری توسط دولت

ارزیابی علل لنگش در گاو و درمان آن

تامین بیش از سه میلیارد دلار برای واردات نهاده های دامی

فلج شدن گاو پس از زایمان

اثر پرهیز غدایی در رشد جوجه ها

 اثرات مطلوب اسید چرب در تغذیه طیور

دولت سیزدهم چگونه می تواند چالش‌های صنعت دام و طیور را حل کند؟

صنعت طیور چگونه می‌تواند از بحران خارج شود؟

صادرات کره و شیرخشک مشروط به خرید شیرخام با نرخ مصوب شد

مولتی آنزیم

پیکا یا گند خواری

سندرم آسیت

سندرم سر باد کرده ویروسی طیور

تغذیه و کیفیت تخم مرغ

بیماری های شایع در گوسفندان

تنش گرمایی و راه­های مقابله با آن

برنامه چرخشی کوکسیدیوز

آنزیم در طیور

انتخاب جوجه(کارت جوجه)

رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

پیش‌بینی افزایش قیمت مرغ

سقف قیمت واردات نهاده‌های دامی به واردکنندگان ابلاغ شد

افزایش قیمت جوجه یک روزه، تخلف است

پشت پرده کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی چیست؟

معاون وزیر جهاد کشاورزی: نقش اصناف در توزیع مرغ پررنگ‌تر می‌شود

واردکنندگان نهاده‌هاخواستار رفع تبعیض میان دولت و بخش خصوصی شدند

جایگزینی برای شیر پاستوریزه؛ تکنیک جدید فراوری شیر

برای یک تا ۲ ماه آینده در تامین‌ نهاده های دامی مشکلی نخواهیم داشت

تولید کننده انواع مکمل و کنسانتره طیور و دام

نظارت بر کشتارگاه های مرغ تشدید شود

هشدار در مورد وضعیت تولید تخم مرغ

زرده تخم مرغ چه خواص و چه مضراتی دارد؟

قیمت جوجه مرغ به بیش از 2 برابر رسید

نیازی به واردات جوجه نداریم/ هشدار درباره التهاب مجدد قیمت مرغ در بازار

افزایش قیمت ذرت

افزایش نرخ رسمی کنجاله سویا

وزارت جهادکشاورزی سکان بازار مرغ را به دست گرفت

قیمت تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار تهران ارزان شد: هر شانه ۲۹۹۰۰ هزار تومان

تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است

نکاتی برای بهبود دورۀ انتقالی گاو به منظور افزایش باروری و شیردهی

درج قیمت مصوب روی مرغ و تخم مرغ الزامی شد

وزیر جهادکشاورزی باید پاسخگوی سومدیریت و احتکار مرغ باشد

آزادسازی ذخایر مرغ منجمد ۱۵ هزار تومانی

ممنوعیت صادرات مرغ به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شد

افزایش بی رویه قیمت خوراک دام نشانگر وجود بی‌تدبیری است

سود قیمت گذاری دستوری در جیب واسطه‌ها

رسوب ۳ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی در بنادر کشور

صادرات تخم‌مرغ آغاز شد.

بهینه سازی اندازۀ تخم مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

شیلات

فروشگاه قاصدک ، قیمت ، کیفیت ، بازگشت و سلامت کالا

ویژگی های جلبک دریایی به عنوان مواد اولیه برای لوازم آرایشی

19 تیر 1400 | 13:49 مقالات ترجمه شده
دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مشخصات جلبک دریایی به عنوان مواد خام برای لوازم آرایشی

عنوان انگلیسی مقاله:

Characteristics of Seaweed as Raw Materials for Cosmetics

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۴ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله کشاورزی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله علوم گیاهی، میکروبیولوژی، شیلات
چاپ شده در مجله (ژورنال) Aquatic Procedia
کلمات کلیدی ترکیبات زیست فعال، Caulerpa sp، لوازم آرایشی
ارائه شده از دانشگاه انشکده شیلات و علوم دریایی، دانشگاه کشاورزی بوگور، اندونزی
رفرنس دارد  
کد محصول F1574
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۶ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین جداول ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است 
منابع داخل متن به صورت فارسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب
چکیده 
۱- مقدمه 
۲- مواد و روش ها 
۲-۱- رویکرد آنالیز 
۲-۲- آنالیز آمینواسیدها 
۳- نتایج و بحث 
۴- نتیجه گیری 
تقدیر و تشکر
 

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
ترکیبات زیست فعال دیده شده در جلبک دریایی، برای استفاده در لوازم آرایشی، بسیار نویدبخش هستند. یک نوع از جلبک دریایی با مشخصات شناخته شده، Caulerpa sp است. هدف این مطالعه، تعیین محتوای Caulerpa است که می تواند یک جزئی از مواد خام برای ساخت لوازم آرایشی باشد. آنالیزها شامل تخمین با روش AOAC، آمینواسیدها، ویتامین های A، B و E با استفاده از HPLC، روش تست فیتوشیمیایی هاربورن، فعالیت آنتی اکسیدانی (DPPH) و فنل کل (فولین – سیوکلتئو) بودند. تقریب Caulerpa sp نشان داد که مواد سازنده  آن شامل آب، ۷۶٫۰۶۵%، ash 1.231%، ۳٫۷۳% پروتئین، ۰٫۳۵% چربی و ۱۸٫۶۴۵% کربوهیدرات می باشد. آمینواسیدهای غالب شامل گلوتامین، هیستدین، آرژینین، آسپارتات، تیروزین، آلانین و والین بودند (بزرگتر از ۱۰۰ میلی گرم -۱(۱۰۰g)). 487.09 میلی گرم -۱(۱۰۰g) ویتامین A، ویتامین B 0.42 میلی گرم -۱(۱۰۰g)، ویتامین E 2.22 میلی گرم -۱(۱۰۰g). ترکیبات زیست فعال شامل استروئیدها، فلاونوئیدها، فنل ها، هیدروکوئینون ها و ساپونین ها بودند و فنل کل برابر ۰٫۰۴۴۱ میلی گرم GAE. g-1 و فعالیت آنتی اکسیدانی برابر با IC50 451.27 میلی گرم. Kg-1 بود. 
 
۱- مقدمه
ترکیبات زیست فعال دیده شده در جلبک دریایی، برای کاربرد آینده در لوازم آرایشی نویدبخش هستند. یک نوع از جلبک دریایی با مشخصات شناخته شده، Caulerpa sp می باشد. جلبک دریایی که در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفته است، caulerpa sp از آب های توآل، جنوب شرقی مالوکو، اندونزی می باشد. حوزه-ی دریایی توآل، ۹۸٫۶۷% کل منطقه ی شهر توآل را شکل داده است. تولید جلبک دریایی در توآل، دائما در حال افزایش است به طوری که در سال ۲۰۰۹، مقدار جلبک دریایی خشک شده، به ۳۲۸۵ تن و در سال ۲۰۱۰ آن به ۴۸۷۲ تن و در سال ۲۰۱۱، مقدار آن به ۷۹۴۷ تن و در سال ۲۰۱۲ مقدار آن به ۸۹۵۳ تن رسید (BPS 2013). 203 گونه های جلبک دریایی سبز در اندونزی وجود دارد که شامل ۷ رتبه (گروه)، ۱۹ خانواده و ۴۸ جنس می باشند. یکی جنس، Caulepra است که شامل ۳۴ گونه است (آتمادجا و همکارانش ۱۹۹۶). مطابق با فیتریانی (۲۰۰۹)، Caulerpa racemosa می تواند به عنوان سبزیجات تازه مورد استفاده قرار بگیرد. مطابق با تالاکوآ (۲۰۱۱)، انجمن ساحلی مانوکواری، آرووی قبلا می دانست که Caulerpa racemosa می تواند مصرف شود اما مردم از آن استفاده نمی کردند. جلبک دریایی به عنوان سبزیجات تازه یا به صورت urap”” توسط اجتماعات ساحلی در شمال جزیره ی جاوا، به ویژه در جاوای مرکزی، جپارا، پاتی، جووانا، و رمبنگ مصرف می شود اما اجتماعات ساحلی در بالی عموما جلبک دریایی را از طریق جوشاندن آن مورد استفاده قرار می دهند. سانتوزو و همکارانش (۲۰۰۲) بیان کردند که جلبک دریایی که می تواند مورد استفاده قرار بگیرد دارای فیبرهای غذایی نامحلولی است که ترکیبی از سلولز و همی سلولز هستند. جلبک دریایی یک ماده ی طبیعی است که دارای یک طیفی از مواد آلی و غیر آلی است که برای سلامت انسان سودمند هستند، حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که مقادیر خیلی زیاد آن ها در کشاورزی، داروسازی صنعتی، بیوشیمی مورد استفاده قرار می گیرند (مارسیا و همکارانش ۲۰۰۴). مطابق با بورتین (۲۰۰۳)، عموما جلبک دریایی حاوی مقادیر زیادی از سطوح لیپیدی که فیبرهای طبیعی هستند، می باشد و یک ترکیب پروتئینی پایین دارد که برابر با ۵ تا ۱۵% است. گروهی از جلبک های دریایی سبز و قرمز دارای یک پروتئین بالاتر هستند یعنی ۱۰ تا ۳۰% وزن خشک (ماتانجون و همکارانش ۲۰۰۹). Caulerpa sp، یک جلبک دریایی سبز است که در آب های کم عمق با جریان آب آرام رشد می کند. Caulerpa sp، طیف شیمیایی و بیولوژیکی دارد که کاملا گسترده است از جمله فعالیت آنتی اکسیدانی در برابر رادیکال های آزاد دارد (سلطانا و همکارانش ۲۰۱۱). مردم توآل، مردم جاوا و مردم سولاوسی، Caulerpa sp را به شکل جلبک دریایی تازه ی urap می خورند در حالی که مردم بالی آن را از طریق جوشاندن و به شکل urap فراوری شده می-خورند. هدف این مطالعه، تعیین محتوای Caulerpa است که می تواند یک جزئی از مواد خام برای ساخت لوازم آرایشی باشد.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Bioactive components found in seaweed is very prospective to be applied in cosmetics. One type of seaweed with unknown characteristics is Caulerpa sp. This study aimed to determine the content Caulerpa which can be a component of raw material for making cosmetic. The analysis were for the proximate with AOAC method, amino acids, vitamins A, B and E using by HPLC, phytochemical test method Harborne, antioxidant activity (DPPH) and total phenols (Folin-Ciocalteau). Proximate Caulerpa sp. showed that consecutive include water 76.065%, 1.231% ash, 3.73% protein, 0.35% fat, and carbohydrates 18.645%. The dominant amino acids resulted was glutamate, histidine, arginine, aspartate, tyrosine, alanine, and valine [greater of 100 mg · (۱۰۰ g)–۱]. ۴۸۷٫۰۹ mg · (۱۰۰ g)–۱ Vitamin A, Vitamin B 0.42 mg · (۱۰۰ g)–۱, Vitamin E 2.22 mg · (۱۰۰ g)–۱٫ Derived bioactive components consis of steroids, flavonoids, phenols hydroquinone and saponin, with total phenol at 0.0441 mg GAE · g–۱ and antioxidant activity with IC50 of 451.27 mg · kg–۱٫

 

۱ Introduction

Bioactive components found in seaweed is very prospective to be applied in cosmetics. One type of seaweed with unknown characteristics is Caulerpa sp. Seaweed that used in this study is Caulerpa sp. from Tual waters, Southeast Maluku, Indonesia. Tual marine area reaches 98.67 % of the total area of Tual City. Seaweed production in Tual is constantly increasing, in 2009 it amounted to 3 285 t, in 2010 amounted to 4 872.9 t, in 2011 amounted to 7 947.4 t, and in 2012 amounted to 8 953.32 t of dried seaweed (BPS, 2013). There are 203 species of green seaweed in Indonesia, which consist of seven orders, 19 families and 48 genera. One of genus is Caulerpa which consists of 34 species (Atmadja et al., 1996). According to Fithriani (2009), Caulerpa racemosa can be consumed as fresh vegetables. According to Talakua (2011), Arowi, Manokwari beach community already know that Caulerpa racemosa can be consumed, but people have not utilized that. Seaweed is also consumed as fresh vegetables or made into “urap” by coastal communities in the northern of Java island, especially in Central Java, Jepara, Pati, Juwana, and Rembang, but coastal communities in Bali generally consume seaweed by boiling it first. Santoso et al. (2002) states that seaweed which can be consumed contains insoluble dietary fiber which is composed of cellulose and hemicellulose. Seaweed is a natural substance that contains a variety of organic and inorganic substances which are beneficial to human health, contain vitamins and minerals that are very high which has been used in agriculture, industry pharmaceutical, biomedical, and nutraceutical (Marcia et al., 2004). According to Burtin (2003), generally seaweed contains large amounts of lipid levels were normal fibers, and has a low protein composition that is equal to 5 % to 15 %. Group of green and red seaweed contains a higher protein, i.e. 10 % to 30 % dry weight (Matanjun et al., 2009). Caulerpa sp. is a green seaweed that grows in shallow waters with tranquil water flow. Caulerpa sp. has chemical and biological spectrum that is quite extensive including antioxidant activity in counteracting free radicals (Sultana et al., 2011). Tual people’s habits, the coast of Java people’s, and Sulawesi people’s eat Caulerpa sp. in the form of “urap” fresh seaweed, while the people of Bali process into “urap” through the boiling process beforehand. This study aimed to determine the content of Caulerpa that can be a component of raw material for making cosmetics.

 

 


دسته‌های مقالات ترجمه شده

//